Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Dzięki. Wszystko z promocji - 70 %. 😁 Muszę się tylko zmobilizować żeby to wszystko poprać i wyprasować.
Ania a te promocje to w pepco czy jeszcze w jakimś innym sklepie?
Ja dla Starszego Syna (w sensie na razie jedynego bo młody się jeszcze nie urodził) najczęściej zamawiam w 5 10 15 i dzisiaj chyba też zrobię zamówienie bo brakuje nam wiosenno letnich ubrań.Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Anet.kaa wrote:A nie mów nawet, zrobiłam dokładnie 4,5 km A czuje się jakbym przebiegła półmaraton... albo nawet gorzej... Mówiłam dziś do męża, że nie sądziłam że ta ciąża jest taka ciężka :p a to dopiero początek....
Anetka, w tej książki "W oczekiwaniu na dziecko" przeczytałam, że ciąża jest takim obciążeniem dla organizmu, że nawet leżąc czy śpiąc, organizm podejmuje większy wysiłek niż podczas maratonu mój mąż nie mógł uwierzyć, jak mu powiedziałam -
dmg111 wrote:Chłopczyk, bo jest dużo tej jasnej otoczki po lewej stronie ❤️
Ja od początku mam takie przeczucie ze to będzie Chłopak, dużo podobieństw widzę do pierwszej ciąży.
Ciekawe czy się potwierdzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 17:01
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Lalia wrote:Dziewczyny, czy Wy też tak szybko łapiecie zadyszkę??
Poszłam na spacer na 45 min, nie szłam pod górkę czy po trudnym terenie, wydaje mi się, że nie szłam szybko, a jak wróciłam to muszę leżeć, bo się umęczyłam jak nie wiem
Mam tak samo. Chwila moment i sie męczę i musze odpoczywac. A przy wymiotach to dwa razy szybciej. Jak pakowałyśmy z mamą moje rzeczy do przeprowadzki, to 10 minut cos porobiłam i już musialam siadać i łapać oddech. Wczoraj na szczęście pakując resztę rzeczy z mieszkania mialam wiecej wigoru ale tez co jakiś czas przerwa, zeszło nam 4h na tym, to po powrocie do domu się czulam jakbym caly dzień po górach maszerowala, takie zmęczenie.Lalia lubi tę wiadomość
-
https://szykownamama.pl/product-pol-53858-115-Sukienka-ciazowa-i-do-karmiaca-rekaw-3-4-MIRACLE-bordowa.html
Wyświetliło mi się na Facebooku, znacie ten sklep?? -
Dzień dobry! Home office mnie przeorał w tym tygodniu, a i tak wszystko robię mniej wydajnie, wiec wcale nie mam poczucia, ze zrobilam tyle ile powinnam/chcialam. ALE czas zaczac weekend a przynajmniej na dziś zamykam komputer!
Wlasnie Was mniej wiecej nadrobilam (tylko dzisiejsze wpisy😅 tyle naprodukowalyscie!)
@Annia, super, ze juz polowka za Toba, z gorki 😍
@Edyciak, gratulacje! Wspanialy wynik 😁
@Motylku, szamanko Ty 😁 ja w ogole sie nie moge zorientowac w tej metodzie Ramziego😊 ale poczytalam na blogu mamyginekolog i podobno duza skutecznosc 😊
@casteam ja tez robilam test z sody. Dwa razy jakos poltora tygodnia temu. Nic sie nie pieniło a wczoraj lekarz obstawił chlopca😀 takze zobaczymy
@Lalia Twoje ciasto wyglada mega! Ja mam na weekend plan, zeby upiec drożdzowe (debiut )
@Sylwucha usg w 6 tygodniu przez brzuch to jakoś żart. Nie wiem co lekarz chcial w ten sposob zobaczyc....Annia, SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Fragaria wrote:Ania a te promocje to w pepco czy jeszcze w jakimś innym sklepie?
Ja dla Starszego Syna (w sensie na razie jedynego bo młody się jeszcze nie urodził) najczęściej zamawiam w 5 10 15 i dzisiaj chyba też zrobię zamówienie bo brakuje nam wiosenno letnich ubrań.
Ja żałuję że Pepco nie ma sklepu online. Chyba wyślę męża po te ciuszki z Myszką Miki dla chłopca. 😁
Lalia mi też reklamuje ten sklep na fejsbuku ale nigdy nic nie kupiłam tam.kic83, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Poszłam na spacer na 45 min, nie szłam pod górkę czy po trudnym terenie, wydaje mi się, że nie szłam szybko, a jak wróciłam to muszę leżeć, bo się umęczyłam jak nie wiem
Ja od 5 lat biegam. Raczej dłuższe dystanse koło 20 km. Ale robiłam też interwały, kocham biegi przełajowe, crossowe. Generalnie takie, co dają popalić. O jakie było moje zdziwienie jak wejście na 3 piętro stało się dużym wyzwaniem. Jak stara lokomotywa 😐Lalia lubi tę wiadomość
-
Lalia
ja mam taki
A miałam też Medeli Swing wersję (od koleżanki)
Medela o wiele droższa, a wg mnie Canpol dawał radę bardzo dobrze!Wik89, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Ja mam dla dziecka tylko mini skarpetkobuciki kupione po pozytywnym tescie ciążowym, w ogóle nie sprawia mi radości kupowanie online 😔 muszę się jakoś psychicznie przestawić i spróbuję coś kupić, bo wiem że wyprawkę w dużej mierze można skompletować właśnie online, a w aktualnej sytuacji nie wiadomo kiedy takie zwykle chodzenie po zakupach bedzie mozliwe i bezpieczne..
Tez mam zadyszke, teraz na telekonferencjach czasem czuje, ze brakuje mi powietrza, no i moj maz twierdzi, ze ciagle sapię 😂Lalia lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Ja się szybko męczę, właśnie przyszłam z apteki i krótkiego spaceru i musiałam się położyć bo już oddech przyspieszony i kłuje w brzuchu ☹️ nie wiem czy to nie jest trochę wina tych maseczek, bo wczoraj na działce chodziłam bez i byliśmy na spacerze w lesie i było ok 🤔Lalia lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Hej dziewczyny.Podczytuje was , jakoś nie mam humoru ostatnio na cokolwiek.Ale może powrozycie mi też z moich zdjęć? Myslalam żeby wstawić 2 jedno już wiem co będzie a drugie moje mała silna niewiadoma. Co wy na to? sprawdzenie teorii?
Wik89 lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualny
-
Stokrotka027 wrote:Hej dziewczyny.Podczytuje was , jakoś nie mam humoru ostatnio na cokolwiek.Ale może powrozycie mi też z moich zdjęć? Myslalam żeby wstawić 2 jedno już wiem co będzie a drugie moje mała silna niewiadoma. Co wy na to? sprawdzenie teorii?
Wstawiaj, zobaczymy co nam wyjdzieOna i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
SzalonaOna wrote:Mam resztę wyników. Tylko z różyczka coś nie halo
Mam IGg +
I IGm -
Czyli zapewne do powtórki toMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
To mnie uspokoiłyście z tą zadyszką/zmęczeniem.
Ja już nie noszę prania z pralki tylko proszę męża żeby wyciągnął i zaniósł mi do pokoju, a ja rozwieszam albo jego do tego zachęcam
Wczoraj pojechałam do Biedronki zrobić większe zakupy i specjalnie wzięłam dwie torby: do jednej rzeczy które muszę wnieść do mieszkania bo muszę schować do lodówki, a do drugiej takie które mogą zostać w aucie i zaczekać na męża. Wydawało mi się, że ta torba "do mieszkania" nie jest ciężka, niosłam ją spod bloku na pierwsze piętro i myślałam, że umrę z zadyszki, a po południu mnie trochę brzuch bolał. Mam teraz nauczkę, albo zakupy robi mąż albo jeździmy razem -
Lalia wrote:To mnie uspokoiłyście z tą zadyszką/zmęczeniem.
Ja już nie noszę prania z pralki tylko proszę męża żeby wyciągnął i zaniósł mi do pokoju, a ja rozwieszam albo jego do tego zachęcam
Wczoraj pojechałam do Biedronki zrobić większe zakupy i specjalnie wzięłam dwie torby: do jednej rzeczy które muszę wnieść do mieszkania bo muszę schować do lodówki, a do drugiej takie które mogą zostać w aucie i zaczekać na męża. Wydawało mi się, że ta torba "do mieszkania" nie jest ciężka, niosłam ją spod bloku na pierwsze piętro i myślałam, że umrę z zadyszki, a po południu mnie trochę brzuch bolał. Mam teraz nauczkę, albo zakupy robi mąż albo jeździmy razem
To Ci podpowiem: mąż ja nie chodzę na zakupy, tylko mąż, a to dlatego że jest mega ogarnięty, gotuje i piecze lepiej niż ja, robi mega dobrze zakupy, zna ceny przedmiotów, mięs za kg, wiem że ogarnie to dobrze i do tego przytacha do domu.
Poza tym ja w ciąży ani pierwszej ani w drugiej siat nie noszęLalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność