Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ginekolog Warszawa (poronienia, niepłodność)
Odpowiedz

Ginekolog Warszawa (poronienia, niepłodność)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mika1992 Autorytet

Wysłany: 24 września 2025, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzyłaś może na listę ginekologów Agi Szuścik? Może tam kogoś znajdziesz?
    Ja niestety nie mam nikogo do polecenia jeszcze, korzystaj z lux medowych, ale będę chciała znaleźć kogoś poza tym miejscem.

👩🏻 33 👦🏻 32
    Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami

Jestem wege od ponad 10 lat :)

28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna :(
    Nie poddajemy się!

Update 28.01💊: Omega-3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Wit. E, C, Cynk, Melatonina, Tyrozyna, Selen, Jod

IO -> Siofor 500
  • Miracle25 Autorytet

Wysłany: 25 września 2025, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytaj sobie o prof Jerzak ( jest o niej watek w czesci poronienie).

• IlonaQ Autorytet

Wysłany: 26 września 2025, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś z Instytutu Rodziny?

Starania od 09.2018❤️‍🩹

30.08.25 r. 6tc. 💔
    17.11.25 r. 7tc. 💔

prolaktyna, MTHFR hetero, PAI-1 homo❌

Immunologia 👍
    Cytologia 🧐
    Plamienia 🫠

kariotyp, posiewy, USG piersi, homocysteina⏳

Homocysteina-> ⬇️
    Rezonans przysadki - do konsultacji ⏳
    Wizyta - 30.04. ⏳
  • Megmery Ekspertka

Wysłany: 8 listopada 2025, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadzieja09 wrote:
    Hej,
    Staramy się z mężem od roku o dziecko. Przez ten czas przydarzyło mi sie 1 poronienie w 5tyg i dwie ciąże biochemiczne w 15dpo. Mamy zrobioną sporą diagnostykę po stronie mojej i męża. Chcemy skonsultować wyniki i dalsze działania jeszcze z innym lekarzem dla pewności.
    Czy macie do polecenia lekarza z doświadczeniem w niepłodności i poronieniach w warszawie?
    Będę wdzięczna za wszelkie polecenia 🥺

Ja też polecam Instytut Rodziny, jestem po dwóch ciążach biochemicznych i opinie mnie do nich przekonują. W listopadzie będziemy mieli drugą wizytę. Oni tam się mocno przykładają do diagnostyki. No i w ogóle nie zajmują się in vitro, są mocno nastawieni też na pomoc w utrzymaniu ciąży, także myślę, że jest to kierunek warty rozważenia.

02.25 cb💔
    10.25 cb💔

✅kariotypy, regularna owulacja, poziomy witamin i minerałów, homocysteina, kortyzol, nadnercza, hormony, ferrytyna, krzywa cukrowa, wykluczona celiakia, wykluczona trombofilia, AMH 3,47 💕

🚩insulina, ANA1 1:640 (bez choroby autoimmunologicznej), kir AA, MTHFR, cd138 5/10

⏸️12.02.26
    18.02.26 - 2,8 mm Sezamka
    03.03.26 - 0,67 cm i ❤️
    26.03.26 - 2,77 cm bobaska

preg.png[/url]

Jestem dobrej myśli 🙏💖
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ