dziwny wynik testu
-
dwa dni temu zrobiłam test z rossmana facelle sztuk dwie na obydwóch wyszła bardzo ale to bardzo blada kreseczka, widoczna od razu w zasadzie po jakis 3 min ale niewiele sciemniała , dzisiaj zrobiłam test pink eco i wyszła druga kreska w miejscu testowej ale BIAŁA a jej boki są różowe i to dosc wyraznie zaznaczone, bardzo to jest dziwne czemu tak test zareagował i co to w ogole oznacza.
-
Testy z rossmanna bardzo czest klamia niestety.
Kreska powinna wyjac cala rozowa, moze test byl wadliwy.
Radzilabym Ci pojsc na bete lub zrobic jeszcze inny test:-)
Powodzenia:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
katdud wrote:dwa dni temu zrobiłam test z rossmana facelle sztuk dwie na obydwóch wyszła bardzo ale to bardzo blada kreseczka, widoczna od razu w zasadzie po jakis 3 min ale niewiele sciemniała , dzisiaj zrobiłam test pink eco i wyszła druga kreska w miejscu testowej ale BIAŁA a jej boki są różowe i to dosc wyraznie zaznaczone, bardzo to jest dziwne czemu tak test zareagował i co to w ogole oznacza.
Co by nie wyszło dziwnego na tych testach- mało komu wychodzi cokolwiek 6 dni po potencjalnej owulacji. Tak wcześnie zrobienie nawet 3 testów nic Ci nie da- poczekałabym cierpliwie jeszcze chociaż 5 dni Ja zaoszczędzone na testach pieniądze wydałabym na betę i zrobiła ją w dniu oczekiwanej miesiączki. -