Dziwna miesiaczka
-
Witajcie! Jestem tutaj swieza. Moj problem spozniona dziwna miesiaczka. Jakies dwa dni przed okresem bylam strasznie senna moglabym spac w metrze i doslownie wszedzie. Niesmakowala mi jajecznica na sniadanie. ciagle czekalam na okres. wkoncu dostalam spozniony dwa dni, w pierwszy dzien strasznie bolal mnie brzuch i mialam dziwne brazowe plamy takie rozzedzone. potem niby juz normalnie krew itd i tak do drugiego dnia. dzisiaj okresu prawqie wql. zrobilam test ciazowy ale wyszlo ze nie. czy mozliwe zebym byla w ciazy jednak?
-
Szczerze wątpię.
Spóźnić się może od wielu czynników. Senność mogła być od ciśnienia, jak pogoda świruje to też mi się chce spać. Niechęć do jajecznicy - cóż, ja nie jestem w stanie w siebie wmusić jajówy, kiedy wstanę wcześnie rano, mimo że normalnie ja lubię. Nie ma to nic wspólnego z ciążą.
Może akurat jajka były niedobre albo pogoda gorąca, to ciepłe jedzenie nie wchodziło?
Moja rada - wyluzuj. Okres = brak ciąży, proste. A okres + negatywny test = brak ciąży na 99,99999%
Jak się będziesz doszukiwac objawów ciążowych w niechęci do jajecznicy na śniadanie, to w szybkim tempie ześwirujesz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Maruda wrote:Kochane, mi wczoraj zrobiło się niedobrze po portugalskim winie, które chlałyśmy litrami tu na forum w oczekiwaniu na 4000 stronę. Potem z rańca miałam gazy.
Czy jestem w ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 18:04
-
nick nieaktualny
-
Lady Maruda wrote:Kochane, mi wczoraj zrobiło się niedobrze po portugalskim winie, które chlałyśmy litrami tu na forum w oczekiwaniu na 4000 stronę. Potem z rańca miałam gazy.
Czy jestem w ciąży?
myślę, że to nawet bliźniakiLady Maruda lubi tę wiadomość
-