GANG STARACZEK I SZCZESLIWYCH POSIADACZEK ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:skrzat84 wrote:baby mój mnie nawiedził hahah wrócił wczesniej wię stwarzam pozory ze sprzatam i do was zaglądamj hahha
Biedny skrzacik hahhaha Moglas posprzatac nie dobra kobito hahahha
oj niedobra ja nie!!!!co to ja ryl czy jaki grzyb hahahbasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:JagoodkaK wrote:mam ochote na nalesniki, moze Tomek mnie zabierze...
A czemu sama nie zrobisz???
Ja bym zjadla ale ze swiezymi truskawkami i z bita smietana mmmm . . . pychotka.
Basiu wstyd sie przyznac ale nie umim robic nalesnikow... -
skrzat84 wrote:Paula90 wrote:dobrze ze ja leze z Pawciem jeszcze :p pasuje wstac a tak mi sie nie chce ze szok jakis
sprzatać kobito bo pawcio powie ze nie nadajesz sie na żone haha
phi .. On niech sprzata a nie ja Ok wstajemy Buzioleeeee :*http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4 -
nick nieaktualnyJagoodko ja tyle razy robilam juz nalesniki a;e bez dobrej patelni nie zrobisz.Moja mama ma taka stara patelnie ale nalesniki wychodza mniam niusne mmm pycha a jak ja robie na mojej patelni to uhhh...rozwalaja mi sie i jakas packa wychodzi a nie nalesniki najlepsze sa patelnie takie "babcine" serio ! lepszej nie znajdziesz,niz stara zasluzona patelka babci heheheh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny