Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ginekolog - Inowrocław, Bydgoszcz, okolice
Odpowiedz

Ginekolog - Inowrocław, Bydgoszcz, okolice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Majka86 Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szukam naprawdę dobrego, najlepiej sprawdzonego lekarza z okolic Inowrocławia i okolic. Może być z Bydgoszczy. Mam dość wyłudzaczy pieniędzy, chciałabym trafić do kogoś kto potraktuje mój problem poważnie i zajmie się konkretnymi badaniami itp. a nie tylko na ślepo przepisywał mi kolejne leki...
    Możecie kogoś polecić???

Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
    Beta 4.01 - 8317 (21dpo)
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    życzę powodzenia w poszukiwaniu :)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja jeżdzę do Szubina do Sztenca... I wydaje mi się, że jest całkiem ok. Od razu po pierwszej wizycie dostałam skierowanie na całą masę badań i to on wysłał mnie do endokrynologa z podejrzeniem Hashimoto i się nie pomylił.

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • Martuśka Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rastafanka wrote:
    Hej, ja jeżdzę do Szubina do Sztenca... I wydaje mi się, że jest całkiem ok. Od razu po pierwszej wizycie dostałam skierowanie na całą masę badań i to on wysłał mnie do endokrynologa z podejrzeniem Hashimoto i się nie pomylił.
    chodzisz prywatnie czy NFZ?

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuśka- prywatnie niestety. Ale dla stałych pacjentek są troszkę niższe ceny (chyba że dla nowych są po prostu zawyżone :P )

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • Majka86 Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może spróbuję do niego... sama już nie wiem gdzie szukać. Rastafanka dziękuję za odpowiedź :)

Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
    Beta 4.01 - 8317 (21dpo)
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytaj sobie opinie o nim... Co prawda nie są same pozytywne... Ale w pracy mam dwie dziewczyny, które miały problemy z zaciążeniem i właśnie u niego się leczyły... Jedna ma 3-letnią córeczkę, a druga półtoraroczną :)

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majka86 wrote:
    Dziewczyny szukam naprawdę dobrego, najlepiej sprawdzonego lekarza z okolic Inowrocławia i okolic. Może być z Bydgoszczy. Mam dość wyłudzaczy pieniędzy, chciałabym trafić do kogoś kto potraktuje mój problem poważnie i zajmie się konkretnymi badaniami itp. a nie tylko na ślepo przepisywał mi kolejne leki...
    Możecie kogoś polecić???
    Ja polecam Toruń :) za darmo masz w poradni rozrodczości na Bielanach, jest tam dwóch dobrych specjalistów, lub za kasiorę Matopat dr Szymański lub dr Stankiewicz

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Majka86 Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o dziękuję Kochana!!! na pewno to sprawdzę - dla mnie Toruń czy Bydgoszcz to bez różnicy :)

Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
    Beta 4.01 - 8317 (21dpo)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ