Ginekolog Warszawa (poronienia, niepłodność)
-
Hej,
Staramy się z mężem od roku o dziecko. Przez ten czas przydarzyło mi sie 1 poronienie w 5tyg i dwie ciąże biochemiczne w 15dpo. Mamy zrobioną sporą diagnostykę po stronie mojej i męża. Chcemy skonsultować wyniki i dalsze działania jeszcze z innym lekarzem dla pewności.
Czy macie do polecenia lekarza z doświadczeniem w niepłodności i poronieniach w warszawie?
Będę wdzięczna za wszelkie polecenia 🥺 -
Patrzyłaś może na listę ginekologów Agi Szuścik? Może tam kogoś znajdziesz?
Ja niestety nie mam nikogo do polecenia jeszcze, korzystaj z lux medowych, ale będę chciała znaleźć kogoś poza tym miejscem.👩🏻 33 👦🏻 32
Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami
Jestem wege od ponad 10 lat
28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna
Nie poddajemy się!
Update 24.09💊: Omega-3, Witamina D3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Witamina E, WItamina C, Cynk, Korzeń Maca -
Może ktoś z Instytutu Rodziny?Starania od Września 2018❤️🩹
05.06.2025 - drożność z lipiodolem - oba drożne 🥳
Plamienia? 🤔
ANA1 ❌
Czekam na cud 🙏 -> 08.2025, Błogosławiony Bóg co daje życie! poronienie, 6tc, Józef 💔
Z nadzieją i ufnością czekamy na kolejny cud 🥹🙏
26.10.25r. ⏸️ 7tc. 💔 -
nadzieja09 wrote:Hej,
Staramy się z mężem od roku o dziecko. Przez ten czas przydarzyło mi sie 1 poronienie w 5tyg i dwie ciąże biochemiczne w 15dpo. Mamy zrobioną sporą diagnostykę po stronie mojej i męża. Chcemy skonsultować wyniki i dalsze działania jeszcze z innym lekarzem dla pewności.
Czy macie do polecenia lekarza z doświadczeniem w niepłodności i poronieniach w warszawie?
Będę wdzięczna za wszelkie polecenia 🥺
Ja też polecam Instytut Rodziny, jestem po dwóch ciążach biochemicznych i opinie mnie do nich przekonują. W listopadzie będziemy mieli drugą wizytę. Oni tam się mocno przykładają do diagnostyki. No i w ogóle nie zajmują się in vitro, są mocno nastawieni też na pomoc w utrzymaniu ciąży, także myślę, że jest to kierunek warty rozważenia.02.25 cb💔
10.25 cb💔
Nadal jestem dobrej myśli ✨ -