Ginekolog śląskie
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, nie wiem czy już byl taki temat.
Szukam ginekologa na śląsku. Dobrego ginekologa ktory mna pokieruje zleci badania itp, chodzi o nieudane starania. Takze najlepiej taki ( a najlepiej taka) ktory zna sie na nieplodnosci i wie co zlecic. Moze byc klinika nie przeszkadza mi to. Tylko do kogo kto nie zedrze kasy i nie bedzie chcial na wejsciu nawijac o in vitro. Bo niestety w klinikach tak bywa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 13:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A powiedz mi jak wygladalo Twoje badanie hsg? Bylas na fotelu gin. I tam przez cewnik dostalas plyn tak? I potem od razu usg ? Czy juz w trakcie wstrzykiwania plynu mialas usg? Musialas przechodzic na lozko na usg? Czy sie nie ruszalas? Dopiero po wszystkim wstalas?
-
nick nieaktualny
-
W momencie wpuszczania mialas usg????
Czekaj bo chyba mnie nie zrozumialas. Nie chodzi mi o lezenie po badaniu bo to wiadomo ze mozna do domu i bez lezenia. Chodzi mi czy po kontrakscie wstawalas np zeby przejsc do usg. Bo ja tak. Niemialam usg w trakcie wstrzykiwania plynu. Tylko musialam wstac i isc na lozko zrobic usg. To ja juz teraz zglupialam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny