Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:Polecam jeszcze orzechy brazylijskie, 3 sztuki dzienie, zawierają selen.
Na poprawę nasienia cynk, selen, Koenzym Q10, wit. E i C, maka, a na ruchliwość l-karnityna... tyle moge doradzić, nawet produkty niektóre. Aha i kwas foliowy
a ja właśnie ostatnio szukałam w stokrotce tych orzechów brazylijskich i ich nie ma. Czy to w jakimś specjalnym sklepie trzeba je poszukiwać czy do Brazylii wycieczkę zaplanować?Misty87, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:A zastanawiałyscie się czasem czy tu nie siedzi gdzieś ukryty jakis facet? No wiecie... nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie
kasia_czarna, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej dolaczam sie do tych co nie lubia poniedzialkow chociaz wczoraj sie na niego cieszylam a teraz...plakac mi sie chce...
sara_nar, Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ania181111 wrote:Najgorszy dla mnie jest dzień kiedy mam dostać@ .... I to czekanie.... Dostanę czy nie ?! Boli mnie brzuch - ale na ciaze też tak może być... Masakra! Można oszalec idzie się w końcu do lazienki i coooooo @@@@@... I tak co miesiac :'(:'(:'(
ania181111 lubi tę wiadomość
-
Witajcie kobiety i nowe stareczki też. Nadrobiłam czytanie, M. był tak dobry i dał mi swoją kartę z pakiecikiem Mb Piękna dzisiaj pogoda na suwalszczyźnie była więc się poszwędałam trochę i byłam w WORDzie, egzamin mam za tydzień 10go na 10. Mam nadzieję, że mnie krew nie zaleje i @ nie przylezie. Jutro od 13 kuzyna podrzuca mi córeczkę 5 letnią na 3h Super.
Melula, ja brałam Clo. Wydaje mi się, że ten ból jajników to nie ovulacja, tylko znak, że Clo działa i jajniki pracują, a ovu będzię później. Dobrze, że masz monitornig, to wszystkiego się dowiesz
Ale wy dowCipne od razu humor się poprawił. Taki ból lewego jajnika mnie dopadł, że aż zawyłam a M. nie wiedział o co chodzi. W dodatku głowa boli
Wczoraj pred prysznicem, stoję przed lustrem i tak patrzę na ten mega biust, więc wołam M. żeby popodziwiał M. wymacał radochę miał i pyta, co ONE takie fajne. Na co ja, że przed @. Po czym mu powiedziałam, żeby mnie wreszcie zapłodnił, to takie piersi będzie miał codziennie jaka oszczędność na tamponach i podpaskach Powiedział, że z tymi tamponami to go przekonałam i się postara.
Również pod hasłem: NIE LUBIĘ PONIEDZIAŁKÓW klikam : Lubię to!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 19:46
Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość