Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie Z tej strony Basia, rocznik 90 Starania ok. półtora roku, już kilka przeszkód po drodze pokonanych (m.in. niedrożne jajowody), niestety co chwile coś nowego niechcianego przybywa.. Ale jak ktoś czegoś bardzo pragnie, to kiedyś to otrzyma
-
nick nieaktualny
-
Z gratulacjami jeszcze się wstrzymajcie Coś mi się poprzesuwało w tym cyklu, sygnaturka jest na szczęście od pierwszego dnia Póki co okres mi się spóźnia już 2tyg, na teście cień cienia cienia ale poleciałam zapobiegawczo do gina w środę, ponieważ mam tendencję do torbielek, miałam już nawet z tego powodu laparoskopię i teraz wolę chuchać na zimne. Okazało się, że w macicy jest pęcherzyk, ale póki co nie wyglądał na ciążowy, lekarz powiedział, że jeszcze za wcześnie żeby to stwierdzić. Póki co w środę robiłam betę, zaraz mąż przywiezie mi wyniki, a kolejna wizyta w przyszły piątek, żeby zobaczyć czy to dzidzia ❤
Proszę was więc o kciuki !! -
nick nieaktualny
-
Niestety, beta <1 .. Ale nie ma tego złego, bete robiłam przy okazji innych badań, w grudniu podczas okresowych badań w pracy wyniki wyszły mi strasznie słabe, lekarka dała mi skierowanie żeby pilnie je powtórzyć. Podejrzewała stan przedbiałaczkowy ;/ Badania ze strachu zrobiłam dopiero w środę, dzisiaj dostałam wyniki i wszystko już jest w porządku!
Strasznie się cieszę -
MarcowaBabcia wrote:A dupek/luteinka? Nie używasz?
Używałam dawniej, jednak od półtora roku moje cykle są regularne i trwają od 29 do 31 dni, bez konieczności wywoływania. Dopiero ten cykl jakiś zagmatwany, ale może przez to, że marzec i kwiecień były dla mnie dość ciężkie ze względu na zmianę pracy, więc może też i to się przyczyniło.
Póki co byłam w zeszłą środę u gina i kazał mi jutro przyjść ponownie żeby sprawdzić co się tam przez ten tydzień podziało, więc mam nadzieję, że jutro już będą jakieś konkrety -
nick nieaktualny
-
A ja wreszcie nieśmiało mogę so€ pochwalić dsoma kreseczkami po półtorarocznych staraniach.. w pogmatwanym cyklu wlekącym się jak tasiemiec..
Beta z poniedziałku: 303, dziś ją powtarzałam, wyniki jutro lub pojutrze, oby było wszystko dobrze..Pączek lubi tę wiadomość