Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:o widzę, ze dzieje się tutaj mam prośbę do WAS
potrzebuję pomocy w interpretacji testu owulacyjnego... dałam go na +, ale nie ma pewności... czy poda mi ktoś e mail żebym mogła wysłać fotkę ??Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:http://mama-w-uk.blogspot.co.uk/search?updated-max=2013-10-03T09:24:00%2B01:00&max-results=8&reverse-paginate=true
poczytaj sobie bo Ty Ewela w UK też? fajnie pisze ta laska i może warto z nią pogadać -
nick nieaktualny
-
z google grafika mój tak jeszcze nie wygląda
Ewela ale to podobnie - a na bloga poczytaj ja dziś cały przeczytałam w zasadzie - fajnie się to czyta
Dziewuszki jakie depresje - uśmiech, radość, szczęście i bo na stresie to się nie da! Wprowadzam zakaz depresji i smutku!o!Ewelina23, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyAnutka wrote:to normalne kobiety w początkowej ciązy mogą sie tak czuć
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:ten na samym dole jest pozytywny . Zrob jeszcze jutro zobacz jak wyjdzie i jak wyjdzie tak samo aalbo testowa mocniejsza to daj plus dzialajcie kochana
ale jutro wizyta u gina i sama nie wiem czy powinnamEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:ufff
ale jutro wizyta u gina i sama nie wiem czy powinnamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 18:56
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:gin mi powiedzial zeby nie rezygnowac z serduszkowania bo jesli bedziesz miala owulke to przez to masz stracic szanse . I tak żeśmy zrobili , a na nastempny dzien poszlam do gina
aaa... ide jutro sama nie wiem po co... po leczenie...ale pewnie mi nie pomoże, bo to 8 miesięcy starań dopieroEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny