Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne dziwny wyciek
Odpowiedz

dziwny wyciek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pampuszkin Nowa

Wysłany: 27 września 2023, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Wczoraj wieczorem z prawego sutka wyciekło mi jakby mleko, dzisiaj pieką mnie i bolą piersi. Do okresu jeszcze 4 dni. Czy przy ewentualnej ciąży taki wyciek jest możliwy tak wcześnie??
    Czy warto już robić betę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2023, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pampuszkin wrote:
    Hej dziewczyny,

Wczoraj wieczorem z prawego sutka wyciekło mi jakby mleko, dzisiaj pieką mnie i bolą piersi. Do okresu jeszcze 4 dni. Czy przy ewentualnej ciąży taki wyciek jest możliwy tak wcześnie??

Ile dni po owulce jesteś?

• pampuszkin Nowa

Wysłany: 27 września 2023, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok 12 dni

Wojka lubi tę wiadomość

• lufcik22 Koleżanka

Wysłany: 27 września 2023, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pampuszkin wrote:
    Hej dziewczyny,

Wiem ze jestes jeszcze pewnie mloda, ale serio mleko w piersiach jako pierwszy objaw ciazy?! Zbadaj lepiej prolaktyne i to od razu z obciazeniem bo raczej ta wydzielina jest z tym zwiazana niz z ciaza. Choc jezeli sie starasz to zycze powodzenia!

Wojka lubi tę wiadomość

• pampuszkin Nowa

Wysłany: 27 września 2023, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na początku września badałam prolaktynę i była w normie. Zapytałam, bo moja koleżanka na samym początku ciąży miała właśnie taki wyciek i chciałam wiedzieć czy któraś z was też coś takiego miała 🤷

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2023, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lufcik22 wrote:
    Wiem ze jestes jeszcze pewnie mloda, ale serio mleko w piersiach jako pierwszy objaw ciazy?! Zbadaj lepiej prolaktyne i to od razu z obciazeniem bo raczej ta wydzielina jest z tym zwiazana niz z ciaza. Choc jezeli sie starasz to zycze powodzenia!

Tez myślę, że to może być związane z nadmiernym wydzielaniem prolaktyny.
    Kilka lat temu moja siostra miała z tym problem, ale u niej okazało się, że miała stan zapalny piersi. Prolaktyna była wtedy ok.

• KarolinaKika Autorytet

Wysłany: 27 września 2023, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam od kilku miesięcy mleko tzn po kropli jak ucisne piers . Prolaktyna w normie , tsh spadło ładnie , ft3 i ft4 ok

Nie wiem dlaczego tak się dzieje nikt mi nie potrafi odpowiedzieć

39 lat
    cykle - 28 dniowe✅
    AMH -10.2023 0,65/ 06.2024 0,47 ❌
    TSH ✅
    usg tarczycy ✅
    histero✅
    hormony ✅
    Jajowody drożne ✅
    Kariotyp ✅
    euthyrox - 100, jodid, wit D, kwas foliowy, koenzym q10 - 600mg, kwas liponowy - 600mg, plus masa innych supli
    On
    10.2023 badanie nasienia azzospermia, niskie FSH i testosteron
    03.2024 testosteron rośnie , fsh w normie , mamy plemniki 🙏
    Teratozoospermia
    Morfologia 1%❌, fragmentacja 30% ❌ , kariotyp ✅

1 IVF 29.07 ET 2 zarodków ❌
    2 IVF 26.09 ET 1 zarodek ❌
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ