dziewczyny pomóżcie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane nie wytrzymałam- zrobiłam test, wyszłam bardzo bardzo słaba druga kreska, jestem juz po 1 poronieniu wtedy tez były takie słabe kreski:( boje sie.. myslicie ze jakakolwiek druga kreska oznacza ciąże? tym bardziej ze mam kłócie jak na okres i na papierze znalazłam małą plamkę
Ania_84 lubi tę wiadomość
lala86 -
Ale zrobiłas go z rana ?? bo jak nie to powtórz jutro z rana
A jesli cos cie niepokoi a wyjdzie jutro II to lec do lekarza moze cos da na ewentualne podtrzymanie lutke lub dupka -
laka86 wrote:Kochane nie wytrzymałam- zrobiłam test, wyszłam bardzo bardzo słaba druga kreska, jestem juz po 1 poronieniu wtedy tez były takie słabe kreski:( boje sie.. myslicie ze jakakolwiek druga kreska oznacza ciąże? tym bardziej ze mam kłócie jak na okres i na papierze znalazłam małą plamkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 18:16
-
laka86 wrote:zrobiłam go pzed chwilą, oczywiscie jutro rano powtórze. Mam nadzieje ze to nie pomyłka
Eweloka84, laka86 lubią tę wiadomość
-
laka86 wrote:Kochane nie wytrzymałam- zrobiłam test, wyszłam bardzo bardzo słaba druga kreska, jestem juz po 1 poronieniu wtedy tez były takie słabe kreski:( boje sie.. myslicie ze jakakolwiek druga kreska oznacza ciąże? tym bardziej ze mam kłócie jak na okres i na papierze znalazłam małą plamkę
I jutro biegusie do Gina zeby doradzil Ci co i jak mniej stresu odpoczywaj itp.
Bedzie dobrze -
nick nieaktualny
-
rzeczywiscie noc była niespokojna. Rano zrobiłam test. Druga kreseczka tez mało wyraźna, ale jest. Ok 9 dzwonie do ginekologa. Przyjmuje dopiero w środy no ale moze uda sie jeszcze dziś. Po 15 jade na bete:) Dzieki kochane!
Eweloka84, FeliceGatto, SylwiaBJ lubią tę wiadomość
lala86 -
laka86 wrote:rzeczywiscie noc była niespokojna. Rano zrobiłam test. Druga kreseczka tez mało wyraźna, ale jest. Ok 9 dzwonie do ginekologa. Przyjmuje dopiero w środy no ale moze uda sie jeszcze dziś. Po 15 jade na bete:) Dzieki kochane!
laka86 lubi tę wiadomość
-
Dręczy mnie pewna sprawa.. Wyczytałam jakiś czas temu, że 2-3 dni po owulacji są jeszcze dni płodne. My kochaliśmy się 2...
7 dni po rzekomym zapłodnieniu (którego tak naprawdę jeszcze nie jestem pewna ) zrobiłam test, nie mogłam wytrzymać. Wyszła jedna kreska ale...
Piersi bolą mnie już dłuższy czas, a zawsze bolały 2-3 dni przy owu, co jakiś czas mam kłucie w podbrzuszu ( jak na okres), ale zawsze to było kłucie tylko i wyłącznie w przeddzień miesiączki, dlatego zawsze wiedziałam kiedy będzie Dziś jest 27 dzień cylku, jeśli nic by nie było jutro dostałabym okresu, brzuch, podbrzusze pobolewa, ale od kilku dni już... Nie wiem co myśleć Bardzo bym chciała, żeby tego okresu jutro nie było ;(Staramy się -
SylwiaBJ wrote:Dręczy mnie pewna sprawa.. Wyczytałam jakiś czas temu, że 2-3 dni po owulacji są jeszcze dni płodne. My kochaliśmy się 2...
7 dni po rzekomym zapłodnieniu (którego tak naprawdę jeszcze nie jestem pewna ) zrobiłam test, nie mogłam wytrzymać. Wyszła jedna kreska ale...
Piersi bolą mnie już dłuższy czas, a zawsze bolały 2-3 dni przy owu, co jakiś czas mam kłucie w podbrzuszu ( jak na okres), ale zawsze to było kłucie tylko i wyłącznie w przeddzień miesiączki, dlatego zawsze wiedziałam kiedy będzie Dziś jest 27 dzień cylku, jeśli nic by nie było jutro dostałabym okresu, brzuch, podbrzusze pobolewa, ale od kilku dni już... Nie wiem co myśleć Bardzo bym chciała, żeby tego okresu jutro nie było ;(
No to dowiesz się w najbliższych dniach. Z własnego doświadczenia wiem że lepiej się nie nakręcać, ale rozumiem to nie takie proste... widzę że ty już się nakręciłaś... powodzenia -
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Laka86 i jak wynik bety?
Kochane pisze dopiero teraz bo był to troche "zalatany" okres. Do ginekologa dostałam sie dopiero o 23.15. Beta w środe wyszła 19,9 ( nie za mała?) na usg jescze nic nie było widac, gin powiedział ze dlatego gdyż owulacja nastąpiła 17 dnia wiec jest jeszcze za wczesnie. Endometrium 12 mm, a wygląd macicy nie zapowiada przyjscia @ na bank wiec jestem dobrej mysli. Czuje kłócie w podbrzuszu lekkie. Dziś jadę powtórzyc bete. Co myslicie kochane? Wiem ze nerwy są złym doradcą ale skłamałabym mówiąc ze sie nie denerwuje.
ps. W dzień w który moje maleństwo przyszłoby na świat ( poroniłam we Wielkanoc) zobaczyłam 2 kreseczki
lala86