X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne FSH A LH pomóżcie
Odpowiedz

FSH A LH pomóżcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane, właśnie odebrałam wyniki i są one następujące FSH 4,41 A LH8,41. Z tego co wyczytałam świadczy to o pcos ;/;/ co dalej? usg?? w którym dniu?? jestem przerażona

• ancoma Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tego co ja wiem to stosunek LH /FSH >3 jest nieprawidowy

• ancoma Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przy innych nieprawidłowych badaniach podjrzeny robi sie >2 , odsylam do strony http://www.pco.prv.pl/ w zakładke hormony moze to cos Ci wyjasji , dodam ze badanie LH i FSH wykonywane powinno byc w 7 dniu cyklu

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ancoma wrote:
    przy innych nieprawidłowych badaniach podjrzeny robi sie >2 , odsylam do strony http://www.pco.prv.pl/ w zakładke hormony moze to cos Ci wyjasji , dodam ze badanie LH i FSH wykonywane powinno byc w 7 dniu cyklu

ja wyraźnie miałam przez lekarza przykazane ze w 3-5 dniu cyklu...

• ancoma Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba to zalezy od lekarza w niektorych wpisach widzialam ze dziewczyny badania wykonywały w 10 dniu cyklu wg zaleceń lekarza ,

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy LH robione w 23 dc daje wynik wiarygodny ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ