X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ginekolog Warszawa (poronienia, niepłodność)
Odpowiedz

Ginekolog Warszawa (poronienia, niepłodność)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nadzieja09 Debiutantka

Wysłany: 23 września, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Staramy się z mężem od roku o dziecko. Przez ten czas przydarzyło mi sie 1 poronienie w 5tyg i dwie ciąże biochemiczne w 15dpo. Mamy zrobioną sporą diagnostykę po stronie mojej i męża. Chcemy skonsultować wyniki i dalsze działania jeszcze z innym lekarzem dla pewności.
    Czy macie do polecenia lekarza z doświadczeniem w niepłodności i poronieniach w warszawie?
    Będę wdzięczna za wszelkie polecenia 🥺

• Mika1992 Ekspertka

Wysłany: 24 września, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzyłaś może na listę ginekologów Agi Szuścik? Może tam kogoś znajdziesz?
    Ja niestety nie mam nikogo do polecenia jeszcze, korzystaj z lux medowych, ale będę chciała znaleźć kogoś poza tym miejscem.

👩🏻 33 👦🏻 32
    Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami

Jestem wege od ponad 10 lat :)

28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna :(
    Nie poddajemy się!

Update 24.09💊: Omega-3, Witamina D3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Witamina E, WItamina C, Cynk, Korzeń Maca
  • Miracle25 Autorytet

Wysłany: 25 września, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytaj sobie o prof Jerzak ( jest o niej watek w czesci poronienie).

👩🏻‍🦳🧔🏻‍♂️ 42 🧒🏼 4 🐕 12

👼🏻👼🏻💔💔

preg.png
  • IlonaQ Autorytet

Wysłany: 26 września, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś z Instytutu Rodziny?

Starania od Września 2018❤️‍🩹
    05.06.2025 - drożność z lipiodolem - oba drożne 🥳
    Plamienia? 🤔
    MUCh ✅
    Pc.p.plemnikowe✅
    ANA1 ❌
    Czekam na cud 🙏 -> 08.2025, Błogosławiony Bóg co daje życie! poronienie 5tc, Józef ❤️💔
    Z nadzieją i ufnością czekamy na kolejny cud 🥹🙏
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ