Dziwny wynik bety
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj tylko laborant zmartwił mnie tekstem że wynik wskazuje na ciąże biochemiczną... po odebraniu wyniku umowiłam się z gin i miałam robione usg ale za wcześnie, żeby coś było widać. Pani doktor powiedziała, że endometrium powiększone i jajniki też jakby mogło coś się dziać, no ale nic więcej nie było można powiedzieć. Dostałam duphaston więc pomyślałam, że będę mysleć pozytywnie to na pewno tak będzie. A wieczorem coś mnie tknęło i wzięłam wynik do ręki i te literki pomieszane mnie zdziwiły... (żałuję, że nie dałam do sprawdzenia wyniku dla lekarki może ona by zobaczyła...)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 08:43
Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna... -
Nie rozumiem tego po czym laborantka stwierdzila ,ze to moze byc ciaza biochemiczna..
I tak to jest,nawpajaja kobiecie do glowy ze jest cos zle,a potem kobiety sie stresuja.
Jestes na pewno w ciazy:) tylko ciaza moze byc tak wczesna,ze poziom bety moze byc za niski. Zrob bete za 72h jezeli beta wzrosnie o minimum 100% to nie masz sie czym martwic. A pecherzyk podobno widac przy bedzie od 1000
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
No nie wiem zobaczymy... Robię sobie małe nadzieję,ale nie wiem czy warto i co będzie bo plamię... Po lekach plamienie na chwilę ustało w nocy i rano było mniej a teraz znowu niby mniejsze,ale są ślady krwi...28 grudnia miałam okres, a teraz od 25 do 27 stycznia miałam plamienie implantacyjne...Później zaczęłam plamić na brązowo... Może ktoraś tak miała i zakończyło się wszystko dobrze? Jak tak to proszę pisać i pocieszaćLuty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna...
-
Moja znajoma miała plamienia w ciąży. Co prawda polezala chwile w szpitalu, ale nie było to nic groźnego. Wszystko skończyło się dobrze i do końca ciazy nie miała już problemów, jej synek już chodzi do szkoły;) Nie martw się na zapas bo to w niczym nie pomaga, powodzenia26lat.
1cs -
nick nieaktualny
-
Dwa dni później badałam betę i była 15... odstawiłam leki i czekałam na prawdziwy okres ale do tej pory nie dostała... ciągle mnie boli. Wczoraj rozmawiałam z gin przez tel żeby powiedzieć jej że beta spadła i mnie bardzo zdziwiła. Kazała na wszelki wypadek za parę dni jeszcze zbadać krew czy na pewno spadnie do końca i powiedziała : no gdyby podrosła to zdziwiłybyśmy się bardzo... podrosła? To jest jakiś cień szansy,że jeśli beta spadła to może jeszcze pójsć w górę? Zastanawiam się,że nie dostaję tego okresu...Luty 2017-laparosopia/usunięta torbiel endometrialna...