X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia90 wrote:
    A ja wreszcie nieśmiało mogę so€ pochwalić dsoma kreseczkami ;) po półtorarocznych staraniach.. w pogmatwanym cyklu wlekącym się jak tasiemiec..

Beta z poniedziałku: 303, dziś ją powtarzałam, wyniki jutro lub pojutrze, oby było wszystko dobrze..

SUPER !!! GRATULACJE <3

Basia90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2016, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słaba wrote:
    A my już trzy lata się staramy o pierwsze maleństwo :( za tydzień ma być @ czekamy..

Nie @, tylko dwie kreski! :)

‹‹ 1447 1448 1449 1450 1451
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ