Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam chciala bym stworzyc watek dla staraczek o pierwsze malenstwo . Bo jeszcze takiego watku nie ma albo ja nie znalazlam .
Zapraszam wszystkie starajace sie dziewczyny o pierwsze upragnione malenstwo
Tak bardzo pragniemy miec nasze pierwsze dzieciatko ktore wypelni nasza milosc jeszcze bardziej i bedziemy na maxa szczesliwi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 18:56
Saramago, Czarnula87, Nusia1989, turkawka, kaarolaa, Unlike, vanessa, Inga, Anka10222, monaaa85, Paulia87, cedr697, Sudela, KOLCZU20, martunia376, koniczynka, justysia90, Ania07, julenka78, milenka0072, ADA 28, Alex.Sojka, Zaruzaz, Anhe, XxMoniaXx, ewcia90, Laura, przedszkolanka:), agnieszka1804, Agnieszka GreenApple lubią tę wiadomość
-
Witaj, no to fajnie, że stworzyłaś taki wątek. Zatem to będzie (BO BĘDZIE) moje pierwsze maleństwo. Z jednej strony ekscytacja, z drugiej strach. Jednak przede wszystkim zniecierpliwienie. I być może sama sobie jestem winna, bo 7 lat odkładałam tę decyzję, zasłaniając się wymyślnymi rzeczami. Szczerze, żałuje że nie odstawiłam wcześniej tabsów i nie zaczęłam starań.
Zaczynam właśnie dzisiaj 3 cs.
PozdrawiamEwelina23, Bergo, Joannka, julia, Mimbla lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam was moje kochane ciesze sie ze dolaczylyscie
moj 3 cykl z ovuF jestem w polowie cyklu
szczerze mowiac bardzo bym sie cieszyla jak by nam sie udalo ale z drugej strony jest to strach czy wszystko bedzie dobrze czy szczesliwie i zdrowo urodzi sie malenstwo wiem do tego jeszcze troche czasu .słoneczko 188, ADA 28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Pilnujmy sie, cobysmy kolejnego watku nie rozpily. Tu bedziemy grzeczne, ok?
Ewelina - trzeba myslec optymistycznie - po pierwsze musi sie udac - po drugie jak sie uda bedzie piekne zdrowe - i na pewno pozniej malenstwo bedzie dawalo w kosc
My sie staramy 6 cykl- z miesieczna przerwaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 19:04
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalwina89 wrote:My tez sie staramy o pierwsze maleństwo... juz 3 cykl.. zobaczymy. Kiedys sie uda A wy jak długo sie staracie?
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyverynice wrote:My staramy się dopiero 2 cykl..i jest to drugi cykl na owu... Bardzo chciałabym mieć pierwszego synka Marcela
Ja sobie powiedzialam ze nie wazne czy dziewczynka czy chlopiec aby bylo zdrowe i tak bede szczesliwaADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Ja również się dołączam, staram się o pierwsze maleństwo już 4 cykl oczywiście teraz jest przerwa, w grudniu podwajamy siły i zaczynamy walkę na pełnym luzie. Hmm... może się uda, kto wie
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
My staramy sie pierwszy cykl z ovu. Termin pojawienia sie @ mam na 9 grudnia jestem po owu czyli tylko czekac, moze bedzie prezencik pod choinke .
Ewelina23 trzymam mocno kciuki aby sie udalo i za wszystkie dziewczynkiSaramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To i ja sie dopisuje
Tez walczymy o pierwsze dzieciatko. To juz 5 cykl powaznych staran. Ale wczesniej wogole sie nie zabezpieczalismy od roku. Poprostu staralismy sie uwazac
W dniu zareczyn podjelismy decyzje o dziecku i zabralismy sie do roboty haha
Poki co czekamy dalej ale juz niedlugo moze testowanko
-
nick nieaktualny