X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne dziwny okres
Odpowiedz

dziwny okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • olcia Debiutantka

Wysłany: 13 listopada 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny
    wczoraj dostałam @ dziwi mnie to ze ona jest inna niż zawsze!!!! jest koloru jasnoczerwonego z rozciągliwym śluzem czy to normalne trochę się przestraszyłam bo nigdy tak nie miałam!

• vanessa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeden cykl inny od reszty nie wróży nic złego. Organizm to nie zaprojektowana maszyna że ma być tak i koniec.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja miesiączka też czasem miewa dużo śluzu..i to jak płodny wygląda ;-) Ale tak jak pisze Vanesska, obserwuj, ale pewnie wszystko będzie ok.

rybka lubi tę wiadomość

• Saramago Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój w tym cyklu właśnie jest taki, więc mam nadzieje, że to nie płodny :D

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ