dziewczyny pomóżcie
-
WIADOMOŚĆ
-
Laka86 z tego co wiem, bata powinna być przynajmniej 10. Tak więc Twój wynik wskazywałby na ciążę. Daj znać, jak powtórzysz badanie. Ja będę testować w przyszły weekend. A jeśli chodzi o ciążę widoczną na usg, to wczoraj właśnie byłam u gin i pytałam się, czy tygodniowa bądź dwutygodniowa ciąża jest widoczna na usg i dowiedziałam się, że to za szybko, żeby było cokolwiek widać.
-
laka86 wrote:kochane odebrałam dizś bete wynik 100.3 krew miałam pobieraną dziś o 10 rano, a poprzednio 19.11.2013 o 16 wtedy winik tp 19.9 nie za duży przyrost?
Wręcz bardzo dobry ! Nie ma czegoś takiego, jak za duży przyrost bety. Jesteś w ciąży Dziewczynko!Saramago, stardust87 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:Jesteś w ciąży Dziewczynko!
laka86 - gratuluję z całego serca, dbaj teraz o siebie i przede wszystkim postaraj się niczym nie stresować, a wszystko będzie dobrze -
Laka86 mam jeszcze pytanie odnośnie tego kłucia. Czy lekarz stwierdził Ci z którego jajnika była owulacja? i Czy kłuło Cię po tej samej stronie co "owulacyjny jajnik"? Ja mam testować w przyszłym tygodniu, ale co jakiś czas czuję ból-kłucie po prawej stronie (pęcherzyk rósł właśnie po tej stronie) i nie wiem, czy to może być oznaka szczęścia czy raczej rozczarowania.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-