Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
aszin wrote:Tak obstawiałam musisz mieć nerwy ze stali.
blador2, Bulbasek lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Stokrotka ja nie trafiłam z wynikiem, ale gratuluję jeszcze raz😘
goska00 też czekam na Twojego sika i patyka🤣100krotka🌼 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Alysa wrote:Organizator nie przewidział nagród rzeczowych nerwy mam, ale jak się rozłączę to muszę zaklnąć
blador2, Muuu., ultramaryna_ lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach…
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Alysa wrote:U mnie akurat w święta będzie owulka, małż już planuje jak się tu wstrzelić pomiędzy pracą a świętowaniem👩27l
🧔♂️28l
👶 2017
3 cs -
aszin wrote:Wystarczy pomruk zadowolenia 😁 i uścisk dłoni prezesa.27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:@100krotka🌼 430 równiutkie obstawiała @bonassola 😀
Wooow 😁 może w totka muszę zagrać? 🤔🤣 @100krotka jeszcze raz gratuluję 😊 jeśli mogę obstawiać drugi raz, to obstawiam bliźniaki 🙃😇😁 a jak nie to po prostu dziewczynkę 😆100krotka🌼, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
♀️32
PCOS
Endometrioza I stopnia + podejrzenie adenomiozy
Zespół androgenny
Stan przedcukrzycowy
Metformax 2x500
Letrox 25mg
Start: 06.22
Ovitrelle:
09.09.23❌
09.10.23❌
06.11.23❌
IUI 30.11.23 ❌...
⏸ 11.01.2024 beta-HCG 37,81 - naturalny cud ❤
13.01.2024 beta-HCG 120.13
17.01.2024 beta-HCG 803.38 🙏 dwa pęcherzyki 🥺
29.01 👩⚕ jeden zarodek z bijącym serduszkiem ❤
18.03 pappa niskie ryzyka - dziewczynka 💓
10.06 połówkowe - wszystko ok, echo serduszka w normie ❤
🤰02.09 indukcja -
Bulbasek wrote:Jeszcze kwestia jak ta laparoskopia, bo jak źle wyjdzie to wtedy nic innego nam nie zostanie nawet, tylko IVF. Ale tak na pewno się zdecyduję na IVF jeśli to tego dojdziemy, chociaż jeszcze pół roku temu mówiłam, że nigdy w życiu ze względy na stymulację, ingerencję w organizm i kwestię zarodków które zostają po procedurze.
Co do lametty to ja nie najlepiej zniosłam, ale to kwestia indywidulana, ja na żadne hormony dobrze nie reaguje ogólnie. Zawroty głowy straszne, uderzenia gorąca i strasznie słabo mi było i duszno, ale normalnie przy tym wszystkim chodziłam też do pracy no i trudno więc do przeżycia i trwało to pierwsze 3 dni tylko, ale dużo dziewczyn bierze lamette czy inne z letrozolem i nie ma żadnych objawów, to nie są duże dawki więc się nie bój, możesz nic nie odczuwać. A jaką masz dawkę brać bo ja brałam dwie tabletki dziennie.Bulbasek lubi tę wiadomość
-
bonassola wrote:Wooow 😁 może w totka muszę zagrać? 🤔🤣 @100krotka jeszcze raz gratuluję 😊 jeśli mogę obstawiać drugi raz, to obstawiam bliźniaki 🙃😇😁 a jak nie to po prostu dziewczynkę 😆
w totka dzisiaj koniecznie! 🍀👩🦰 26 / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, kwas foliowy, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
Pełna chata wrote:Piękna beta, gratuluję😍
@goska000 no progesteron daje nadzieję☺️
@blador2 podobno po Nowym Roku mają podnieść ceny TM. Też mi się marzy ale jakoś nie mogę przeboleć, że tyle kasy kosztuje😜
Co do TM to ja mam lidlomixa i jak dla mnie to tylko blender z grzałką 😅 jakbym miała takie urządzenie kupić za 6tys i więcej, plus do tego abonament na przepisy, to w życiu bym nie wzięła. Nie jest tego warte moim zdaniem a jeśli chodzi o przepisy to rzeczywiście nie są jakieś wybitne w LM, ale z tego co widziałam to ludzie kupują abonament do TM i mają jakiś konwerter (aplikacje) żeby kroki pasowały do LM. Myślę że to rozsądny kompromisKejtKa lubi tę wiadomość
♀️32
PCOS
Endometrioza I stopnia + podejrzenie adenomiozy
Zespół androgenny
Stan przedcukrzycowy
Metformax 2x500
Letrox 25mg
Start: 06.22
Ovitrelle:
09.09.23❌
09.10.23❌
06.11.23❌
IUI 30.11.23 ❌...
⏸ 11.01.2024 beta-HCG 37,81 - naturalny cud ❤
13.01.2024 beta-HCG 120.13
17.01.2024 beta-HCG 803.38 🙏 dwa pęcherzyki 🥺
29.01 👩⚕ jeden zarodek z bijącym serduszkiem ❤
18.03 pappa niskie ryzyka - dziewczynka 💓
10.06 połówkowe - wszystko ok, echo serduszka w normie ❤
🤰02.09 indukcja -
Alysa, chcialabym, chciała
Aszin, no właśnie, a jak będzie bladzioch to doła złapię Z domem to faktycznie masz trzy światy...
Cerva, w niedzielę 12 dni po Ovi.
Pełna chata, no właśnie i to spowodowało, że moja zimna głowa już taka nie jest.
Anka, oczywiście moja kochana Czarownico 😂
Bulbasek, Ty też mnie namawiasz? :p09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
-
Anka32 wrote:Zawsze można wygrać satysfakcję jak w Rock Radiu 🤣🤣27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
U mnie chyba się rozkręca @. Bo już coraz więcej brązowo różowego śluzu... Także @ezra - chyba jutro testujesz sama, ale pod kibelkiem będę czekać i trzymać kciuki!!
ezra lubi tę wiadomość
31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
Alysa, ja pracuję w szpitalu i też różnie bywa.. jak to w pracy z ludźmi, ale generalnie bardzo lubię swoją pracę i czuję dobrą energię..cieszy mnie, gdy pacjenci dopytują kiedy teraz będę, albo żałują, że już schodzę ze zmiany. Dzisiaj Pan z samego rana zrobił mi dzień i wcisnął czekoladę, niektórzy seniorzy są na prawdę rozczulający.. ostatniego cukierka by oddali, aby tylko coś dać, żeby sprawić komuś przyjemność 😊👩27l
🧔♂️28l
👶 2017
3 cs -
goska000 wrote:Alysa, chcialabym, chciała
Aszin, no właśnie, a jak będzie bladzioch to doła złapię Z domem to faktycznie masz trzy światy...
Cerva, w niedzielę 12 dni po Ovi.
Pełna chata, no właśnie i to spowodowało, że moja zimna głowa już taka nie jest.
Anka, oczywiście moja kochana Czarownico 😂
Bulbasek, Ty też mnie namawiasz? :p
Goska00 no sama bym siknęła ale u mnie to totalnie bez sensu jeszcze, a Ty masz z czym porównać chociaż😉 jak będzie bledsza to też nie znaczy że to nie dzidziolek, bo jeszcze może zastrzyk, a jak będzie ciemniejsza to wiadomo😃goska000 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
@bonassola - ale celność! Może faktycznie spróbuj w totka 🍀🍀🍀
@bulbasek @PelnaChata - dzięki dziewczyny 😊
Czyli co? Prawidłowo za 48h powinno wzrosnąć o drugie tyle? Czy jakoś inaczej?Bulbasek, bonassola lubią tę wiadomość
🙋♀️ 26l
🙋 33l
05.2023 - hiperprolaktynemia (622uIU/ml)
10.2023 💊Norprolac 💊glucophage XR 500
11.2023 prolaktyna zbita - w normie 😊 -
bonassola wrote:Co do TM to ja mam lidlomixa i jak dla mnie to tylko blender z grzałką 😅 jakbym miała takie urządzenie kupić za 6tys i więcej, plus do tego abonament na przepisy, to w życiu bym nie wzięła. Nie jest tego warte moim zdaniem a jeśli chodzi o przepisy to rzeczywiście nie są jakieś wybitne w LM, ale z tego co widziałam to ludzie kupują abonament do TM i mają jakiś konwerter (aplikacje) żeby kroki pasowały do LM. Myślę że to rozsądny kompromis👩27l
🧔♂️28l
👶 2017
3 cs -
100krotka🌼 wrote:@bonassola - ale celność! Może faktycznie spróbuj w totka 🍀🍀🍀
@bulbasek @PelnaChata - dzięki dziewczyny 😊
Czyli co? Prawidłowo za 48h powinno wzrosnąć o drugie tyle? Czy jakoś inaczej?
Zrób za dwa dni i w kalkulator wrzuć po prostu 😉Starania o pierwsze bobo
👩30l.
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Bulbasek wrote:Zrób za dwa dni i w kalkulator wrzuć po prostu 😉
Ooo okej, zapomniałam, że jest ten kalkulator, dziękiBulbasek lubi tę wiadomość
🙋♀️ 26l
🙋 33l
05.2023 - hiperprolaktynemia (622uIU/ml)
10.2023 💊Norprolac 💊glucophage XR 500
11.2023 prolaktyna zbita - w normie 😊