Dziwny ból piersi po okresie
-
Tak czytam, że niektórym wam się udaje od razu i aż smutek mnie dopada. My staramy się już pół roku i nic. Ostatnio coś moje hormony chyba śpią. Mianowicie miałam okres około 6 dni nie było zbytnio skrzepów itp ale dziś mijają 4 dni od zakończenia okresu a mnie tak sutki bolą że to masakra żyły na nich są widoczne też , brzuch nieraz też zaboli, I nie wiem co myśleć, czy jakieś problemy się pojawiają i dalej będą starania bezowocne..
Może miała któraś z was tak że bolały was sutki zaraz po okresie i była to wina hormonów ?? Wizyta u gina dopiero pod koniec marca. -
Klarcix wrote:Tak czytam, że niektórym wam się udaje od razu i aż smutek mnie dopada. My staramy się już pół roku i nic. Ostatnio coś moje hormony chyba śpią. Mianowicie miałam okres około 6 dni nie było zbytnio skrzepów itp ale dziś mijają 4 dni od zakończenia okresu a mnie tak sutki bolą że to masakra żyły na nich są widoczne też , brzuch nieraz też zaboli, I nie wiem co myśleć, czy jakieś problemy się pojawiają i dalej będą starania bezowocne..
Może miała któraś z was tak że bolały was sutki zaraz po okresie i była to wina hormonów ?? Wizyta u gina dopiero pod koniec marca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2023, 13:27
-