Gdy grudniowa gwiazdka zaświeci na niebie ⭐️w brzuszku już prezent będzie czekać na Ciebie 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
mimi_m wrote:marti - gondole będziesz używać gdzieś do końca marca potem zdecydowanie spacerówka nie typu 2w1;)
też ważne jaki tryb życia prowadzisz, gdzie będziesz wózka używać i jak długo
Miałam przy córce miałam wózek 2w1, córka z września była - potem wyrosła 2w1 sprzedałam dziada i kupiłam zgrabną spacerówkę w marcu i do 3,5 roku życia używała, na wyjazdach głównie wiec ważne było poręczna i żeby sie dało spać na płasko
Olunia.wu - dlaczego nie możesz się umówić? za pozno?
Robaczeekkk - nie pomogę bo nigdy nie miałam monitoringu, jedynie testy dla sportu
Mi bardziej o te testy chodź… raczej nie powinnam mieć Piku skoro nie mam pęcherzyka.. 🤷🏻♀️Starania 5 lat
🙎🏻♀️28
🙎🏼38
Wyniki M super✅
Lewy jajowód nie drożny ❗️
22.11.23-laparoskopia
Wszystko jest iluzją , jest i magia!! I zdarza się raz na milion 🍀 -
mimi_m wrote:marti - gondole będziesz używać gdzieś do końca marca potem zdecydowanie spacerówka nie typu 2w1;)
też ważne jaki tryb życia prowadzisz, gdzie będziesz wózka używać i jak długo
Miałam przy córce miałam wózek 2w1, córka z września była - potem wyrosła 2w1 sprzedałam dziada i kupiłam zgrabną spacerówkę w marcu i do 3,5 roku życia używała, na wyjazdach głównie wiec ważne było poręczna i żeby sie dało spać na płasko
Olunia.wu - dlaczego nie możesz się umówić? za pozno?
Robaczeekkk - nie pomogę bo nigdy nie miałam monitoringu, jedynie testy dla sportu
Mam lekarza z certyfikatem 40km i wywalił urlop do 21 . A mam 22.01 wizytę u lekarki już .
Próbuje gdzieś dalej , ale dzisiaj się nie dodzwoniłam . Najbliżej mam 140 km a jeszcze badania krwi itd .
Wrrr27.12- II ❤️❤️ -
Wenka karmienie nadal tak samo. Jedyne co to mam wrażenie, że jest mniej mleka 😁 Karmie go do spania i w nocy staram się ograniczyć do 1/2 razy. Trochę średnio sypiam przez to bo młody walczy 😂
Co do jedzenia to nic mi jakoś specjalnie nie smakuje. Jeszcze jedno ze np przed chwila zrobiłam sobie zapiekanki. Jedna mi smakowała druga już średnio… obie takie same 😂🙈
Mięso mi śmierdzi, chemia w sklepie przeprawia o mdłości. A i spałam dzisiaj 2h w dzień a nadal podpieram się nosem ze zmęczenia ✌️
Marti mi tez najbardziej bebetto się podobały dopóki nie poszłam do sklepu „pojeździć” tym. W jednym w którym w końcu kupiłam wózek nie mieli nawet tej firmy, bo komentarz był ze badziewie awaryjne i nie chcą tego sprzedawać 😁 Ile ja się doktoryzowałam w wózkach w poprzedniej ciazy 😂😂😂🤦♀️
U mnie dziś wg om 6t1d a lekarka powiedziała ze początek 5tyg z usg. To by sie zgadzało bo miałam pozno owu. Także widziałam dzisiaj pęcherzyk. Następna wizyta za 3tyg😁marti, karola_b lubią tę wiadomość
-
Kira wrote:Wenka karmienie nadal tak samo. Jedyne co to mam wrażenie, że jest mniej mleka 😁 Karmie go do spania i w nocy staram się ograniczyć do 1/2 razy. Trochę średnio sypiam przez to bo młody walczy 😂
Co do jedzenia to nic mi jakoś specjalnie nie smakuje. Jeszcze jedno ze np przed chwila zrobiłam sobie zapiekanki. Jedna mi smakowała druga już średnio… obie takie same 😂🙈
Mięso mi śmierdzi, chemia w sklepie przeprawia o mdłości. A i spałam dzisiaj 2h w dzień a nadal podpieram się nosem ze zmęczenia ✌️
Marti mi tez najbardziej bebetto się podobały dopóki nie poszłam do sklepu „pojeździć” tym. W jednym w którym w końcu kupiłam wózek nie mieli nawet tej firmy, bo komentarz był ze badziewie awaryjne i nie chcą tego sprzedawać 😁 Ile ja się doktoryzowałam w wózkach w poprzedniej ciazy 😂😂😂🤦♀️
U mnie dziś wg om 6t1d a lekarka powiedziała ze początek 5tyg z usg. To by sie zgadzało bo miałam pozno owu. Także widziałam dzisiaj pęcherzyk. Następna wizyta za 3tyg😁
Olunia.wu Jak mnie cieszy , że ominęły mnie te wizyty z pęcherzykami, bez serduszka itd 😀
Ja mam wizytę jutro i nie mogę się doczekać co tam zobaczę, mam nadzieję że będzie wszystko w porządku, boje się trochę tego pustego jaja i wgl
Olunia no ty to masz niespodziankę roku i super że już możesz ją oglądać w pełniejszej krasie 😊
Co do wózków to widziałam że są spacerówki i można do nich dokupić gondole, jakaś opcja to by była bo tak jak mimi pisała na wiosnę z gondolką się pożegnamy. Może najlepiej kupić używany na początek? Widziałam że są takie np odnawiane
-
U mnie dzisiaj beta 3740,67 mlU/ml, pewnie zrobię jeszcze w czwartek przed piątkową wizytą 😊
klaudia_23, marti, Sunnysunsun, Kira, Nietypowa30, Wenka lubią tę wiadomość
-
Olunia będzie dobrze ❤️
My jeszcze nikomu nie mówiliśmy o ciąży. W czwartek wizyta, to wtedy zadecydujemy. Jak wszystko będzie w porządku to powiemy i w pracy też dam znać, bo poprzednio była za mnie dziewczyna na zastępstwo, którą jeszcze przyuczałam. Lepiej żeby wiedzieli wcześniej 😁
Dziewczyny piękne bety.Mama kp
💙 lipiec 2022
💜 sierpień 2024 -
mimi_m to wychodzi tak jak jak piszesz 🙂 super I dzięki za kciuki 😊
Olunia będzie dobrze, trzymamy kciuki 🤞🏼
Wenka długo się trzymacie, że jeszcze nikomu nie powiedzieliście. Ja tak naprawdę to bym najchętniej trzymała wszystko w tajemnicy do końca I trymestru ale mój się jakoś nie może doczekać i chce wszystkim mówić 😆
-
@marti, @klaudia_23 kciuki za wizyty! Jestem z Wami pod gabinetem! Pochwalcie nam się tutaj jak już będziecie po, zdjęcia z usg mile widziane 😍
klaudia_23, marti lubią tę wiadomość
-
Ja jestem już po kolejnej wizycie. Kropek ma 19mm i wychodzi u mnie 9 tydzień (8+2). Teraz już mi się to zgadza. Umawiam się na prenetalne.
Termin porodu na 16.08.2024 ❤️klaudia_23, karola_b, Kira, Wenka, Olunia.wu, Anetka1610, Nietypowa30 lubią tę wiadomość
-
marti wrote:mimi_m to wychodzi tak jak jak piszesz 🙂 super I dzięki za kciuki 😊
Olunia będzie dobrze, trzymamy kciuki 🤞🏼
Wenka długo się trzymacie, że jeszcze nikomu nie powiedzieliście. Ja tak naprawdę to bym najchętniej trzymała wszystko w tajemnicy do końca I trymestru ale mój się jakoś nie może doczekać i chce wszystkim mówić 😆Mama kp
💙 lipiec 2022
💜 sierpień 2024 -
Ja laski zrobiłam się o 200 zł biedniejsza 👿
Powiedzieli mi o pappa i wolnej becie do prenatalnych i zrobiłam .
A lekarz mi napisał, że badanie musi być w jakiejś metodzie FMF , i musiałam jechać 30 km dalej zrobić w tej metodzie i 259 zł 😒27.12- II ❤️❤️ -
Ja juz po wizycie. Bobas ma juz 16mm 🤭 wszystko prawidlowo sie rozwija, wyniki badan tez prawidlowe. Torbiel sie troszke zmniejszyla, bo miala 4,5cm, a teraz 4cm - dalej mam brac dupka 3x1. Termin porodu 21.08. To cos na szyjce to polip dosyc spory 😩 takze dalej zakaz wspolzycia i jakichs ciezkich treningow
karola_b, Wenka, Olunia.wu, marti, mimi_m, Nietypowa30, Kira lubią tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Olunia.wu wrote:W 12? Ja w 11 mam brzuch jak słoń 🤷🏻♀️
A jestem szczupła... Nie ma reguły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia, 17:07
Mama kp
💙 lipiec 2022
💜 sierpień 2024