X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne dziwna miesiaczka
Odpowiedz

dziwna miesiaczka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • olcia Debiutantka

Wysłany: 13 listopada 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny
    wczoraj dostałam @ dziwi mnie to ze ona jest inna niż zawsze!!!! jest koloru jasnoczerwonego z rozciągliwym śluzem czy to normalne trochę się przestraszyłam bo nigdy tak nie miałam!

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej jest to normalne. W różnych cyklach mogą wystąpić różne rodzaje krwawień. Czasami zmieniają się z wiekiem. Zmienia się też obfitość. Jeżeli jest nazbyt obfita, nie nadążasz ze zmianą podpasek czy tamponów i czujesz się osłabiona, to skonsultuj się z lekarzem.
    Ponad to poinformuj o tym swojego lekarza ginekologa.
    Na moje oko nie jest to powód do niepokoju.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ