Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak dlugo trzymacie ten kubeczek po serduszkowaniu ?
Może w grudniu się też w niego zaopatrzę, w myśl zasady tonący brzytwy się chwyta 🤪
Choć mam awersję do aplikowania sobie tam czegokolwiek, nawet tamponów nie używam z tego względu. Mam lęk że mi tam zostanie 🤣goska000, Anka32 lubią tę wiadomość
-
Po CC często powstaje tzw nisza, ja odpukać nie mam. Myślę, że to wszystko to loteria w dużej mierze I po CC i po SN mogą dziać się różne rzeczy. Poza tym młodsza nie będę, od ostatniego porodu minęło prawie 8 lat więc lata świetności za mną.
Viii lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
nick nieaktualny
-
Myszkaaa20 wrote:@Jagodecka dziękuję że pytasz 😘 właśnie nie wiem co czuje 😅 działania były, czasami mnie coś zakłuje w jajniku ale staram się nie nakręcać i wytrzymać do dnia testowania 🙏 bardzo chciałabym żeby się udało 🍀
@Adirella powodzenia ✊
@Anka32 spełnienia marzeń dla córeczki 🎂
@czaranna ale miałaś nockę, mam nadzieję że z Teściową już lepiej, a Tobie uda się dorwać chłopa 😈🔥
Kciuki dla wszystkich testujących ✊
Miłego dnia dziewczyny 💐
Nie ma co za wcześnie testowac 😉 lepiej już wytrzymać do dnia 🐒 i wtedy albo w jedna albo w druga stronę. Trzymam mocno za ciebie kciuki✊🏻Myszkaaa20 lubi tę wiadomość
🙋♀️ 35 lat, PCOS, IO
🙋♂️ 36 lat, badanie nasienia👍
👫 11.2005
💍 01.2014
👧 09.2015 zdrowa córeczka
Przerwa w stymulacji od grudnia 2023
🇸🇪
"Nie poddawaj się, a szczęście cię odnajdzie.." -
Astereae wrote:Jak dlugo trzymacie ten kubeczek po serduszkowaniu ?
Może w grudniu się też w niego zaopatrzę, w myśl zasady tonący brzytwy się chwyta 🤪
Choć mam awersję do aplikowania sobie tam czegokolwiek, nawet tamponów nie używam z tego względu. Mam lęk że mi tam zostanie 🤣
Boże naprawę dobrze, że jest to forum, to nie czuję się jak dziwak, bo mogę się podpisać rękami i nogami pod tym wpisemChmurka21, Astereae lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Choć mam awersję do aplikowania sobie tam czegokolwiek, nawet tamponów nie używam z tego względu. Mam lęk że mi tam zostanie 🤣
Ja tak 3h myślę że wystarczy poza tym po 💗 i tak zawsze sobie leżę koło godzinki.
U mnie dzisiaj skargi były na żel, " zabierz tego smierdziucha" człowiek 100ziko zapłacił za te wiosła w żelu a tu fuj 🤣 chociaż też jestem zdania że jednak owocowe są przyjemniejsze 🤪Adirella, Jagodecka, Sarka94, goska000, Anka32, Nowanna, Astereae lubią tę wiadomość
-
Pusshka wrote:Kurcze, ja nie pamiętam.. nawet rocznicy związku oficjalnej nie mamy, ale jakoś w lutym będzie 10 lat
może Ci z lutego tak mają my jakoś na początku lutego 14 latPusshka lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Witam Was serdecznie.
Byłam właśnie u ginekologa-endokrynologa w Warszawie dlatego, że wczoraj wyszły mi dużo podwyższone przeciwciala anty tg. A od około 10 lat mam stany zapalne na tarczycy, ale dotąd wyniki były dobre, akurat mam swiezutkie USG tarczycy z października, najprawdopodobniej mam hashimoto, według doktora jak i radiologa, dostałam euthyrox, żeby zabezpieczyć tarczycę przed wejściem w niedoczynność, mam badać tarczycę co kilka tygodni i pilnować żeby TSH było niższe niż 2
Ja rodziłam snWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2023, 12:30
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
Olalee 🫂🫂🫂
Blador Ja od momentu jak jestem na forum jestem dużo spokojniejsza, ale zobaczymy jak efekty działań w tym miesiącu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2023, 12:35
Astereae lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
czaranna wrote:Ja tak 3h myślę że wystarczy poza tym po 💗 i tak zawsze sobie leżę koło godzinki.
U mnie dzisiaj skargi były na żel, " zabierz tego smierdziucha" człowiek 100ziko zapłacił za te wiosła w żelu a tu fuj 🤣 chociaż też jestem zdania że jednak owocowe są przyjemniejsze 🤪
Niezmiennie wiosła w żelu uśmiechnęły moją buzię 😅 Kawusia jeszcze smaczniejsza 😁goska000 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
Effiii wrote:Anka32, u mnie świeży temat 4dpo , wiem że za wcześnie na objawy ale jak czytam Was, to nawet mózg stareczki mi nie chce zrobić psikusa...
Pusshka też nie jestem za wcześniejszym testowaniem. Minimum 12dpo a, najlepiej w dniu @
U nas wizyta w klinice wyglądała dokładnie tak jak u Ciebie, czyli obszerny kwestionariusz i lista badań z którymi mamy stawić się na umówiona wizytę. My byliśmy w invicta Bydgoszcz
My też leczymy się w Invictcie w Bydgoszczy, ostatnio byłam u randomowego gin na monitoring to powiedział że Invicta to najgorsza klinika a ta w Bydgoszczy to już w ogóle 😂🙈Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
Olalee, przykro 🫂 Miałam tak w ostatnim cyklu, niby wiedziałam, ale mimo wszystko smutek się pojawił.09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜 -
nick nieaktualnyJagodecka wrote:Sto lat dla Helenki 🥳😉🎁 niech rośnie zdrowa i szczęśliwa 🥹
Moja córcia ma na drugie Helena 😍 piękne imię!
Dziękuję 😍🥹
U nas miała być Liliana ale chwilę przed tym jak zaszłam w ciążę to odeszła Babcia męża, miala na imię właśnie Helena.. więc jak tylko się dowiedzieliśmy, że będzie córka to ustaliliśmy, że zamiast Liliany będzie właśnie Helenka 🥹goska000, Astereae lubią tę wiadomość
-
Sarka94 wrote:My też leczymy się w Invictcie w Bydgoszczy, ostatnio byłam u randomowego gin na monitoring to powiedział że Invicta to najgorsza klinika a ta w Bydgoszczy to już w ogóle 😂🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2023, 12:52
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyAstereae wrote:Jak dlugo trzymacie ten kubeczek po serduszkowaniu ?
Ja mniej więcej 6 godzin 😀
Dokładnie w myśl tek samej zasady go zakupiłam 🤣
I obawy też miałam bo z tamponami mi nie po drodze no ale tutaj się przekonałam już po pierwszej aplikacji 😀Astereae lubi tę wiadomość
-
U mnie z testowania nici, 🐵 przyszła w niedzielę. Chociaż spoko bo cykl jak na mnie to w miarę krotki;) a i tak chyba był bezowulacyjny.
Co do rocznic to my z mężem też nie mieliśmy takiej daty rocznicy związku, ale jeszcze przed ślubem chciałam obchodzić jakaś rocznicę więc sobie ustaliliśmy datę po ślubie w zasadzie już się jej nie trzymamy bo obchodzimy rocznicę ślubuStarania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
nick nieaktualny
-
Bulbasek wrote:U mnie z testowania nici, 🐵 przyszła w niedzielę. Chociaż spoko bo cykl jak na mnie to w miarę krotki;) a i tak chyba był bezowulacyjny.
Co do rocznic to my z mężem też nie mieliśmy takiej daty rocznicy związku, ale jeszcze przed ślubem chciałam obchodzić jakaś rocznicę więc sobie ustaliliśmy datę po ślubie w zasadzie już się jej nie trzymamy bo obchodzimy rocznicę ślubu
Niedługo grudzień i kolejna szansa 💚Bulbasek, Chmurka21 lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜 -
Dziewczyny, czy Wy po Ovitrelle robicie jeszcze owulaki przez ten dzień, dwa, trzy? Nigdy nie robiłam po zastrzyku i właśnie zastanawiam się czy jest sens.09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜