Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam chciala bym stworzyc watek dla staraczek o pierwsze malenstwo . Bo jeszcze takiego watku nie ma
albo ja nie znalazlam . 
Zapraszam wszystkie starajace sie dziewczyny o pierwsze upragnione malenstwo
Tak bardzo pragniemy miec nasze pierwsze dzieciatko ktore wypelni nasza milosc jeszcze bardziej i bedziemy na maxa szczesliwi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 18:56
Saramago, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Unlike, vanessa, Inga, Anka10222, monaaa85, Paulia87, nick nieaktualny, Sudela, nick nieaktualny, martunia376, koniczynka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, milenka0072, ADA 28, Alex.Sojka, Zaruzaz, Anhe, XxMoniaXx, nick nieaktualny, Laura, przedszkolanka:), agnieszka1804, Agnieszka GreenApple lubią tę wiadomość
-
Witaj, no to fajnie, że stworzyłaś taki wątek. Zatem to będzie (BO BĘDZIE) moje pierwsze maleństwo. Z jednej strony ekscytacja, z drugiej strach. Jednak przede wszystkim zniecierpliwienie. I być może sama sobie jestem winna, bo 7 lat odkładałam tę decyzję, zasłaniając się wymyślnymi rzeczami. Szczerze, żałuje że nie odstawiłam wcześniej tabsów i nie zaczęłam starań.
Zaczynam właśnie dzisiaj 3 cs.
Pozdrawiam
nick nieaktualny, Bergo, Joannka, julia, Mimbla lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam was moje kochane ciesze sie ze dolaczylyscie

moj 3 cykl z ovuF jestem w polowie cyklu
szczerze mowiac bardzo bym sie cieszyla jak by nam sie udalo ale z drugej strony jest to strach czy wszystko bedzie dobrze czy szczesliwie i zdrowo urodzi sie malenstwo wiem do tego jeszcze troche czasu .
nick nieaktualny, ADA 28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Okbiedronka1982 wrote:Pilnujmy sie, cobysmy kolejnego watku nie rozpily. Tu bedziemy grzeczne, ok?

rozpijamy sie na wieczornicy- tu jestesmy grzeczne 
Ewelina - trzeba myslec optymistycznie - po pierwsze musi sie udac - po drugie jak sie uda bedzie piekne zdrowe - i na pewno pozniej malenstwo bedzie dawalo w kosc
My sie staramy 6 cykl- z miesieczna przerwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 19:04
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyz ovuF 3 cykl a razem z owu bedzie prawie rokMalwina89 wrote:My tez sie staramy o pierwsze maleństwo... juz 3 cykl.. zobaczymy. Kiedys sie uda
A wy jak długo sie staracie?
teraz czekam na wyniki hormonalne z niecierpliwoscia
a jesli teraz sie nie uda z pomoca tabletek stymulujacych owulacje na kolejny cykl bo mam pecherzyki torbielowe
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybardzo ladne imie .verynice wrote:My staramy się dopiero 2 cykl..i jest to drugi cykl na owu... Bardzo chciałabym mieć pierwszego synka
Marcela 
Ja sobie powiedzialam ze nie wazne czy dziewczynka czy chlopiec aby bylo zdrowe i tak bede szczesliwa
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiesze sie ze dolaczylas do nasNusia1989 wrote:Ja również się dołączam, staram się o pierwsze maleństwo już 4 cykl oczywiście teraz jest przerwa, w grudniu podwajamy siły i zaczynamy walkę na pełnym luzie. Hmm... może się uda, kto wie

ADA 28 lubi tę wiadomość
-
My staramy sie pierwszy cykl z ovu. Termin pojawienia sie @ mam na 9 grudnia
jestem po owu czyli tylko czekac, moze bedzie prezencik pod choinke
.
Ewelina23 trzymam mocno kciuki aby sie udalo i za wszystkie dziewczynki
Saramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To i ja sie dopisuje

Tez walczymy o pierwsze dzieciatko. To juz 5 cykl powaznych staran. Ale wczesniej wogole sie nie zabezpieczalismy od roku. Poprostu staralismy sie uwazac
W dniu zareczyn podjelismy decyzje o dziecku i zabralismy sie do roboty haha
Poki co czekamy dalej ale juz niedlugo moze testowanko

-
nick nieaktualny