Entliczek pentliczek kwietniowy króliczek 🐰 zapłodnił jajeczko🥚 będzie dzieciąteczko🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Moonflower, Miczka, to już drugi cykl takich problemów... W ogóle go nie poznaję, nie mieliśmy nigdy problemów z seksem... No cóż lata lecą... Zwalam to wszystko na stres. Myślałam, że tryb co drugi dzień coś da😔 Mój stwierdził, że w przyszłym cyklu będziemy ❤️ tylko w "wymagane" dni, ja nie widzę w takim schemacie regeneracji nasienia znowuż...
Jak przyjdzie 🐒 w maju odpuszczam. Odpuszczę albo całkowicie na wakacyjne miesiące, albo podejdę do tematu jak Wy- nie wspominając o niczym przez cały cykl. Kiedyś trzeba wrócić do równowagi....
Miczka trzymam ✊ za ładny wynik i jutrzejszą wizytę 🍀🤞👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne ⌚
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Bialeekk wrote:@Kłapciuch! Mnóstwo siły! Trzymaj się😔❤️🩹🫂
@Moon i jak, sprawdzałaś testy?😏
Edit. Jprd system na sikanie 🤣🤣🤣🤣 to tylko staraczki są w stanie pojąć 🤣🤣🤣🤣🤣
Edit2. Jestem prawie pewna że owu przyjdzie wcześniej niż 16dc jak zwykle, po pierwsze na brodzie wychodzi mi mega bolesna latarnia!! (A podobno kobieta na dni płodne pięknieje i promienieje 🤣🤣) a po drugie zawsze przed owu i przed okresem mam mega intensywne, realistyczne sny i to całą noc, nawet jak się przebudze i zasne to kolejny też jest taki intensywny. A dziś taka noc właśnie za mną. Więc liczę na skrócenie cyklu z tych ponad 30 dni 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2023, 09:34
Beezi, malutka203, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Klapciuch tulę mocno ❤️
Kłapciuch lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Angi90 wrote:Moonflower, Miczka, to już drugi cykl takich problemów... W ogóle go nie poznaję, nie mieliśmy nigdy problemów z seksem... No cóż lata lecą... Zwalam to wszystko na stres. Myślałam, że tryb co drugi dzień coś da😔 Mój stwierdził, że w przyszłym cyklu będziemy ❤️ tylko w "wymagane" dni, ja nie widzę w takim schemacie regeneracji nasienia znowuż...
Jak przyjdzie 🐒 w maju odpuszczam. Odpuszczę albo całkowicie na wakacyjne miesiące, albo podejdę do tematu jak Wy- nie wspominając o niczym przez cały cykl. Kiedyś trzeba wrócić do równowagi....
Miczka trzymam ✊ za ładny wynik i jutrzejszą wizytę 🍀🤞
Angi kochana, za bardzo się spinasz😏 Wrzuć na luz trochę. Kup jakiegoś winiacza, zrob coś dobrego do jedzenia i randez vous zakończone deserem gotowe.
Albo dorwij starego jak będzie wychodził spod prysznica na szybki numerek. Przecież seks podczas starań wcale nie musi ograniczać się tylko do łóżka😃 A skoro źle wpływa na na was mówienie o dniach płodnych to zachowaj to dla siebie, wskakuj w seksi bieliznę i stary jest twój za każdym razem❤️😃
Takie spontany są najlepsze i wam to też na głowie zrobi o wiele lepiej!😁moonflower, Miczka, Beezi, Ancalime, Angi90 , Claire, Lipcowa, Domi94 lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Miczka, kciuki za AMH ✊ To Twoje pierwsze czy powtarzasz?
Angi, mam nadzieję, że się dogadacie. ✊ Z drugiej strony czasami warto odpuścić i ❤️ jak się ma ochotę, w stresie tez dni płodne mogą się przesunąć... U nas jak widać najsilniejsze plemniki były po 2 tygodniach abstynencji, mieliśmy sporo problemów i Stary był mocno zestresowany...🤷🏻♀️
Bambi, a jak się czujesz? 🤞🍀 Kiedy zamierzasz testować?
Białek, jak u Ciebie? Jak ząb, praca i dogadywanie się że Starym? ❤️Angi90 lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
moonflower wrote:Wczoraj negatyw, ale lekka kreseczka testowa, dziś będę sikać o 10, bo ja mam taki system, codziennie przed owu o 10, jak jest ciemniej niz dzień wcześniej to jeszcze koło 16 i 22 sikam 🤣
Edit. Jprd system na sikanie 🤣🤣🤣🤣 to tylko staraczki są w stanie pojąć 🤣🤣🤣🤣🤣
Edit2. Jestem prawie pewna że owu przyjdzie wcześniej niż 16dc jak zwykle, po pierwsze na brodzie wychodzi mi mega bolesna latarnia!! (A podobno kobieta na dni płodne pięknieje i promienieje 🤣🤣) a po drugie zawsze przed owu i przed okresem mam mega intensywne, realistyczne sny i to całą noc, nawet jak się przebudze i zasne to kolejny też jest taki intensywny. A dziś taka noc właśnie za mną. Więc liczę na skrócenie cyklu z tych ponad 30 dni 🥰
Bez kitu😂😂 mój system jest identyko jak twój😆🤦🏽♀️ 10,16 i 22, a później człowiek odwodniony😂
nooo jak latarnia na brodzie to wzrok przykuwasz🤣
Pewnie o to w tym wszystkim chodzi!😂
Ps, u mnie latarnia pod brodą😆😆
I trzymam kciuki za skrócenie cyklu!!🤞🏽moonflower lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Angi90 wrote:Malutka, czekam pod kibelkiem ✊🍀✊
Niee, ja jutro 🙈 ale fakt, od dwóch dni to już mnie nosi dosłownie, żeby siknąć 😅 ale wytrzymam 💪Angi90 lubi tę wiadomość
-
Kłapciuch wrote:Cześć dziewczyny...mój mały cud zakończył się wczoraj poronieniem 😔 wylądowałam w szpitalu z bólem brzucha i krwawieniem. Ani śladu pęcherzyka i beta 32 tak więc nic z tego 😔 nie będzie mojej malutkiej 🌈 nawet nie dotrwałam do pierwszej wizyty. Mam wrażenie że ból po stracie jest mniejszy niż poprzednim razem...może to kwestia tygodnia ciąży albo tego że od początku miałam złe przeczucia
Tak więc być może dołączę do Was w wątku majowym 😉
O nie 😢💔 bardzo mi przykro 😔 kochana, wysyłam ci dużo siły i ciepłych myśli ❤️Kłapciuch lubi tę wiadomość
-
Klapciuch mocno tulę 💔
Ja sikłam jednak rano, a co! Ale sama nie wiem czy ja chcę tak bardzo coś widzieć czy jak. Na zdjęciu dosłownie widać piękne nic.
Dalej plamię, tylko przy korzystaniu z toalety. Brzuch boli jak na okres tak lekko, także chyba nastawiam się na najkrótszy cykl 🤷♀️ albo sama już nie wiem. Tempka poszla lekko w górę, ale nie wróciła do stanu sprzed spadku.
Ja z kolei dziewczyny mam podstawowa temperaturę w okolicach 35.5 stopnia, także u mnie jak mam 36.5 to jest wysoko i to bardzo ;p zazwyczaj skok temperatury to u mnie na poziom 36.2. -
Lilka1298 wrote:Kłapciuch, tak mi przykro 😞
Beezi, też mam problemy z pamięcią 😂 i to jedyny objaw ciążowy jakiego doświadczam 😂
Ja w pierwszej ciąży zapomniałam pinu do karty w sklepie 😅Beezi, Lilka1298 lubią tę wiadomość
-
Angi90 wrote:Moonflower, Miczka, to już drugi cykl takich problemów... W ogóle go nie poznaję, nie mieliśmy nigdy problemów z seksem... No cóż lata lecą... Zwalam to wszystko na stres. Myślałam, że tryb co drugi dzień coś da😔 Mój stwierdził, że w przyszłym cyklu będziemy ❤️ tylko w "wymagane" dni, ja nie widzę w takim schemacie regeneracji nasienia znowuż...
Miczka trzymam ✊ za ładny wynik i jutrzejszą wizytę 🍀🤞
Mój ma 35 lat i sam ostatnio stwierdził, że już nie jest tak 'sprawny' 😃 ale stres robi swoje.. a faceci długo udają, że nic ich nie rusza. Potem wychodzi ile to ich kosztuje. Mój dopiero teraz zaczął mówić otwarcie, że problem gdzieś jest, wcześniej twierdził, że przecież się uda, po co jeżdżę do lekarzy itd. na badanie prosiłam go pół roku..
wyluzujcie ( nienawidzę tego słowa), chociaż wiem, że głowa staraczki nie potrafi tak łatwo się wyciszyć ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2023, 09:46
Angi90 lubi tę wiadomość
-
Miczka, trzymam w takim razie kciuki za AMH i wizytę ✊🍀
Moonflower, u mnie tez takie latarnie na brodzie 😅
Malutka, kciuki cały czas zaciśnięte ✊ Będziesz miała kolejkę rano pod kibelkiem 😉malutka203 lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
MTHFR hetero
PAI homo -
Bialeekk wrote:Potwierdzam!
Tempka nie zawsze musi mieć ponad 37st. Ba nawet nie musi mieć 36.7, ma być po prostu wyższa niż ta sprzed owulacji.
U mnie co jakiś czas zdarzał się cykl (potwierdzony monitem) gdzie tempka była po prostu troszkę wyższa niż ta sprzed owu i to jest całkiem normalne!🙂*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Beezi wrote:Miczka, trzymam w takim razie kciuki za AMH i wizytę ✊🍀
Moonflower, u mnie tez takie latarnie na brodzie 😅
Malutka, kciuki cały czas zaciśnięte ✊ Będziesz miała kolejkę rano pod kibelkiem 😉
Beezi, nawet nie wiesz, jaka jestem zestresowana 🙈😅 -
Beezi my już w sobotę wyjeżdżamy, a termin spodziewanej miesiączki to 2 maja. Nie planuje oglądać bieli na urlopie 😉 więc zatestuje dopiero jeśli się spóźni 😉
Dzisiaj wstałam totalnie lewą nogą, więc chyba PMS już mam 😅 A z drugiej strony jestem śpiąca, czyli pierwsze urojone objawy haha 😅
Umówiłaś się już do lekarza na pierwsza wizytę ? 😇
Angi90 tak jak dziewczyny piszą, faceci też mają tego dość. I tez nie lubią ❤️ na gwizdek..
Moonflower ja też rozpoznaje owulację latarnia na brodzie ☀️
Mała stokrotka trzymam ciuki ✌️Angi90 lubi tę wiadomość
Ona: 31 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
29.08. 2mm Cudu 😍
19.09 - następna wizyta
-
Miczka, dobry plan, w laparo można sprawdzić sporo rzeczy, chociaż mam nadzieję, że nie będzie potrzebna 🤞 u mnie lekarka nie czepiała się wysokiego AMH jeśli nie mam innych objawów PCOS.
Miczka lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
MTHFR hetero
PAI homo -
malutka203 wrote:Niee, ja jutro 🙈 ale fakt, od dwóch dni to już mnie nosi dosłownie, żeby siknąć 😅 ale wytrzymam 💪
🤞🍀🍀🍀🤞Beezi lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne ⌚
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"