Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam to i ja się dopisuje ten staramy sie dwa lata o małego brzdąca a pierwszy cykl z ovu 1 grudnia miałam testować ale @ powoli się zbliża dziecko dla kobiety jest spełnieniem najskrytrzych marzeń mam nadzieje ze i dla mnie się spełni pozdrawiam:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwina89 wrote:My staramy sie pierwszy cykl z ovu. Termin pojawienia sie @ mam na 9 grudnia jestem po owu czyli tylko czekac, moze bedzie prezencik pod choinke .
Ewelina23 trzymam mocno kciuki aby sie udalo i za wszystkie dziewczynkiMalwina89, ADA 28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dziecko to moje marzenie. Tylko te moje cykle mnie dobijają
Fasia, ADA 28 lubią tę wiadomość
-
Gdybym miała 36dniowe byłabym przeszczęśliwa ! Mi dziś mija 69 dzień cyklu ... ginekolog po poniedziałkowej wizycie zlecił tylko badanie na tsh i estradiol. Kolejna wizyta w poniedziałek, ciekawa jestem czy coś zaproponuje czy znowu będę czekać na święte nigdy
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Gdybym miała 36dniowe byłabym przeszczęśliwa ! Mi dziś mija 69 dzień cyklu ... ginekolog po poniedziałkowej wizycie zlecił tylko badanie na tsh i estradiol. Kolejna wizyta w poniedziałek, ciekawa jestem czy coś zaproponuje czy znowu będę czekać na święte nigdy
Ja bylam wczoraj zrobil mi badania hormonalne i chamydia i na rzezaczkie wyniki mam za tydzien przy kolejnej wizycieADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja też chyba powinnam zrobić takie badania..
ADA 28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewelina25 wrote:ja tez bym chciala do was dolaczyc ale tez po poronieniu jestem wiec nie wiem czy mnie przyjmiecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 20:45
Fasia, Strażaczka90 lubią tę wiadomość