X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziwny ból piersi po okresie
Odpowiedz

Dziwny ból piersi po okresie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klarcix Nowa

Wysłany: 12 marca 2023, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam, że niektórym wam się udaje od razu i aż smutek mnie dopada. My staramy się już pół roku i nic. Ostatnio coś moje hormony chyba śpią. Mianowicie miałam okres około 6 dni nie było zbytnio skrzepów itp ale dziś mijają 4 dni od zakończenia okresu a mnie tak sutki bolą że to masakra żyły na nich są widoczne też , brzuch nieraz też zaboli, I nie wiem co myśleć, czy jakieś problemy się pojawiają i dalej będą starania bezowocne..
    Może miała któraś z was tak że bolały was sutki zaraz po okresie i była to wina hormonów ?? Wizyta u gina dopiero pod koniec marca.

• Klarcix Nowa

Wysłany: 13 marca 2023, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ???

• Wiara Nadzieja Miłość Autorytet

Wysłany: 13 marca 2023, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klarcix wrote:
    Tak czytam, że niektórym wam się udaje od razu i aż smutek mnie dopada. My staramy się już pół roku i nic. Ostatnio coś moje hormony chyba śpią. Mianowicie miałam okres około 6 dni nie było zbytnio skrzepów itp ale dziś mijają 4 dni od zakończenia okresu a mnie tak sutki bolą że to masakra żyły na nich są widoczne też , brzuch nieraz też zaboli, I nie wiem co myśleć, czy jakieś problemy się pojawiają i dalej będą starania bezowocne..
    Może miała któraś z was tak że bolały was sutki zaraz po okresie i była to wina hormonów ?? Wizyta u gina dopiero pod koniec marca.
    Nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale chcę dodać Ci sił i cierpliwości 🥰 Uwierz mi, nie każdemu udaje się szybko. Jesteśmy z Mężem całkiem zdrowi, mieliśmy bardzo dobre wyniki badań, oboje. Moje cykle jak w zegareczku. A jak widzisz po moim opisie, staraliśmy się 2 lata. Dlaczego? Nie wiadomo. Nawet kliniki zajmujące się niepłodnością nie potrafiły odpowiedzieć nam na to pytanie. Proponowano nam już inseminację, a w dalszych kroku in vitro. Nie zdecydowaliśmy się właśnie dlatego, że teoretycznie wszystko było z nami ok. Ocaliła nas cierpliwość. Jestem w całkowicie naturalnej, zdrowej ciąży. Czasami po prostu trzeba poczekać. Zaciskam za Was mocno kciuki! ❤️ Znam ten ból i smutek. Ale pamiętaj - im więcej z Tobie pozytywnej energii, pokoju i cierpliwości, tym większe szanse, że „zaskoczy”. Ściskam ☺️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2023, 13:27

age.png
    👩🏼 31 🧑🏻 28
    2023r. - J. (22cs) 🩵
    01.2025 - M. (2cs) 💛
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ