X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziwne objawy pms czy nie ?
Odpowiedz

Dziwne objawy pms czy nie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Staraczka233 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Cykle mam 30-32 dniowe
    16dc test owulacyjny pozytywny
    14, 17, 18,19 dc wspolzylam z mężem

Dziś 26dc
    A ja mam dość dziwne objawy ?
    Bol piersi najbardziej w okolicy brodawek
    Podbrzusze parę razy zabolało ale bardzo delikatnie bardziej takie ćmienie
    W jednej piersi mrowienie przez chwilę i pieczenie
    Sluz wczoraj w 25dc wodnisty a dziś taki lepki bialy
    Temperatura przed owulacja 36.2-36.3 po owulacji do 25dc 36.6-36.7 dziś 26dc 36.8
    Mam chwilowe bole głowy ale zaraz przechodzą
    Swedzenie dziasel I bol przednich zębów było tak przez 3 dni
    I wcześniej miałam zaparcia a od paru dni brak zaparć i do toalety chodzę 2 razy dziennie

I co dziwne ! Wczoraj leżałam i było wszystko ok kładłam się spać a ja mam jedno dziurkę w nosie zatkana ale jakoś inaczej niż zwykle
    A chora nie jestem
    Czy ktoś tak miał ?

• Staraczka233 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś coś?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ