Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:Dzien dobry Aniu,
Dzien dobry dziewczyny,
Ja tez dzis o dziwo wyspana jestem
Milego dnia
Aniu kciukaski za Ciebie
Cześć Katha
Kasiula09 wrote:dzień dobry kochane
Hej Kochana
Jak się czujesz ?
Hej Z, widzę, że idzieszWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 07:24
Kasiula09, Katha81, Z. lubią tę wiadomość
-
Nadrobilam to moge się przywitać - dzien dobry wszystkim ja tez dzis wyspana a moja temperatura po raz pierwszy w tym cyklu przekroczyla barierę 37 stopni. Obudzila sie we mnie nadzieja.
Lena87, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej:) poczytałam trochę co tam wczoraj pisałyście:)
Mi temp ładnie idzie do góry i nawet ovufriend wyznaczył mi owulację na wtedy co myślałam:) ja się zbieram do gina trochę się boję sama nie wiem czemuLena87, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:hej:) poczytałam trochę co tam wczoraj pisałyście:)
Mi temp ładnie idzie do góry i nawet ovufriend wyznaczył mi owulację na wtedy co myślałam:) ja się zbieram do gina trochę się boję sama nie wiem czemu
Hejka, daj znać jak wrócisz z wizyty -
Lena a co tam u Ciebie?
Magdas nie ma co się bać gina, cytologia nie boli, będzie dobrze
ja tak z doskoku bo szykuję się do pracy i straaasznie mi się nie chce. Marzy mi się ostatnio tak ze dwa dni leżenia i nic nie robienia
Cześć NatiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 07:59
Lena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Lena a co tam u Ciebie?
Magdas nie ma co się bać gina, cytologia nie boli, będzie dobrze
ja tak z doskoku bo szykuję się do pracy i straaasznie mi się nie chce. Marzy mi się ostatnio tak ze dwa dni leżenia i nic nie robienia
Cześć Nati
hej:) ja to wiem ale boję się zawsze żeby niczego nie wynalazłaW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyZ. wrote:Lena a co tam u Ciebie?
A do dupy, przegrywam walkę z chorobą ..
Grzałka nie pomogła, w nocy się tak tragicznie czułam, że antybiotyk zażyłam
Leżę w łóżku i wygrzewam się ale czarno to widzę ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 08:12
-
Lena87 wrote:A do dupy, przegrywam walkę z chorobą ..
Grzałka nie pomogła, w nocy się tak tragicznie czułam, że antybiotyk zażyłam
Leżę w łóżku i wygrzewam się ale czarno to widzę ..Lena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:Oj biedaku wygrzewaj się. Moja mama robiła jakąś miksturę z imbirem bardzo szybko po niej przechodziło choróbsko jeśli chcesz to zapytam się jej dokładnie jak to robiła bo będę się dziś z nią widzieć
Później to piła ?
Bo jeśli tak to odpada, nie lubię ostrych pikantnych rzeczy ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 08:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny