nadzieja09 wrote:
Hej,
Staramy się z mężem od roku o dziecko. Przez ten czas przydarzyło mi sie 1 poronienie w 5tyg i dwie ciąże biochemiczne w 15dpo. Mamy zrobioną sporą diagnostykę po stronie mojej i męża. Chcemy skonsultować wyniki i dalsze działania jeszcze z innym lekarzem dla pewności.
Czy macie do polecenia lekarza z doświadczeniem w niepłodności i poronieniach w warszawie?
Będę wdzięczna za wszelkie polecenia 🥺
Ja też polecam Instytut Rodziny, jestem po dwóch ciążach biochemicznych i opinie mnie do nich przekonują. W listopadzie będziemy mieli drugą wizytę. Oni tam się mocno przykładają do diagnostyki. No i w ogóle nie zajmują się in vitro, są mocno nastawieni też na pomoc w utrzymaniu ciąży, także myślę, że jest to kierunek warty rozważenia.
02.25 cb💔 1cs
10.25 cb💔 6cs
🆗regularna owulacja, poziomy witamin i minerałów, homocysteina, kortyzol, nadnercza, hormony, tarczyca, ferrytyna, krzywa cukrowa, wykluczona celiakia, wykluczona trombofilia, AMH 3,47 💕
🚩insulina, ANA1 1:640 (bez choroby autoimmunologicznej), kir AA, MTHFR
🔜wyniki biopsji endometrium, kariotypy, konsultacja immunologiczna
Nadal jestem dobrej myśli ✨
02.25 cb💔 1cs
10.25 cb💔 6cs
🆗regularna owulacja, poziomy witamin i minerałów, homocysteina, kortyzol, nadnercza, hormony, tarczyca, ferrytyna, krzywa cukrowa, wykluczona celiakia, wykluczona trombofilia, AMH 3,47 💕
🚩insulina, ANA1 1:640 (bez choroby autoimmunologicznej), kir AA, MTHFR
🔜wyniki biopsji endometrium, kariotypy, konsultacja immunologiczna
Nadal jestem dobrej myśli ✨