Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Aj, napisałam wczoraj na szybko na Winiarach a w domu dopadł mnie synek i szybko z nim zasnęłam... Wszystko w porządku, na USG wyszedł równo 10tc, to chyba będzie termin na sam koniec sierpnia jeszcze. Doktorek potwierdzi datę porodu dopiero po prenatalnych.
Zapisałam się od razu wczoraj na prenatalne, może uda sie chociaż to załatwić na NFZ z racji tej cholestazy w pierwszej ciąży.. jeszcze czekam na info, czy to się kwalifikuje.
Taki bobo już duży 😍karola_b, marti lubią tę wiadomość
Mama kp
💙 lipiec 2022
💜 sierpień 2024 -
Wątek totalnie zamarł 😅 z mdłościami u mnie trochę lepiej, w ogóle w pierwszej ciąży było o wiele gorzej pod tym względem. Prenatalne mam 15 lutego, będzie wtedy równo 12tc, ciekawe czy wiek ciąży będzie się zgadzać. Czuję, że będzie drugi chłopak, mąż też tak uważa i chyba trochę się już nastawiłam, więc jak się okaże, że dziewczynka to będziemy mega zaskoczeni 🤣 Ja to nie lubiłam robić zakupów wyprawkowych. Wszystko co było potrzebne kupiłam wtedy w ciągu jednego tygodnia, w 8 miesiącu, bo wtedy poszłam na L4 🙈😂 no i raczej teraz nie muszę za dużo rzeczy kupować, wszystko powinno być na stanie. Nawet zapas pampersów w tych całkiem małych rozmiarach mamy spory 🤣🤣
Klaudia u Was widziałam, że szykuje się chłopak? Super są te zdjęcia 3d. Ja takiego nie miałam w pierwszej ciąży, ale prenatalne będę teraz robić w innym miejscu, to może się uda 😁Mama kp
💙 lipiec 2022
💜 sierpień 2024 -
heejo, jest tu kto?
-