dziwny wyciek
-
nick nieaktualnypampuszkin wrote:Hej dziewczyny,
Wczoraj wieczorem z prawego sutka wyciekło mi jakby mleko, dzisiaj pieką mnie i bolą piersi. Do okresu jeszcze 4 dni. Czy przy ewentualnej ciąży taki wyciek jest możliwy tak wcześnie??
Czy warto już robić betę?
Ile dni po owulce jesteś? -
pampuszkin wrote:Hej dziewczyny,
Wczoraj wieczorem z prawego sutka wyciekło mi jakby mleko, dzisiaj pieką mnie i bolą piersi. Do okresu jeszcze 4 dni. Czy przy ewentualnej ciąży taki wyciek jest możliwy tak wcześnie??
Czy warto już robić betę?Wojka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylufcik22 wrote:Wiem ze jestes jeszcze pewnie mloda, ale serio mleko w piersiach jako pierwszy objaw ciazy?! Zbadaj lepiej prolaktyne i to od razu z obciazeniem bo raczej ta wydzielina jest z tym zwiazana niz z ciaza. Choc jezeli sie starasz to zycze powodzenia!
Tez myślę, że to może być związane z nadmiernym wydzielaniem prolaktyny.
Kilka lat temu moja siostra miała z tym problem, ale u niej okazało się, że miała stan zapalny piersi. Prolaktyna była wtedy ok. -
Ja mam od kilku miesięcy mleko tzn po kropli jak ucisne piers . Prolaktyna w normie , tsh spadło ładnie , ft3 i ft4 ok
Nie wiem dlaczego tak się dzieje nikt mi nie potrafi odpowiedzieć39 lat
cykle - 28 dniowe✅
AMH -10.2023 0,65/ 06.2024 0,47 ❌
TSH ✅
usg tarczycy ✅
histero✅
hormony ✅
Jajowody drożne ✅
Kariotyp ✅
euthyrox - 100, jodid, wit D, kwas foliowy, koenzym q10 - 600mg, kwas liponowy - 600mg, plus masa innych supli
On
10.2023 badanie nasienia azzospermia, niskie FSH i testosteron
03.2024 testosteron rośnie , fsh w normie , mamy plemniki 🙏
Teratozoospermia
Morfologia 1%❌, fragmentacja 30% ❌ , kariotyp ✅
1 IVF 29.07 ET 2 zarodków ❌
2 IVF 26.09 ET 1 zarodek ❌ -