Entliczek pentliczek kwietniowy króliczek 🐰 zapłodnił jajeczko🥚 będzie dzieciąteczko🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
moonflower, MerryCherry, Niaha, Miczka, Avelinee, WonderWoman, Paucia, RinTinTin, malutka203, MałaStokrotka, Bella_89, balbina28, Magdaalena91, SzuumFal, rozalaa, Paula29, gattina, bialy_wilczek, Angi90 , Kasia111, ELka, Lipcowa, Domi94, Biedronka@ lubią tę wiadomość
15.12.2023 - Liwia 🌸 -
nick nieaktualnybalbina28 wrote:Kurcze kochana, a oznaczalas sobie proga? Ostatnio tez tak kiepsko sie czulas? Jesli nie, to juz dobry znak, ze jest inaczej, moze kropek bardziej sie wgryza i stad ten bol i plamienie? Mimo wszystko, uwierz w niego. Wiem, ze to trudne, bo pewnie jak ja znowu zobacze dwie kreski to radosci nie bedzie tylko strach. Ale znam osobiscie laski po 2 i 3 poronieniach, a potem zdrowie dziecie z tego!
No i ten pink sie pieknie wybarwil 🤞🏻❤️
Tak czy siak laseczki Grażyna idzie z podniesioną glową, jakkolwiek nie będzie. Jest plan na przyszłość i to jest najważniejsze.
Szkoda tylko że kapuczina nie smakuje😅 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoonflower wrote:Merry Ty wiesz, że ja i moja wewnętrzna Grażyna trzymamy mocno kciuki! A to jakby cztery kciuki zaciśnięte!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️moonflower, Beezi, Bialeekk lubią tę wiadomość
-
MerryCherry wrote:Jak się nie uda to moja Grażyna spuści twojej łomot 😅,za to że kciuki za słabo były trzymane 😂
Więc musi być dobrze ❤️🥰SzuumFal lubi tę wiadomość
-
Merry, ten pink dobrze wróży, mam nadzieję, że Kropek zawalczy ✊🍀
My teraz też myślimy o Włoszech, we wrześniu mamy zaplanowany rodzinny urlop i chyba w takim razie wpadnie Sycylia jak się uda.MerryCherry lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeezi wrote:Merry, ten pink dobrze wróży, mam nadzieję, że Kropek zawalczy ✊🍀
My teraz też myślimy o Włoszech, we wrześniu mamy zaplanowany rodzinny urlop i chyba w takim razie wpadnie Sycylia jak się uda. -
Dziewczyny, bardzo dziękuję za sprawne głosowanie 😁
Zostawiam ankietę otwartą jeszcze do końca dnia, ponieważ różnie wchodzicie na forum i chcę, by każda miała okazję oddać głos😌
Wstawiam jeszcze raz link, aby nie szukać daleko:
https://forms.gle/yC8D9vsHwBhDkuuM7
Beezi, przepraszam za spamowanie, to już ostatni raz ☺️MerryCherry, Paucia, Beezi lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne ⌚
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Beezi wrote:My teraz też myślimy o Włoszech, we wrześniu mamy zaplanowany rodzinny urlop i chyba w takim razie wpadnie Sycylia jak się uda.
Ooo my chyba też Włochy w tym roku, ale totalnie nie wiem jak się za to zabrać. Tzn tam jest tyle miejsc do odwiedzenia i już sama nie wiem na co się zdecydować. Planowaliśmy podróż samochodem np. tydzień zwiedzania, tydzień leżenia koniecznie nad wodą. Może któraś z Was podpowie ze swoich doświadczeń albo podzieli się planem? 🥹 -
Claire wrote:Ooo my chyba też Włochy w tym roku, ale totalnie nie wiem jak się za to zabrać. Tzn tam jest tyle miejsc do odwiedzenia i już sama nie wiem na co się zdecydować. Planowaliśmy podróż samochodem np. tydzień zwiedzania, tydzień leżenia koniecznie nad wodą. Może któraś z Was podpowie ze swoich doświadczeń albo podzieli się planem? 🥹
My byliśmy w Toskanii dwa lata temu na tydzień. Samochodem. Szczerze mówiąc, moim zdaniem warte odwiedzenia, ale nie ma tam co robić na dłużej 😜 każde miasteczko jest takie same. Za to jedzenie wspaniałe, pyszne wino, bardzo mili ludzie i ceny były całkiem OK 😉Beezi, Claire lubią tę wiadomość
Ona: 31 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
29.08. 2mm Cudu 😍
19.09 - następna wizyta
-
Dziewczyny przepraszam że tak z marszu wbijam ale może któraś z was będzie bardziej obcykana w wykresach. Zauważyłam u siebie, że ta moja temperatura po owulacji nigdy nie idzie ładnie w górę tylko odbija się góra dół jak czkawka 🤔 odkąd mierzę to już kolejny cykl ona taka nijaka. Co z nią jest nie tak. Progesteron mi tak fisiuje czy o co chodzi.
Patrzę na waszych wykresy to one tak powolutku do góry idą i robią się ładne fale a u mnie skok dół skok dół.
Zaczynam widzieć, że stąd może moje plamienia 💩 -
Claire, ja uwielbiam Rzym, okolice Neapolu i Sycylię, północ średnio. Sycylia jest spoko na taką wyprawę, jest co zobaczyć, jest gdzie poplazowac, lecicie, wynajmuje cię auto i rezerwuje cię noclegi w 2-4 miejscach w różnych częściach wyspy. Ale Od Rzymu w dół to raczej nie czerwiec-sierpien, jest mega gorąco i baaaardzo dużo ludzi. Jak samochodem z Polski to podobno okolice Como są niesamowite, ale na północy byłam raz i średnio mi się podobało.
Merry, nie, moze zrobię w następnym tygodniu, może przed wizytą, a może w ogóle. Testy mnie wystarczająco stresują, a jeden wynik bety nic nie da.
Angi, spamuj ile chcesz ❤️ pamiętaj też, że musi być tutaj uroczyste ogłoszenie nowego tytułu, a dopiero potem zakładasz nowy wątekWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2023, 12:17
Claire, MerryCherry, Angi90 lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Merry - trzymam z całych sił za Ciebie kciuki! Pięknie wybarwił się pink, więc walcz Kropeczku
Lilka - perfekcyjne kreseczki aż miło nacieszyć oko gratulacje Kochana Dbaj o siebie :*
Angi i Miczka - doskonale Was rozumie. Może jeszcze nie byłyście na forum, albo nie pamiętacie jakie miałam akcje z moim Starym w styczniu tego roku (podczas 1 stymulacji). Facet się zablokował i chuj z tego za przeproszeniem nie dało rady . Próbował, ale opadał dosłownie także mimo wszystko - luz się przydaje.. oczyszczenie myśli, winko, dobra kolacyjka w lutym było już zdecydowanie lepiej - no i pyk - ciąża w marcu po poronieniu był ban...i teraz facet jest wygłodniały, także liczę na ostre sexy w majówkę
Uda się i Wam! Tylko rzeczywiście najlepiej nie informować ich o niczym. Ja już nie mówię kiedy mam owulację, jakie biorę leki itd. Trzymam kciuki za Was :*Beezi, Lilka1298, MerryCherry, Miczka, moonflower, Hope..., Angi90 lubią tę wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
Miczka wrote:Okropnie się tego boje, muszę dopytać jak to wygląda, ile dni dochodzi się do siebie..
Ja mam laparo 15 maja 😁👩🏼❤️💋👨🏼 31.12.2014r.
💒 2020r.
👱🏻♀️
Endometrioza III stopnia ❌
21.10.2023- 26.01.2023 ureaplasma ✅
31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
Hormony ✅
🧔♂️30
badanie nasienia✅
07.05.2023r. ⏸️🙊
08.05.2023r. Beta 789 mlU/ml
10.05.2023r. Beta 1717 mIU/ml
25.12.2023r. Olcia, Nasz Świąteczny Cud 🎄✨
-
MerryCherry wrote:No niech się tam ta larwa w końcu wbije😅.
Co do testów to miesiąc temu Pink był wiele bledszy więc może coś tam beta jeszcze od wczoraj podskoczyła. Ale to jak zwykle wróżenie z fusów i może być dupa wielka.
I zdziwię was bo u mnie Pinki,strumieniowe zawsze się w miarę ładnie wybarwiają. Kiepsko u mnie jest zawsze z plytkowymi , w sumie z każda firma jest słabo.
Bialeek jak ci tam zagranicą?😁 Nie dam rady się aż tak cofnąć w postach😕
Jutro wszystkie będziemy czekać jak na szpilkach na twoja betę🤞🏽❤️🩹
A za granicą hmmm… Już czujemy się jak u siebie, coraz więcej wiemy i dopiero zaczynamy czuć, że stawiamy dobre i dużo odważniejsze kroki.
Praca, zarobki, dom, nasza rozkwitająca miłość- na tej płaszczyźnie jest wszystko świetnie. Milion razy lepiej niż w Polsce, najlepsza decyzja jaką podjęliśmy.😅
Zdrowotnie trochę się posypało odkąd tu jesteśmy, milion myśli i dziwne przekonanie, że coś jest nie tak, które coraz bardziej się sprawdza😟 Taka kaszana!
Mimo kłód pod nogami jakie mieliśmy w ostatnim czasie to wiemy, że jesteśmy na dobrej drodze i zaraz będzie pięknie. Jeszcze tylko chwilę pochmurnych dni❤️🩹🤞🏽😁MerryCherry, Beezi lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
nick nieaktualnyBialeekk wrote:Jutro wszystkie będziemy czekać jak na szpilkach na twoja betę🤞🏽❤️🩹
A za granicą hmmm… Już czujemy się jak u siebie, coraz więcej wiemy i dopiero zaczynamy czuć, że stawiamy dobre i dużo odważniejsze kroki.
Praca, zarobki, dom, nasza rozkwitająca miłość- na tej płaszczyźnie jest wszystko świetnie. Milion razy lepiej niż w Polsce, najlepsza decyzja jaką podjęliśmy.😅
Zdrowotnie trochę się posypało odkąd tu jesteśmy, milion myśli i dziwne przekonanie, że coś jest nie tak, które coraz bardziej się sprawdza😟 Taka kaszana!
Mimo kłód pod nogami jakie mieliśmy w ostatnim czasie to wiemy, że jesteśmy na dobrej drodze i zaraz będzie pięknie. Jeszcze tylko chwilę pochmurnych dni❤️🩹🤞🏽😁Bialeekk lubi tę wiadomość
-
MerryCherry wrote:Tak jak już kiedyś pisałam, macie mnóóóstwo czasu,więc na spokojnie w swoim czasie wszystko zaskoczy. Zapewne jak to w życiu bywa w najmniej oczekiwanym momencie 😂. Cieszę się bardzo z waszego szczęścia, macie siebie, super warunki do zycia- nic tylko się cieszyć i korzystać z życia ❤️
Dokładnie❤️ Nie spinamy się już tak ze wszystkim jak na początku starań, czas działa na naszą korzyść, a co rusz latające koło nas bociany zwiastują, że kropek jest coraz bliżej! Czekamy, z cierpliwością i w swoim tempie🫡 Chyba tego też się nauczyliśmy odkąd Tu jesteśmy😅🤣
Wróciłam do swojego sportu i wróciły mi tez chęci do życia, pewność siebie i wszystko, co jest potrzebne do zbudowania dobrej relacji- z samą sobą😃
A Stary widząc, że kwitnę, kwitnie razem ze mną i zaczęliśmy być naprawdę szczęśliwi. Teraz tylko czekać aż to szczęście dopełni (nie święty) Mikołaj junior😂Hope..., Beezi, moonflower, MerryCherry, Bella_89, Angi90 , Lipcowa, Domi94, Niaha lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱