Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:wystaqrczy jeden dobry dzień i jedno
-
nick nieaktualnykasia_czarna wrote:nio lipa lipa.... juz mam dosc tej firmy... w weekend troche myslalam i chyba bede chciala w kwietniu przeprowadzic sie do mojego
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:nio my sie staramy dopiero do grudnia wiec nie nakrecam sie jeszcze tak bardzo ... i tym bardziej ze jest co dwa tyg u mnie a teraz akurat wypadlo ze miesiac sie nie widzimy:( i bedzie 14,15,16 ( akurat pod koniec @) no i moze uda mu sie przyjechac 21 22 25:)
-
nick nieaktualny
-
agatasssss wrote:hej Dziewczyny, widzę, że wszystkie jesteście w dobrych humorach. Ja niestety znów przeżywam:( owulacji nie ma i coś się na nią nie zapowiada... Mimo, że brałam CLO. Do tego temperatura od początku cyklu była wysoka przeczytałam gdzieś, że to może być torbiel. Zaczynam już tracić nadzieję, na to że kiedykolwiek się uda...
buuuu ja też mam wysoką, ale mam nadzieję że taka moja uroda...Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:1 cykl to od @ do @... nieraz jest to na przełomie miesięcy ale liczymy to jako jedno. np miałam @ 16 grudnia a potem 16 stycznia i to jest 1 cykl
Anutka lubi tę wiadomość