GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:izunia.mo.84 wrote:skrzat84 wrote:Paula90 wrote:ja mam zawsze orgazm
dup wpadła serduszkowa haha
dup?
hahhaha
hahahaha to jakis skrot chyba haha
nie bede przeklinac no nie hahha
a co tam,u siebie jestes hehehe nie zaluj sobie hahaha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:he...chociaz u mnie to jest tak, że jak mam śluzu więcej niż zwykle to i wtedy ta ochota jest .... pod koniec cyklu to już ochoty nie mam raczej ...
ochote mam zawsze ale taka jak na dni plodne juz nie,bo na dni plodne to moge non stop hehemaximka84, Paula90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:maximka84 wrote:ok, to jaka pozycja jest dla Was naj naj naj ... obstawiamy
ja wolę od tylca hahaha a moj jak ja na nim czyli na koniku patataj,patataj ale i tak i tak wiecej wcho...i hahahahahaha hahaha
mój tez woli jak ja rządze - on tylko jest ... hahaha ale ja też wolę różne odmiany klasycznej, od tyłu też owszem, ale ponoć na ciążę dobra od tyłu i klasycznaizunia.mo.84, Paula90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizunia.mo.84 wrote:maximka84 wrote:he...chociaz u mnie to jest tak, że jak mam śluzu więcej niż zwykle to i wtedy ta ochota jest .... pod koniec cyklu to już ochoty nie mam raczej ...
ochote mam zawsze ale taka jak na dni plodne juz nie,bo na dni plodne to moge non stop hehe
to chyba od libido zależy .... można go jakos zwiekszyć ??? chyba tak ...izunia.mo.84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:izunia.mo.84 wrote:maximka84 wrote:he...chociaz u mnie to jest tak, że jak mam śluzu więcej niż zwykle to i wtedy ta ochota jest .... pod koniec cyklu to już ochoty nie mam raczej ...
ochote mam zawsze ale taka jak na dni plodne juz nie,bo na dni plodne to moge non stop hehe
to chyba od libido zależy .... można go jakos zwiekszyć ??? chyba tak ...
a wiesz jak? heh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny