X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne dziwny wyciek
Odpowiedz

dziwny wyciek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pampuszkin Nowa

Wysłany: 27 września 2023, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Wczoraj wieczorem z prawego sutka wyciekło mi jakby mleko, dzisiaj pieką mnie i bolą piersi. Do okresu jeszcze 4 dni. Czy przy ewentualnej ciąży taki wyciek jest możliwy tak wcześnie??
    Czy warto już robić betę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2023, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pampuszkin wrote:
    Hej dziewczyny,

Wczoraj wieczorem z prawego sutka wyciekło mi jakby mleko, dzisiaj pieką mnie i bolą piersi. Do okresu jeszcze 4 dni. Czy przy ewentualnej ciąży taki wyciek jest możliwy tak wcześnie??

Ile dni po owulce jesteś?

• pampuszkin Nowa

Wysłany: 27 września 2023, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok 12 dni

Wojka lubi tę wiadomość

• lufcik22 Koleżanka

Wysłany: 27 września 2023, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pampuszkin wrote:
    Hej dziewczyny,

Wiem ze jestes jeszcze pewnie mloda, ale serio mleko w piersiach jako pierwszy objaw ciazy?! Zbadaj lepiej prolaktyne i to od razu z obciazeniem bo raczej ta wydzielina jest z tym zwiazana niz z ciaza. Choc jezeli sie starasz to zycze powodzenia!

Wojka lubi tę wiadomość

• pampuszkin Nowa

Wysłany: 27 września 2023, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na początku września badałam prolaktynę i była w normie. Zapytałam, bo moja koleżanka na samym początku ciąży miała właśnie taki wyciek i chciałam wiedzieć czy któraś z was też coś takiego miała 🤷

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2023, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lufcik22 wrote:
    Wiem ze jestes jeszcze pewnie mloda, ale serio mleko w piersiach jako pierwszy objaw ciazy?! Zbadaj lepiej prolaktyne i to od razu z obciazeniem bo raczej ta wydzielina jest z tym zwiazana niz z ciaza. Choc jezeli sie starasz to zycze powodzenia!

Tez myślę, że to może być związane z nadmiernym wydzielaniem prolaktyny.
    Kilka lat temu moja siostra miała z tym problem, ale u niej okazało się, że miała stan zapalny piersi. Prolaktyna była wtedy ok.

• KarolinaKika Autorytet

Wysłany: 27 września 2023, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam od kilku miesięcy mleko tzn po kropli jak ucisne piers . Prolaktyna w normie , tsh spadło ładnie , ft3 i ft4 ok

Nie wiem dlaczego tak się dzieje nikt mi nie potrafi odpowiedzieć

1 IVF - 5 🥚- 2 zarodki / 29.07 ET 2 zarodków ❌
    2 IVF -3 🥚- 1 zarodek /26.09 ET 1 zarodek trzydniowy ❌
    3 IVF długi protokół - 4 🥚 - 2 zarodki / 22.02 ET
    7dpt beta 52,8 9dpt beta 149 11dpt beta 410 13dpt beta 1205
    07.04 poronienie 7/9 tc 💔
    4 IVF czerwiec długi protokół

AMH 10.23 -0,65
    06.24 -0,47
    05.25 - 0,44
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ