Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
karola_b wrote:@marti, @klaudia_23 kciuki za wizyty! Jestem z Wami pod gabinetem! Pochwalcie nam się tutaj jak już będziecie po, zdjęcia z usg mile widziane 😍
Po wizycie. Mamy serduszko i 4,7 mm maluszka 🥰
ale jestem szczęśliwa, że wszystko okej 😊
teraz tylko trzeba umówić się na prenatalne i porobić badania a następna wizyta u ginki za 4 tygodniekarola_b, Wenka, Nietypowa30 lubią tę wiadomość
-
@marti, cieszę się Twoim szczęściem! 🥰
Na kiedy masz termin porodu? I w którym jesteś teraz momencie ciąży?
Ja mam trochę stracha przed piątkową wizytą. Najbardziej mi zależy, żeby sprawdzić czy Kropek jest w macicy, ale pewnie będzie jeszcze za wcześnie na serduszko i potem będę się zamartwiać 😞
Boję się tego, co ja tam zobaczę 🤭marti lubi tę wiadomość
-
Wiek z USG i z ostatniej miesiączki jest taki sam czyli 6+1, owulacja to chyba była książkowa 😆
Przeżywaliśmy z moim wczoraj cały wieczór 😊
Wstawiłabym zdjęcie ale nie wiem jak 🤷🏼♀️
Muszę powtórzyć glukoze bo miałam 94 a maks jest 92. Ginka pytała czy coś jadłam wieczorem przed badaniem a znając mnie to napewno jadłam 😆 wezmę glukometr i będę też sobie wyniki z glukometru zapisywać
Kazała też jeść 5 posiłków dziennie, mniej a częściej więc muszę się nauczyć jeść śniadania bo zazwyczaj mój pierwszy posiłek jest między 10 a 12...
Co do brzuszka to mi też się wydaje że jestem jakaś spuchnięta, "skórzanych" legginsów już nie ubieram bo mam wrażenie że wszystko widać. I teraz mam takie myśli że poprostu przytyłam a nie że ciążę widać haha
Chociaż nie wiem czy po trzech laparoskopiach to jednak u mnie szybciej pójdzie bo jednak już 3 razy brzuch był pompowany (aż mam male rozstępy) + blizny i zrosty, no zobaczymykarola_b lubi tę wiadomość
-
karola_b wrote:Ja mam trochę stracha przed piątkową wizytą. Najbardziej mi zależy, żeby sprawdzić czy Kropek jest w macicy, ale pewnie będzie jeszcze za wcześnie na serduszko i potem będę się zamartwiać 😞
Boję się tego, co ja tam zobaczę 🤭
Ja też miałam stracha, patrzyłam w ten monitor u ginki jak szpak w kość i czekałam aż powie że wszystko okej 😆
Okazało się że strach ma duże oczy ale wiadomo emocje to emocje, trzymam kciuki 🤞🏼 będzie dobrze 😊karola_b lubi tę wiadomość
-
Dzięki @marti! Co do wklejania zdjęć to wrzucam instrukcję:
📷Jak dodać całe zdjęcia?
Potrzebujesz do tego tej strony:
https://pl.imgbb.com/
po wgraniu zdjęcia wybierz kod osadzania “BBcode full”, skopiuj link, wklej na forum i gotowe!marti lubi tę wiadomość
-
karola_b wrote:Dzięki @marti! Co do wklejania zdjęć to wrzucam instrukcję:
📷Jak dodać całe zdjęcia?
Potrzebujesz do tego tej strony:
https://pl.imgbb.com/
po wgraniu zdjęcia wybierz kod osadzania “BBcode full”, skopiuj link, wklej na forum i gotowe!
Karola dzięki za instrukcje, w takim razie wstawiam 😃
png изображения
-
karola_b, Nietypowa30, Wenka, Kira lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, jestem po długo wyczekanej wizycie… najdłuższe 3 tygodnie czekania…
z kropkiem wszystko dobrze ma już potężne niecałe 2 cm, serduszko bije i to dla mnie najważniejsze 😍
Magiczne uczucie usłyszeć i zobaczyć jak pracuje🫣
Jestem 8+4 według USG dzisiejszego i według OM.
https://ibb.co/BtpJWQx
Kolejny etap to reszta badań do 10tc i umówić prenatalne ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia, 19:11
Wenka, karola_b, marti lubią tę wiadomość
👶🏻Starania od 2023
💔 1 x ciąża biochemiczna
Grudzień ⏸️
Dziewczynka 👧 🩷