Entliczek pentliczek kwietniowy króliczek 🐰 zapłodnił jajeczko🥚 będzie dzieciąteczko🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Eniana, odpowiadałam ostatnio na ten temat Elenie na marcowym. Czy możesz podejrzeć?
Spokojnie kochana ❤️
Widzę, że jesteś 16 dpo?
Robiłaś dziś test? Czy ciemnieje?Eniana lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne ⌚
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Hej, nie wiem czy mnie pamiętacie ale udzielałam się w kilku ostatnich tematach przez jakiś czas. Nasze starania spełzają na razie na niczym - staramy się od sierpnia chociaż mam wrażenie, że pierwsze dwa, trzy cykle były nieudane. Dwa zablokowane przez źle brany progesteron. Podczytuje was na forum dość regularnie, sprawdzając co u której z was się dzieje. Chciałabym wrócić i być częścią tej społeczności, ale mam wrażenie że wcześniej się w tym zatracałam.
Ostatnie trzy cykle miałam stymulowane. Najpierw same zastrzyki Pregyl i ovitrelle, a w tym cyklu clo i Pregyl. Nie nastawiam się na nic właściwie, a raczej nastawiam na nowy cykl. Moje nastawienie jest szczerze mówiąc średnie - dalej zamierzam suplementować nas, monitorować cykl. Chce włączyć też zioła ojca Sroki. Mam wrażenie że wszystkim dookoła się udaje już na starcie, a my mimo silnych i zdrowych organizmów mamy pod górkę.
Pozdrawiam was serdecznie i gratuluję wszystkich kresek - pamiętam większość ze starszych tematów, a nowe osoby witam, cześć dziewczynyMiczka, siesiepy, Wioleta91, SzuumFal, Dara lubią tę wiadomość
🤰staramy się od 08.2022 r.
⏸️(lipiec 2023 r.) 💔6 tc -
Angi90 wrote:Eniana, odpowiadałam ostatnio na ten temat Elenie na marcowym. Czy możesz podejrzeć?
Spokojnie kochana ❤️
Widzę, że jesteś 16 dpo?
Robiłaś dziś test? Czy ciemnieje?07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Angi90 wrote:A chłop miał już jakieś badania ?
Tych supli nie kojarzę 🤷 Osobiście porównywałam składy wielu i najlepsze wyszły mi FertilMan Plus.
Natomiast dla mojego męża to katorga, trzeba brać 4 tabletki dziennie, żołądek mu rozwala. Następne w kolejce u nas to Fertistim, do picia. My musimy podrasować trochę nasienie. Wiem, że najlepiej brać 3 miesiące, aby suplementy mogły zadziałać, jednak nawet nie sądziłam, że najpierw trzeba wybrać odpowiednie pod siebie 😉
Mój mąż jest po wizycie u Androloga, dr Przybyły we Wrocławiu, podobno jeden z lepszych i jego stanowisko jest takie, że żadnych witamin nie łykać. Dostarczać witamin z pożywienia, że te witaminy to wcale dobre nie są. Mój mąż brał, a raczej wpychalam w niego fertilman plus, wcześniej jakieś zwykle dla mężczyzn i bardzo się źle po nich czuł. Lekarz powiedział, że większość mężczyzn źle znosi przyjmowanie witamin i że nic nie zastąpi witamin właśnie z dobrej diety. -
Miczka wrote:Mój mąż jest po wizycie u Androloga, dr Przybyły we Wrocławiu, podobno jeden z lepszych i jego stanowisko jest takie, że żadnych witamin nie łykać. Dostarczać witamin z pożywienia, że te witaminy to wcale dobre nie są. Mój mąż brał, a raczej wpychalam w niego fertilman plus, wcześniej jakieś zwykle dla mężczyzn i bardzo się źle po nich czuł. Lekarz powiedział, że większość mężczyzn źle znosi przyjmowanie witamin i że nic nie zastąpi witamin właśnie z dobrej diety.👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
IVF '24🍀
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
-
Angi90 wrote:Haha to mój mąż też ma takie zdanie 😅 Ale bierze co mu daję, dla wspólnego dobra 😉 jemu też bardzo zależy ☺️
Mój pokornie brał to co mu dawałam, źle się czuł biedny, a jak lekarz mu 'zabronil' to już nic nie wcisne w niego 🤷😁 za pół roku mamy wrócić we dwójkę do tego lekarza, o ile nie znajdę w ciążę, z nowymi wynikami. Wtedy sama jakby co dopytam o te suple ale to jeszcze daleka droga. 🙂 -
Miczka. Aha rozumiem. Mojemu mój lekarz zalecił zwyczajnie Androvit. Powiedział, że tam jest wystarczająco wszystkiego, ale chciałam lepiej 🤷
Miczka lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
IVF '24🍀
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
-
Dziewczyny, mamy to! Pokręcony cykl, ale w końcu nadeszła owulacja 🥳. Stary już powiadomiony, że wieczorem działamy, a śluzem to mnie znów zalało, że Ho ho 😁.
Angi90 , Eniana, gattina, ChocoMonster, Miczka, Emka06, agentka93, Paucia, RinTinTin, SandraH.97, bialy_wilczek, Putka2022, Biedronka@, Beezi, malutka203, siesiepy, Lipcowa, Ancalime, WonderWoman, Cukruś, Niezapominajka95, pluto_nova, Wioleta91, mala_osska, SzuumFal, Evondita82, ELka lubią tę wiadomość
👩32 &🧔38
03 grudnia 2022 - ⏸️
16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔
20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹
Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
12 listopada 2024 - ⏸️
13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 mIU/l 🍀, progesteron 15.70 ng/mL 😩
16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳, progesteron 32.21 ng/mL 🚀
23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG
3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰, progesteron 24,39 ng/mL 🤞
Pierwsza wizyta 04 grudnia ⏳🎁🎄
-
No widzisz, mówiłam 🥰
Niemampomyslunanick lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
justme wrote:Hej, nie wiem czy mnie pamiętacie ale udzielałam się w kilku ostatnich tematach przez jakiś czas. Nasze starania spełzają na razie na niczym - staramy się od sierpnia chociaż mam wrażenie, że pierwsze dwa, trzy cykle były nieudane. Dwa zablokowane przez źle brany progesteron. Podczytuje was na forum dość regularnie, sprawdzając co u której z was się dzieje. Chciałabym wrócić i być częścią tej społeczności, ale mam wrażenie że wcześniej się w tym zatracałam.
Ostatnie trzy cykle miałam stymulowane. Najpierw same zastrzyki Pregyl i ovitrelle, a w tym cyklu clo i Pregyl. Nie nastawiam się na nic właściwie, a raczej nastawiam na nowy cykl. Moje nastawienie jest szczerze mówiąc średnie - dalej zamierzam suplementować nas, monitorować cykl. Chce włączyć też zioła ojca Sroki. Mam wrażenie że wszystkim dookoła się udaje już na starcie, a my mimo silnych i zdrowych organizmów mamy pod górkę.
Pozdrawiam was serdecznie i gratuluję wszystkich kresek - pamiętam większość ze starszych tematów, a nowe osoby witam, cześć dziewczynyMiczka, justme, Bialeekk, Beezi, Lipcowa, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Hej, chyba mamy pik, co myślcie?
https://ibb.co/FXPdRrP
Ide dziś do ginekologa jestem ciekawa co powie, czy te testy pokrywają się z moja owulacją.
Trochę się martwię bo to 19 dc i wdaje mi ze to dość późno, od wtorku miałam piękny płodny śluz a teraz nadal jest go sporo jednak już kremowy. Pobolewa mnie tez dziś podbrzusze.
Trzymajcie kciuki 🙈Niemampomyslunanick, siesiepy, mala_osska, ELka lubią tę wiadomość
-
Nikakb wrote:Hej, chyba mamy pik, co myślcie?
https://ibb.co/FXPdRrP
Ide dziś do ginekologa jestem ciekawa co powie, czy te testy pokrywają się z moja owulacją.
Trochę się martwię bo to 19 dc i wdaje mi ze to dość późno, od wtorku miałam piękny płodny śluz a teraz nadal jest go sporo jednak już kremowy. Pobolewa mnie tez dziś podbrzusze.
Trzymajcie kciuki 🙈
Piękny pik! Bierz Starego i działajcie 🤩!👩32 &🧔38
03 grudnia 2022 - ⏸️
12 listopada 2024 - ⏸️
16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳, progesteron 32.21 ng/mL 🚀
-
U Was też się pogoda skiepscila?
Dziś 38dc, 7dni spóźnienia 🐒 w końcu nadszedł ból okresowy pleców i brzucha! Powinnam w przeciągu 1-2dni dostać 🐒
Do wznowienia starań zostało już tylko 3 miesiące więc coraz bliżej 😀😀
Dodatkowo napisze ze mamy mieszkanie już nowe większe w Szwacjarii, zaczynam pakowanie do wyprowadzki a widoki z balkonu mamy nieziemskie 😀 ale to pokaże w czerwcu jak dojadę układać rzeczy przed wakacjamiNiemampomyslunanick, Paucia, Putka2022, Beezi, Lipcowa, WonderWoman, Dara lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niemampomyslunanick
Nikakb
Piczorki jak się patrzy 💪🔥 Do roboty dziewczyny 👏
Nikakb, daj znać proszę jak po wizycie, również jestem ciekawa. Mój doktorek stwierdził, że testy owu są bez sensu. Ale cóż, jak nie ma jak inaczej sprawdzić to owulak zawsze jest pod ręką 😉
Dziewczyny, odnośnie owulaków! Bardzo proszę polećcie mi, które się ładnie wybarwiają? Muszę coś zamówić w celu uzupełnienia zapasów.
Do tej pory używałam Horien, cenie sobie duże ilości w jednym opakowaniu. Ale! Strasznie lekkie te paski na nich wychodzą w moim przypadku 🙄 Na testeo sikańcu w ogóle mi nie wyszło. I już nie wiem 🤷Niemampomyslunanick lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
IVF '24🍀
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
-
Beezi wrote:Carnen, apka lubi świrować, najlepiej obserwuj przynajmniej śluz i objawy, a nauczysz się swojego ciała i będziesz wiedział kiedy owu. 🙂 Wpisać Cię na testowanie?
San, miło Cię widzieć ❤️ Mam nadzieję, że jeszcze coś się wydarzy w tym cyklu 🤞 Robiłaś juz jakieś badania hormonalne, AMH itp? ok, widzę, że część tak, oznaczałaś FSH z LH czy samo FSH?
SzuumFal, śluz sprawdzamy minimum 24h po seksach, inaczej nie ma za bardzo sensu. 😉
Alauda, Pluto, piękne przyrosty 🥺 Rośnijcie zdrowo ❤️🍀
Avelinee, jak w tym momencie po 7 latach tak jest to obawiam się, że już będzie tylko gorzej... niektórzy pracodawcy ogarniają się na wizję wypowiedzenia, ale chyba to mały procent 🤷🏻♀️
RinTinTin, trzymamy kciuki w takim razie 🤞 Oby gin okazał się wróżbitą 😅
Claire, daj sobie czas. Musicie obydwoje być gotowi na dalsze kroki, jeśli czujesz, że jeszcze na Was nie czas to nie ciśnij za wszelką cenę. Jest trochę dziewczyn, które zachodzą w ciążę później niż przepisowy rok, mi lekarka w klinice powiedziała, że jak w badaniach jest ok to teoretycznie czas tych naturalnych starań wydłuża się do 2 lat. Trzymam kciuki, żebyście podjęli decyzję najlepszą dla siebie ❤️🍀 Ale zgadzam się z Zosią, u mnie takie ogarnięcie i wypunktowanie co jeśli tak, a co jeśli tak bardzo dużo dało.
Markotka ❤️ Mam nadzieję, że w czerwcu już Cię tutaj z nami nie będzie, bo zostaniesz na stałe na którymś wątku 🤞
Białek, ja wczoraj też zrobiłam zapas 😅 a tu jak nigdy zużyłam 4 owulaki na cykl 😅 w ogóle odkryłam Rossmana, w którym testy są tańsze niż w innych i to bez promocji. 😳 owulaki kupowałam po 18zl, ciążowe strumieniowe po 6.30, a w innych 22 i ponad 7 🤷♀️
Markotka, my robiliśmy w Artvimedzie, bo tam się zaczynamy leczyć, na podstawowe badanie było spoko, szybko wyniki i szybkie terminy. Ale w Kato dziewczyny polecały jakiś pan konkretny. O widzę, że Emka napisała.
Sandra 😥 Szkoda, ale może dobrze Wam zrobi taka przerwa po tych przebojach? I zdążycie się nacieszyć sobą przed kolejną walką ✊🍀
Niemampomyslunanick ❤️ Ja nadal wierzę w ten pokręcony cykl, organizm pamięta 🍀❤️
Lipcowa 😳 U mnie niedawno koleżanka stwierdziła, że chyba czas na drugie, ale jeszcze poczeka z miesiąc, żeby urodzić już w 2024. 🤦🏻♀️
Ewelina ❤️ Tym razem wszystko musi być dobrze, wtedy był ostry sezon grypowy, mam nadzieję, że teraz skończy się na przeziębieniu i to będą ostatnie zdrowotne przeboje ✊😥
Meggi 😅❤️
Angelika 🙄 O nie, robisz jutro? W sumie dobrze, że to nie weekend, chyba by mnie szlag trafił 😥 Spokojnie, we wczesnych ciążach często zdarzają się plamienia ✊🍀
Mała stokrotka, mam nadzieję, że zaraz i dla Was wyjdzie słońce ☀️ Jesteś dobrze przebadana, więc możesz od razu wdrożyć odpowiednie leki, mam nadzieję, ze zaraz zawierasz z dwoma kreskami ✊🍀
Hope, u mnie to samo, aż mnie zginą 🙄 Dobrze, że podziałane wczoraj bo dzisiaj to chyba nie dałabym rady 🤦🏻♀️😅
Cukruś, niestety raczej zlapalaś bezowulacyjny... Tulę Cię mocno ❤️
Moonflower, sikaj! Plamienie zaczęło się 2-3 dni temu, to coś powinno być widać jeśli to implantacyjne 😉✊
Rozala, jedno z moich ulubionych powiedzeń 😂
Ja też dzisiaj złożyłam wniosek o Multisport od maja 🔥 Lecimy! 🔥 nie ma co odkładać życia na później 🍀
Olail 😳 Powtórzenie badań brzmi rozsądnie, ale te naturalne starania przez 3 cykle to już zależy od Was czy macie na to siłę psychicznie.✊🍀
Dara, dzięki ❤️
Ewiwi, u mnie maść z witaminą A na takie rzeczy działa cuda
Nadrobiłam 😅 Organizacja imprezy na 45 osób mnie wykańcza 🤦🏻♀️ Sama pewnie robiłabym na mniej, ale Stary jest królem dużych imprez 😅
A jeszcze tak w temacie tego zachodzenia w ciążę itp. Poczułam się mega dziwnie, jak w pracy przy dmuchaniu świeczek jedna z koleżanek ostatnio stwierdziła, że jakie ja mogę mieć marzenia, skoro nie mam kredytu, mam super męża, zaliczyłam egzaminy i przecież w sumie to mam wszystko. To chyba najlepiej dowodzi jak bardzo potrafimy się maskować... 🤷🏻♀️ A ja za każdym razem w tym roku mam jedno marzenie 🍀
Ja ten cykl już spisałam na straty. Właśnie się przymierzam do AMH, ale chyba trochę się boje, że zobaczę to czego widzieć nie chce.. 🥲 samo FSH, muszę oznaczyć z LH.. Tylko jakoś ciężko mi się teraz zebrać w sobie. Plus nie za bardzo układa mi się ze starym. Jak usłyszał o podejrzeniu pcos to powiedział: może nie jest Ci dane dziecko.. a potem dodał, że w takim razie on się musi nad wszystkim zastanowić, bo teraz zajście w ciąże może być jeszcze bardziej problematyczne i on nie wie czy chce w ogóle ze mną.. Więc jestem w głębokim dole z którego nie mogę się wygrzebać…. -
ChocoMonster wrote:No widzisz, mówiłam 🥰
A no mówiłaś, mówiłaś ❤️. Długo czekać nie musiałam 😁.ChocoMonster lubi tę wiadomość
👩32 &🧔38
03 grudnia 2022 - ⏸️
12 listopada 2024 - ⏸️
-
Niesia90 wrote:U Was też się pogoda skiepscila?
Dziś 38dc, 7dni spóźnienia 🐒 w końcu nadszedł ból okresowy pleców i brzucha! Powinnam w przeciągu 1-2dni dostać 🐒
Do wznowienia starań zostało już tylko 3 miesiące więc coraz bliżej 😀😀
Dodatkowo napisze ze mamy mieszkanie już nowe większe w Szwacjarii, zaczynam pakowanie do wyprowadzki a widoki z balkonu mamy nieziemskie 😀 ale to pokaże w czerwcu jak dojadę układać rzeczy przed wakacjami
U mnie dziś piękna pogoda 😍😍 18 stopni ma byćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2023, 09:50
Niemampomyslunanick, Paucia, Niesia90 lubią tę wiadomość
-
Eniana nie martw się, ja też mam plamienie tylko że 12 dpo, czekam na wynik bety, ale to plamienie jest całkiem inne niż okres. Biorę duphaston, Ty coś bierzesz? Nie martw się, może tak ma być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2023, 09:56
👩 28 lat 👦 31 lat
9cs - ten szczęśliwy 😍
12.04 (10dpo) ⏸️
14.04 beta 88, prog 20
15.04 beta 123,5
18.04 beta 535.24 🥳🥳🥳
20.04 pęcherzyk 4mm we właściwym miejscu🥰
01.06 4cm machającego człowieczka, problemy z szyjką - leżymy
07.08 - połówkowe, 392g zdrowej dziewczynki 🩷
25.09 - 1100g 🥰
13-21.11 - 2300g, skurcze, zagrażający poród przedwczesny, szpital
04.12 - ciąża donoszona 🥳 ponowne skurcze, przyjęcie do szpitala na cc (ułożenie miednicowe)
05.12 - witamy naszą cudną Jagódkę, 2940g, 56cm 🩷🩷🩷 (37+1)
-
Beezi wrote:Carnen, apka lubi świrować, najlepiej obserwuj przynajmniej śluz i objawy, a nauczysz się swojego ciała i będziesz wiedział kiedy owu. 🙂 Wpisać Cię na testowanie?
San, miło Cię widzieć ❤️ Mam nadzieję, że jeszcze coś się wydarzy w tym cyklu 🤞 Robiłaś juz jakieś badania hormonalne, AMH itp? ok, widzę, że część tak, oznaczałaś FSH z LH czy samo FSH?
SzuumFal, śluz sprawdzamy minimum 24h po seksach, inaczej nie ma za bardzo sensu. 😉
Alauda, Pluto, piękne przyrosty 🥺 Rośnijcie zdrowo ❤️🍀
Avelinee, jak w tym momencie po 7 latach tak jest to obawiam się, że już będzie tylko gorzej... niektórzy pracodawcy ogarniają się na wizję wypowiedzenia, ale chyba to mały procent 🤷🏻♀️
RinTinTin, trzymamy kciuki w takim razie 🤞 Oby gin okazał się wróżbitą 😅
Claire, daj sobie czas. Musicie obydwoje być gotowi na dalsze kroki, jeśli czujesz, że jeszcze na Was nie czas to nie ciśnij za wszelką cenę. Jest trochę dziewczyn, które zachodzą w ciążę później niż przepisowy rok, mi lekarka w klinice powiedziała, że jak w badaniach jest ok to teoretycznie czas tych naturalnych starań wydłuża się do 2 lat. Trzymam kciuki, żebyście podjęli decyzję najlepszą dla siebie ❤️🍀 Ale zgadzam się z Zosią, u mnie takie ogarnięcie i wypunktowanie co jeśli tak, a co jeśli tak bardzo dużo dało.
Markotka ❤️ Mam nadzieję, że w czerwcu już Cię tutaj z nami nie będzie, bo zostaniesz na stałe na którymś wątku 🤞
Białek, ja wczoraj też zrobiłam zapas 😅 a tu jak nigdy zużyłam 4 owulaki na cykl 😅 w ogóle odkryłam Rossmana, w którym testy są tańsze niż w innych i to bez promocji. 😳 owulaki kupowałam po 18zl, ciążowe strumieniowe po 6.30, a w innych 22 i ponad 7 🤷♀️
Markotka, my robiliśmy w Artvimedzie, bo tam się zaczynamy leczyć, na podstawowe badanie było spoko, szybko wyniki i szybkie terminy. Ale w Kato dziewczyny polecały jakiś pan konkretny. O widzę, że Emka napisała.
Sandra 😥 Szkoda, ale może dobrze Wam zrobi taka przerwa po tych przebojach? I zdążycie się nacieszyć sobą przed kolejną walką ✊🍀
Niemampomyslunanick ❤️ Ja nadal wierzę w ten pokręcony cykl, organizm pamięta 🍀❤️
Lipcowa 😳 U mnie niedawno koleżanka stwierdziła, że chyba czas na drugie, ale jeszcze poczeka z miesiąc, żeby urodzić już w 2024. 🤦🏻♀️
Ewelina ❤️ Tym razem wszystko musi być dobrze, wtedy był ostry sezon grypowy, mam nadzieję, że teraz skończy się na przeziębieniu i to będą ostatnie zdrowotne przeboje ✊😥
Meggi 😅❤️
Angelika 🙄 O nie, robisz jutro? W sumie dobrze, że to nie weekend, chyba by mnie szlag trafił 😥 Spokojnie, we wczesnych ciążach często zdarzają się plamienia ✊🍀
Mała stokrotka, mam nadzieję, że zaraz i dla Was wyjdzie słońce ☀️ Jesteś dobrze przebadana, więc możesz od razu wdrożyć odpowiednie leki, mam nadzieję, ze zaraz zawierasz z dwoma kreskami ✊🍀
Hope, u mnie to samo, aż mnie zginą 🙄 Dobrze, że podziałane wczoraj bo dzisiaj to chyba nie dałabym rady 🤦🏻♀️😅
Cukruś, niestety raczej zlapalaś bezowulacyjny... Tulę Cię mocno ❤️
Moonflower, sikaj! Plamienie zaczęło się 2-3 dni temu, to coś powinno być widać jeśli to implantacyjne 😉✊
Rozala, jedno z moich ulubionych powiedzeń 😂
Ja też dzisiaj złożyłam wniosek o Multisport od maja 🔥 Lecimy! 🔥 nie ma co odkładać życia na później 🍀
Olail 😳 Powtórzenie badań brzmi rozsądnie, ale te naturalne starania przez 3 cykle to już zależy od Was czy macie na to siłę psychicznie.✊🍀
Dara, dzięki ❤️
Ewiwi, u mnie maść z witaminą A na takie rzeczy działa cuda
Nadrobiłam 😅 Organizacja imprezy na 45 osób mnie wykańcza 🤦🏻♀️ Sama pewnie robiłabym na mniej, ale Stary jest królem dużych imprez 😅
A jeszcze tak w temacie tego zachodzenia w ciążę itp. Poczułam się mega dziwnie, jak w pracy przy dmuchaniu świeczek jedna z koleżanek ostatnio stwierdziła, że jakie ja mogę mieć marzenia, skoro nie mam kredytu, mam super męża, zaliczyłam egzaminy i przecież w sumie to mam wszystko. To chyba najlepiej dowodzi jak bardzo potrafimy się maskować... 🤷🏻♀️ A ja za każdym razem w tym roku mam jedno marzenie 🍀
Wychodzi na to, że testujemy razem