Entliczek pentliczek kwietniowy króliczek 🐰 zapłodnił jajeczko🥚 będzie dzieciąteczko🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za odzew 🙂 generalnie też uważam, że owulkę dobrze mi wyznaczyło, tylko dlaczego jest 15 dpo i 🐒 nie przychodzi? 😭 w piątek na szczęście udało mi się wcisnąć do gina, więc może będę wiedziała coś więcej, jeśli do tego czasu nie przylezie
-
Powiem wam moją szyjka w kosmos poleciała nie mogłam znaleźć tak wysoko. Ale śluz robią IE kremowy więc stawiam że po owu juz*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Nadrobiłam po całym dniu i namówiłyście mnie na te mycie okien 😂 jutro wolne więc biorę się za to.
U mnie 5 dc i siknelam przed chwilą na owulaka i coś dziwnie ciemny , chyba owu będzie szybko w tym cyklu jeśli w ogóle będzie
Saya ja od kilku cykli zaobserwowałam u siebie mega zgagę przed 🐒 co dziwne nigdy wcześniej jej nie miałam
Starania od 09.22
👩 27
niedoczynność tarczycy /euthyrox n125
💊 Pueria Uno, Wit.D3, inofem, kwas foliowy
Od 03.23 dostinex
👨 27
💊Fertilman
żel conceive plus -
Czytam Was dzisiaj z nadzieją nie powiem, mam syfy na całej prawej stronie twarzy!! Obu to wróżyło owulke, chyba wyjebie te testy wszystkie 🤣 śluz dzisiaj o wiele lepszy niż w ostatnich dniach i się ciągnie ❤️ Zaraz zgwalce starego 😜😍❤️ trzymajcie kciuki żeby owulka wkoncu przyszła 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2023, 23:24
Wioleta91, rozalaa, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Wiecie, co? Tak sobie na szybko wątek przeleciałam..i tyle nicków co kojarzę.. Niektóre już wirusy wysyłają.. Inne wchodzą znów w kolejny wątek z nadzieją.. Jakie to życie jest przewrotne.. Jeśli dobrze pamiętam to 10 lat temu widziałam w kwietniu dwie kreseczki (w marcu zaszłam).. I pomyśleć, że znów kwiecień.. Ale ten cykl dla mnie jest mega rozjechany, dziwny, rozwalony przez zmianę pracy. Dlatego nie zakładam wiele.. Potem pomyślałam, że jak nie będzie wychodzić to chyba po prostu niech tak jest jak jest.. Mam 41 lat.. Co ja tu wiele naturę oszukam...?♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* podwyższony wapń we krwi
* arytmia
* cykle: 25-28 dni
* starania od: wrzesień 2022
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat -
moonflower wrote:Czytam Was dzisiaj z nadzieją nie powiem, mam syfy na całej prawej stronie twarzy!! Obu to wróżyło owulke, chyba wyjebie te testy wszystkie 🤣 śluz dzisiaj o wiele lepszy niż w ostatnich dniach i się ciągnie ❤️ Zaraz zgwalce starego 😜😍❤️ trzymajcie kciuki żeby owulka wkoncu przyszła 😁
moonflower lubi tę wiadomość
Starania od 09.22
👩 27
niedoczynność tarczycy /euthyrox n125
💊 Pueria Uno, Wit.D3, inofem, kwas foliowy
Od 03.23 dostinex
👨 27
💊Fertilman
żel conceive plus -
Ja dziewczynki znikam na trochę będę czasem wchodziła po cichu czytać sobie ale chce serio nie wariować a tak było od lutego… wrócę koło testowania, od razu każdej do tego czasu gratuluje kreseczek ! Nie ma mowy na inne opcje❤️
Ściskam🤞🏻Wioleta91, Paucia, Miczka lubią tę wiadomość
-
moonflower wrote:Czytam Was dzisiaj z nadzieją nie powiem, mam syfy na całej prawej stronie twarzy!! Obu to wróżyło owulke, chyba wyjebie te testy wszystkie 🤣 śluz dzisiaj o wiele lepszy niż w ostatnich dniach i się ciągnie ❤️ Zaraz zgwalce starego 😜😍❤️ trzymajcie kciuki żeby owulka wkoncu przyszła 😁
Kciuki, kciuki, kciuki 🤞❤️ -
Uff, nadrobiłam 13 stron 😅
Aktualnie jeszcze się nie wpisuję na listę, mam nadzieję nadal na dwie kreski w marcu, jeśli do 31.12 nadal będzie biało i bez 🐒 to wówczas poproszę o wpisanie na prima aprilis 🤣
Dobrej nocy 💖Beezi lubi tę wiadomość
-
Tak piszecie o tych syfkach.. a co jak mi wysypuje obie strony, jak tu żyć teraz 🤣 ja właśnie nie czuje za bardzo z której strony owulka ale też mam takie bóle jak przed miesiączką tylko rzadziej i z pięć razy lżejsze
Dziś mi temperatura podskoczyła, pik na owulakach prawdopodobnie w nocy z poniedziałku na wtorek, więc owulacja na pewno była dziś - zgłaszam że podziałane 🐝🔥 jedynie co to śluz mi nie pasuje - mało go, jakoś tak sucho że żelu musieliśmy użyć ale tłumacze to częstym spaniem w majtkach i wkładkach w tym cyklu, zawsze to źle na mnie działało, ja się muszę wietrzyć 🤣🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
Sandra - o której jutro idziesz do tego lekarza? Czekam z niecierpliwością co tam powie, mam nadzieję że wszystko się skończy dobrze i że jednak kropesław jest na swoim miejscu ♥️🧑 27
🧒 29
😺 6
Starania od 10.2022
03.2023 - cb
05.06.2023 - ⏸️ 34,05 🌸
07.06.2023 - 88,89 🐝
10.06.2023 - 476,18 🔥
13.06.2023 - 2119,98 💪
---
Letrox 5x50 + 2x75
Duphaston 2x1
-
kwiatek100 wrote:Sandra - o której jutro idziesz do tego lekarza? Czekam z niecierpliwością co tam powie, mam nadzieję że wszystko się skończy dobrze i że jednak kropesław jest na swoim miejscu ♥️
Na 14.45 mam wizytę 😊kwiatek100 lubi tę wiadomość
Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
Starania o pierwszego 👶 od 12.2021
05.05.2022-->II niestety CP w jajowodzie, poronienie trąbkowe...💔
maj-->lipiec przerwa w staraniach, czekanie na HSG
29.07.2022-->HSG, oba jajowody drożne, wszystko okej, lekarz daje zielone światło
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat, teoretycznie podziałał beta spadała ale jajowód nie wytrzymał, kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wewnetrzny i usunięcie lewego jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> początek 1 stymulacji 😍1 procedura IVF--> 0 blastocyst💔
21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ -
Sandra,trzymam bardzo mocno kciuki 🤞❤️❤️❤️
Jestem z Tobą całym sercem 😘❤️
Hej piękne 🥰 miłego i owocnego w starania o Kropeczka czwartku 😍🤞🍀🔥SandraH.97 lubi tę wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
Dzień dobry wszystkim! 😍
Ciężko nadrabiać te wszystkie strony wątku 🤣
Chyba straciłam już nadzieje, że w tym cyklu się udało.. Ale tak czy siak sikne 01.04 tak jak pisałam. Wczoraj wieczorem miałam straszne uderzenia gorąca temp skakała do 37,4. Dziś jestem 9dp, ale kompletnie nic nie czuje poza zmęczeniem i bólem podbrzusza co jakiś czas. U mnie to zawsze pierwszy zwiastun 🐒. Niby nie liczyłam na to, że się uda, ale zawsze jest jakaś nadzieja.. Zobaczymy..
miłego dnia dziewczyny 🥰 -
san95 wrote:Dzień dobry wszystkim! 😍
Chyba straciłam już nadzieje, że w tym cyklu się udało.. Ale tak czy siak sikne 01.04 tak jak pisałam. Wczoraj wieczorem miałam straszne uderzenia gorąca temp skakała do 37,4. Dziś jestem 9dp, ale kompletnie nic nie czuje poza zmęczeniem i bólem podbrzusza co jakiś czas. U mnie to zawsze pierwszy zwiastun 🐒. Niby nie liczyłam na to, że się uda, ale zawsze jest jakaś nadzieja.. Zobaczymy..
miłego dnia dziewczyny 🥰
U mnie podobnie, chyba też tracę nadzieję, od wczoraj wieczorem ból podbrzusza choć nieco inny niż na okres ale nie mija więc chyba znak, że się zbliża.. Nie wiem czy zdążę zatestować 🐒 miałabyć w niedzielę..01.12 👫
06.22 💒
11.22 poronienie samoistne 8/9 tydz. 💔
03.23 rozpoczęcie starań o 🌈 dzidzię
04.23 cb 💔
06.23 ⏸💙
👩30 👨32 -
san95 wrote:Dzień dobry wszystkim! 😍
miłego dnia dziewczyny 🥰
A wieciecie, że często cykle po których niczego się nie spodziewamy są właśnie tymi cyklami ? Tego Wam życzę ❤️
W cyklu, w którym zaszłam w ciążę kochaliśmy się z mężem tylko raz ! Z racji na jego pracę i częste wyjazdy. Do tego mieliśmy oboje Covida i nie liczyłam totalnie na nic . Jeszcze robiłam sobie notatki w apce, że wszystko jest normalnie jak przed okresem i postanowienie że testować nie będę. A dzień po terminie miesiączki zrobiłam test ot tak, bo okres się spóźnia to sikne, bo to takie moje hobby 😅 no i były dwie kreseczki , fakt , że skończyło się CB ale w ciążę zaszłam w tym "bez szans " cyklu.
Trzymam kciuki dziewczyny 🙂❤️💁 27
🧔 30
👶 2016
03.2023 💔 cb
Starania od listopada 2021 roku.
Suplementy :
Kwas foliowy, witamina D, witamina A+E, Selen, Cynk, witamina C, magnez. -
Avelinee wrote:U mnie podobnie, chyba też tracę nadzieję, od wczoraj wieczorem ból podbrzusza choć nieco inny niż na okres ale nie mija więc chyba znak, że się zbliża.. Nie wiem czy zdążę zatestować 🐒 miałabyć w niedzielę..
Mnie brzuch tak boli od 3 dni.. ale to dziwne, bo na okres zazwyczaj zaczyna mnie bolec max 2 dni przed. U mnie tez 🐒 ma być w niedziele.. A w sobotę mam urodziny 🥲 Nie nastawiam się już na nic.. Stary oczywiście nakręcony, że się udało i on nie widzi innej opcji, a wczoraj wieczorem już zmienił nastawienie i mówi: pewnie się nie udało.. Do szału mnie doprowadza ten mój luby.. 🙈