GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:JagoodkaK wrote:caly czas w glowie mi siedzi wczorajsza rozmowa z tomkiem
kochana wiem napewno cie to boli i sie nie dziwie,ale nie mozesz mu pokazać ze sie tym martwisz.krótko i natemat z nim.bo jeżeli on nie jest gotowy na ojcostwo to nic nie przetrwa doskonale o tym wiesz
ja sie nie odzywam, niech sie sam z tym oswoi. jak mu przejdzie to zadzwoniskrzat84 lubi tę wiadomość
-
skrzat84 wrote:jagódka a moze jest tak ze niejest gotów,a moze poprostu niechce byc ojcem moze za wczesnie i nieczuje sie na tyle dojrzały?co ty o tym myślisz?
Ewuś nigdy, ale to nigdy nie widzialam tak doskonale bawiacego sie z maluchami, czyle dotykajacego brzucha kuzynki w ciazy ani opiekujacego sie psem faceta.
Dlatego ta jego odpowiedz mnie tak zadziwila -
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:skrzat84 wrote:jagódka a moze jest tak ze niejest gotów,a moze poprostu niechce byc ojcem moze za wczesnie i nieczuje sie na tyle dojrzały?co ty o tym myślisz?
Ewuś nigdy, ale to nigdy nie widzialam tak doskonale bawiacego sie z maluchami, czyle dotykajacego brzucha kuzynki w ciazy ani opiekujacego sie psem faceta.
Dlatego ta jego odpowiedz mnie tak zadziwila
kochana długo jesteście razem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:ja bym nie wytrzymala dlugo w takim zwaizku jak Ty jestes jagodko...
jak bys kochała to bys trwała...serce nie sługa
cos Ty... Nie... za slaba psychicznie jestemhttp://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:ja bym nie wytrzymala dlugo w takim zwaizku jak Ty jestes jagodko...
cos Ty... Nie... za slaba psychicznie jestem
mój tez mnie nie raz zranił,nieraz zrobił coś nie tak.....bolało i boli ale trzeba iść na kompromis i zyć jakoś -
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:ja bym nie wytrzymala dlugo w takim zwaizku jak Ty jestes jagodko...
mój tez mnie nie raz zranił,nieraz zrobił coś nie tak.....bolało i boli ale trzeba iść na kompromis i zyć jakoś
ale wg mnie jak sa razem kacha ja to niech bedzie duzym chlopczykiem i podejmie decyzje...http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:ja bym nie wytrzymala dlugo w takim zwaizku jak Ty jestes jagodko...
mój tez mnie nie raz zranił,nieraz zrobił coś nie tak.....bolało i boli ale trzeba iść na kompromis i zyć jakoś
ale wg mnie jak sa razem kacha ja to niech bedzie duzym chlopczykiem i podejmie decyzje...
powinien stanąć na wysokosci zadaniaPaula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:izunia.mo.84 wrote:JagoodkaK wrote:może dlatego, że mam za soba pare lat nieudanego życia i odwołany ślub.
ja jestem po rozwodzie,w wieku 20 lat wzielam slub a w wieku 23 juz sie rozwiodlam,przeszlam koszmar z pijakiem i cpunem o ktorym nic nie wiedzialam,teraz jestem szczesliwa i za nic tego nie zmienie i nie oddam go nikomu
no to nareszcie czuje sie rozumiana :*
takie zycie Jagoodka ,trzeba zyc dalej i sie nie lamac bo bedzie dobrzeJagoodkaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny