Entliczek pentliczek kwietniowy króliczek 🐰 zapłodnił jajeczko🥚 będzie dzieciąteczko🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Miczka, tulę za 🐒😢
Karina, moim zdaniem owulka była. Tempka pięknie szybuje w górę, śluz też był, czego chcieć więcej 😉Miczka, Karina lubią tę wiadomość
-
Lilka1298 wrote:san95, mnie w marcu testy owu pokazywały pik na tydzień przed owu potwierdzona monitoringiem, także ja testy biorę z przymrużeniem oka i sama przestałam je robić.
No właśnie mysle, że mocno z przymrużeniem oka muszę je brać patrząc na to, że lekarz stwierdził zero pęcherzyków. No, ale jak na złość pierwszy raz od x czasu zauważyłam u siebie płodny śluz, którego nie widziałam nigdy wcześniej 🤷🏻♀️ i bądź tu mądry. Za miesiąc wybiorę się znów do lekarza, ale wcześniej zrobie wszystkie badania -
Emka06 wrote:Tak, nie nastawiałam się negatywnie do tego badania, ale jednak byłam świadoma, że będzie boleć, a tu zaskoczenie. No, ale już nie wymyślam, tylko doceniam, że tak to przeszłam
Jak dobrze, że się tym dzielisz...🙃 Trochę stresu ze mnie schodzi, jak czytam taką relację...Emka06 lubi tę wiadomość
-
Emka, mnie pobolewała prawa strona jak na okres i plamiłam tego dnia na różowo/krew ze śluzem, nie wiele. Prawdopodobnie miałam tak z powodu niedrożności prawego jajowodu. Z lewej nic🤷
Kłapciuch, co za historia 🤯 Gratuluję Ci dwóch kreseczek ❤️
Sandra, odpoczywaj kochana,bo zasłużyłaś jak nikt ❤️
Kaskaaa, a może było to plamienie z powodu owulacji, w 12/13 dc czas pasuje?🤔 Chociaż, no nie wiem jakiej długości masz cykle.
Paucia, na Twoim miejscu kochana wyluzowałabym na maksa i cieszyła się wyjazdem 🤩☀️ Nie liczyłabym na owu, na stymulację tylko na dobry seks dzień w dzień na plaży 🤪
Niesia, chyba masz wszystko dosłownie ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2023, 13:19
Paucia, Emka06, Kłapciuch, Niesia90 lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne ⌚
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Dziewczyny, kupiłam Nac 490mg brać od nowego cyklu? Czy moge już teraz? Dziś 13dc
-
Kłapciuch wrote:Gdybym miała tu zamieścić tylko zdjęcie dwóch kresek to bym serio to przemilczała ☺️ ale właśnie taki był mój cel, dać nadzieję którą miałam wrażenie że sama utraciłam 🥺 nie wierzyłam w to że dwie kreski pojawią się dopiero tydzień po terminie miesiączki zwłaszcza w sytuacji gdzie się mierzy temperaturę, obserwuje ciało itp itd ale natura po raz kolejny udowadnia że jest dużo sprytniejsza od nas 🥲 i chwała jej za to
Kłapciuch lubi tę wiadomość
-
Beezi wrote:Mala_osska, jak do tej pory nie robiliście grubszych badań to chyba nadchodzi czas, badanie nasienia jest do przeżycia podobno, ale wiem, że faceci mają opory. Mobilizuj i wspieraj, a się uda. 🍀
Miczka, tulę 😥❤️
Robiłam tylko wyniki w 3dc i badałam proga w 7dpo. Nie wiem, jakie mam jeszcze zrobić. Ja nie mam w ogóle owolacji bez stymulacji.
AMH zrobie i nie wiem jakie badania mam robić. Stosunek lh do FSH miałam 0.57 ale moja gin mówi, że w tę stronę nie tak źle. Mimo wszystko powtórzę wyniki jak dostanę okres. -
mala_osska wrote:Robiłam tylko wyniki w 3dc i badałam proga w 7dpo. Nie wiem, jakie mam jeszcze zrobić. Ja nie mam w ogóle owolacji bez stymulacji.
AMH zrobie i nie wiem jakie badania mam robić. Stosunek lh do FSH miałam 0.57 ale moja gin mówi, że w tę stronę nie tak źle. Mimo wszystko powtórzę wyniki jak dostanę okres.mala_osska lubi tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Kłapciuch wrote:Robiłam testy owulacyjne ale piku nie wyłapałam. W tym cyklu zaczęłam na poważnie brać NAC w sensie codziennie po jednej dawce 500 i od 3 do 7 dc po 1500 ☺️ temperatura skoczyła nie jakoś spektakularnie około 20 dc a wychodzi na to że musiała wystąpić jakoś do tygodnia później co znowu średnio się pokrywa z naszymi seksami 😂 więc ewentualnie znowu się potwierdza moja historia z poprzedniej ciąży że wojowniki są w stanie dluuuugo przeczekać na jajo 🥰
Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje 😘 te dwie kreski nie skończyły się taką euforią jak poprzednie, boje się cieszyć. Pocieszające jest dla mnie to, że coś ruszyło bo już opadałam z sił
A NAC pod jaką nazwą? Ja chcę kupić, ale nie wiem, który wybrac. -
Dziewczyny, mam nadzieję, że wszystkie macie dzisiaj dobry dzień ❤️.
Ja się rano dowiedziałam od mamy, że moja jedna kuzynka dzisiaj urodziła syna, a druga ma termin za miesiąc i będzie córka. I wiecie co, czuję się dzisiaj jak kupa, bo w tym roku miały być trzy narodziny w rodzinie, a mi się nie udało 🥺.
Więc z tego wszystkiego żeby nie rozmyślać za dużo to robię dzisiaj gruntowne porządki w mieszkaniu, szoruję łazienki, kuchnię i wyrzuciłam większość moich ubrań, będę je wystawiać na vinted 🫣.👩32 &🧔38
03 grudnia 2022 - ⏸️
16 stycznia 2023 - 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔
20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹
Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
12 listopada 2024 - ⏸️
13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 mIU/l 🍀, progesteron 15.70 ng/mL 😩
16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 mIU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳, progesteron 32.21 ng/mL 🚀
23 listopada 2024 - 21dpo - beta HCG
3429,1 mIU/mL, średni dwudniowy przyrost 144% 🥰, progesteron 24,39 ng/mL 🤞
Pierwsza wizyta 04 grudnia ⏳🎁🎄
-
malutka203 wrote:Miczka, tulę za 🐒😢
Karina, moim zdaniem owulka była. Tempka pięknie szybuje w górę, śluz też był, czego chcieć więcej 😉 -
mala_osska wrote:A NAC pod jaką nazwą? Ja chcę kupić, ale nie wiem, który wybrac.
Z aliness 😊 większość moich supli jest z tej firmy i gorąco polecam. Małżonek również zażywa od nich Prena Care i sobie chwali ☺️
mala_osska lubi tę wiadomość
🙋♀️26
🙋🏽♂️34
PCOS- podwyższone androgeny
Starania od 12.2021
Sierpień 22 -⏸️😍
Wrzesień 22- 💔7+5 😭 -
Cześć dziewczyny ☺️ przepraszam że tak z czapy wbijam, nie nadrabiam bo mam detoks od forum 😁😁 miałam napisać co mi powie lekarz a że jestem po wizycie więc piszę:
Zaczynamy się stymulować delikatnie, przepisał mi letrozol formax 2,5 mg dwa razy dziennie po jednej tabletce od dziś przez 5 dni. Za tydzień w czwartek monitoring. Brała któraś z was ten stymulator? Możecie mi powiedzieć coś na jego temat?
Niezmiennie trzymam kciuki za wszystkie testujące gratuluję wszystkich kreseczek i jestem z wami myślami dziewczyny 😁 ale lekki detoks mi się przyda 😁 a na pewno się przyda mojej Grażynie 😘🤣 jak któraś może mi coś więcej powiedzieć na temat tego leku, czego się mogę spodziewać to będę wdzięczna max 😘 -
Niemampomyslunanick wrote:Dziewczyny, mam nadzieję, że wszystkie macie dzisiaj dobry dzień ❤️.
Ja się rano dowiedziałam od mamy, że moja jedna kuzynka dzisiaj urodziła syna, a druga ma termin za miesiąc i będzie córka. I wiecie co, czuję się dzisiaj jak kupa, bo w tym roku miały być trzy narodziny w rodzinie, a mi się nie udało 🥺.
Więc z tego wszystkiego żeby nie rozmyślać za dużo to robię dzisiaj gruntowne porządki w mieszkaniu, szoruję łazienki, kuchnię i wyrzuciłam większość moich ubrań, będę je wystawiać na vinted 🫣.
Dokładnie odciąg tr negatywne myśli, pogoda tez daje w 🍑 -
Karina wrote:A wiadomo czego człowiek teraz chce 🤣 dziękuję za odpowiedź, mogę odpocząć od siusiania w poszukiwaniu piczora
Faktycznie odpocznij, będziesz sikać za 10 dni 😆 ale u mnie 5/6 dpo i ja też już nakręcona, co poradzić 🤷♀️😁Karina, Beezi lubią tę wiadomość
-
moonflower wrote:Cześć dziewczyny ☺️ przepraszam że tak z czapy wbijam, nie nadrabiam bo mam detoks od forum 😁😁 miałam napisać co mi powie lekarz a że jestem po wizycie więc piszę:
Zaczynamy się stymulować delikatnie, przepisał mi letrozol formax 2,5 mg dwa razy dziennie po jednej tabletce od dziś przez 5 dni. Za tydzień w czwartek monitoring. Brała któraś z was ten stymulator? Możecie mi powiedzieć coś na jego temat?
Niezmiennie trzymam kciuki za wszystkie testujące gratuluję wszystkich kreseczek i jestem z wami myślami dziewczyny 😁 ale lekki detoks mi się przyda 😁 a na pewno się przyda mojej Grażynie 😘🤣 jak któraś może mi coś więcej powiedzieć na temat tego leku, czego się mogę spodziewać to będę wdzięczna max 😘moonflower lubi tę wiadomość
👱♀️30l 👱♂️29l
21.10.2016 Bartosz 👶
23.12 Miłosz 👼 poronienie septyczne 7tc 💔 (brak wad genetycznych)
24.03.2023 ⏸️ 15/16dpo hcg 206,6 🥹
29.03 hcg 3354,4 przyrost 205%
03.04 5w3d pęcherzyk ciążowy 1,07cm x 0,31cm z zarodkiem 🌈
11.04 6w4d CRL 0,49cm z ❤️
25.04 2,21cm tęczowego cudu 8w6d
08.05 3,95cm Skarba ❤️ 166bmp❤️ 10w6d
26.05 prenatalne 13w5d 7,8cm dziewczynki 🌸 - ryzyka niskie 🥰
31.05 guz jajnika 7cm -wszystkie markery w normie
19.06 Lilianka 175 g 17w0d 🩷
22.06 laparoskopia
4.07 19w2d 276g cukiereczka 😍
18.07 połówkowe 21w2d 409g zdrowej księżniczki