X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ginekolog-endokrynolog Dr Szymczyk z Wałbrzycha - kto go zna?
Odpowiedz

Ginekolog-endokrynolog Dr Szymczyk z Wałbrzycha - kto go zna?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Manieczka86 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czy któraś z Was leczyła się u tego specjalisty? Chciałabym się do niego wybrać razem z narzeczonym jeśli w tym cyklu również nam się nie uda. W necie opinii o nim jest trochę i raczej pozytywne ale wiadomo, że Wasze byłyby bardziej wiarygodne :)

Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
    Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
  • Manieczka86 Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam :)

Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
    Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
  • Kasia89 Nowa

Wysłany: 18 października 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Czy któraś była u tego specjalisty. Wybieram się jutro i jestem ciekawa opini.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ