Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Wlasnie sie dowiedzialam ze tam gdzie moj maz pracuje wszytkim wreczyli wypowiedzenia 3 miesieczne....poki Pawel jest na chorobowym to mu nie dzadza bo na chorobowym nie moga wystawic ale co sie odwlecze to nie uciecze...chyba bede plakac...
Moze jeszcze nie wszystko przesadzone?? -
Malinowa Panienka wrote:byłam u gina i wsio ok - pakiet badań dostałam i idę się badać jutro rano a potem do robotki
Cieszę się , że OK dziś mam dobry humor i fajnie słuchać dobrych wieściMisty87 lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Wlasnie sie dowiedzialam ze tam gdzie moj maz pracuje wszytkim wreczyli wypowiedzenia 3 miesieczne....poki Pawel jest na chorobowym to mu nie dzadza bo na chorobowym nie moga wystawic ale co sie odwlecze to nie uciecze...chyba bede plakac...
Wszystkim, wszystkim? Kurcze... Dobrze, że 3-miesięczne, a nie miesięczne. Niech wybierze sobie urlop itd. -
Misty87 wrote:Macierzanka juz?? w sumie jak dla mnie to mozemy nawet tydz oblewac, ja sie w winko zaopatrzylam ok lec i wracaj!
No już!!! Na torta poczekamy do środy, ale zakrapiać zaczniemy dzisiaj, ale nie wypijcie wszystkiego beze mnieMisty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:u niego 24 lutego - bo to państowo - nie chcę płacić za badania.
a jutro idę założyć kartę ciąży u gina, który będzie moim prowadzącym - to znajomy z polecenia i u niego będę rodzić w szpitalu...
zagmatwane to ale ten prywatnie robi usg a państwowo robią raz w miesiącu w przychodni a mieszkam w Stolycy - takie cuda u nas Panie
A w szpitalu mam wizyt 6 od 12 tyg ciazy bo dla nich do 12 tyg to nie ciaza . a 7 wizyta to juz poród . Wiec wychodzi jedna w miesiacu -
Agataa wrote:Wszystkim, wszystkim? Kurcze... Dobrze, że 3-miesięczne, a nie miesięczne. Niech wybierze sobie urlop itd.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:To teraz cos ci napisze . Ja prywatnie moge chodzic .
A w szpitalu mam wizyt 6 od 12 tyg ciazy bo dla nich do 12 tyg to nie ciaza . a 7 wizyta to juz poród . Wiec wychodzi jedna w miesiacu
poczytaj sobie bo Ty Ewela w UK też? fajnie pisze ta laska i może warto z nią pogadać[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny