X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziwny wynik bety
Odpowiedz

Dziwny wynik bety

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Invis Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lollita wrote:
    Ja miałam bardzo malutką betę... Niestety zakończyła się ciąża po 2 tygodniach... Ciąża biochemiczna...Przykro mi ale mi te sie wydaje ze to bedzie biochemiczna.

EwaaBan a masz spoźniony??? czy jestes przed

Ale co to znaczy że malutką? Ja swoją pierwszą betę miałam podobną do autorki topiku-małą- miałam dokładnie 75,58 mlU/ml - i Pani w laboratorium bardzo mnie nastraszyła że "niby ciąża, ale coś malutka ta beta..." ponieważ nie mieściła się w ich normach, które zaczynały się od (uwaga!) 1500mlU/ml!!! Równo po 48h moja beta wzrosła do 194,8 mlU/ml, a 4 dni później na USG było już widać pęcherzyk ciążowy. Więcej już bety nie robiłam.

Ale fakt, że jeśli beta spada to nie jest dobrze i z tym muszę się niestety zgodzić :(

7u229jcgjnezkwya.png
    tb739vvjaxst5oik.png
    14gmqh4s3wl30kr1.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ