X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziwna miesiączka.
Odpowiedz

Dziwna miesiączka.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malo_wiem Nowa

Wysłany: 29 marca 2022, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pewnie wątpliwości. W tym miesiącu rozpoczęliśmy pierwsze starania o ciążę. Mam cykle mniej więcej podobne -30, 32. Owulacja przypadła mi na 10.03 i to ostatnia próba. Testy robiłam 26.03 i wyszedł negatywny. Ale..moja miesiączka jest bardzo typowa. Obfita, bolesna, tydzień wcześniej już ją czuję, wyraźne pms, bardzo duży apetyt, bóle piersi. A tym razem nic, lekkie bóle podbrzusza, dziś jest 3 dzień, ale bardzo mało obfity (jak na mnie!). Zupełnie nie bolały mnie uda i piersi, mam straszną awersję do jedzenia. Mogłabym nic nie jeść, jestem spokojna. Krew jest dziwnie połączona że śluzem..czasami nawet pomarańczowa. Ja wiem, nie doszukuję się, ale tak chciałam się podzielić i zapytać. Dodam, że mam niewielkie skrzepy, więc to chyba na pewno nie ciąża. Ale czy ktoś, mimo takich objawów, był w ciąży? Czy to możliwe? Ogólnie dodam, że ja zawsze wszystko czuję "bardziej", czy grupę, czy okres, czy inne choroby. Więc stąd moje wątpliwości, czy to jednak implementacja....tylko taka mocna

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2022, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja jestem w bardzo podobnej sytuacji i też staramy się o dziecko.. 'okres' spóźnił mi się 6 dni i jest to bardziej delikatne plamienie krwi ze śluzem. Po 2 dniach spóźnienia zrobiłam test i wyszedł negatywny. Zazwyczaj 2 dzień okresu mam dość obfity i bolesny a tym razem nic. Już 3 dzień mam te plamienia i zastanawiam się czy ponownie zrobić test..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ