X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziwna miesiączka.
Odpowiedz

Dziwna miesiączka.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malo_wiem Nowa

Wysłany: 29 marca 2022, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pewnie wątpliwości. W tym miesiącu rozpoczęliśmy pierwsze starania o ciążę. Mam cykle mniej więcej podobne -30, 32. Owulacja przypadła mi na 10.03 i to ostatnia próba. Testy robiłam 26.03 i wyszedł negatywny. Ale..moja miesiączka jest bardzo typowa. Obfita, bolesna, tydzień wcześniej już ją czuję, wyraźne pms, bardzo duży apetyt, bóle piersi. A tym razem nic, lekkie bóle podbrzusza, dziś jest 3 dzień, ale bardzo mało obfity (jak na mnie!). Zupełnie nie bolały mnie uda i piersi, mam straszną awersję do jedzenia. Mogłabym nic nie jeść, jestem spokojna. Krew jest dziwnie połączona że śluzem..czasami nawet pomarańczowa. Ja wiem, nie doszukuję się, ale tak chciałam się podzielić i zapytać. Dodam, że mam niewielkie skrzepy, więc to chyba na pewno nie ciąża. Ale czy ktoś, mimo takich objawów, był w ciąży? Czy to możliwe? Ogólnie dodam, że ja zawsze wszystko czuję "bardziej", czy grupę, czy okres, czy inne choroby. Więc stąd moje wątpliwości, czy to jednak implementacja....tylko taka mocna

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2022, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja jestem w bardzo podobnej sytuacji i też staramy się o dziecko.. 'okres' spóźnił mi się 6 dni i jest to bardziej delikatne plamienie krwi ze śluzem. Po 2 dniach spóźnienia zrobiłam test i wyszedł negatywny. Zazwyczaj 2 dzień okresu mam dość obfity i bolesny a tym razem nic. Już 3 dzień mam te plamienia i zastanawiam się czy ponownie zrobić test..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ