Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycasteam wrote:Ja mialam porod wywolany i nie miałam zadnej sytuacji zeby mnie zalalo. Bo nie mialam pokarmu. Synel nie dawal rady ciagnac cyca, wiec odciagalam. 12x na dobe. Za każdym razem z obu piersi 50-70ml. Sciagalam tak 3mce i sie poddalam. Dlatego teraz jak sie okaze, ze dzidzia nie będzie takze chciała/umiala ssac to przejde na mm. Ja przez 3mce malo co spedzilam czasu z dzieckiem bo tylko laktator i laktator. Co skonczylam sciagac, to musialam zaczynac od nowa. To wszystko piękne jest ale w życiu realnym czesto jest inaczej, nawet pomimo pomocy osob doswiadczonych.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:Ja może nawalu nie miałam. Ale też polecam koszule bawełniane tylko i wyłącznie z dostępem do cycka. O ile mleko nie musi Cię zalać, to wierzcie mi, że będziecie się pocic jak prosiaczki
Mam dwie koszule z tamtej ciazy ale bez kitu takie babcine ze kupie sobie nowe 😜SzalonaOna, Lalia, Annia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dmg111 wrote:Słodkie są te ciuszki strasznie
Ja byłam drugi raz w innym pepco i wzięłam znowu ogrom rzeczy, ale tym razem z wyprzedaży i do tego 30% i pajacyki mi wyszły niektóre po 5 zł Body po 4 zł A co najlepsze - inne pepco i inne ciuszki, nie wiem gdzie jest logika, tylko parę się powtarzałodmg111 lubi tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
nick nieaktualny
-
dmg111 wrote:Słodkie są te ciuszki strasznie
Ja byłam drugi raz w innym pepco i wzięłam znowu ogrom rzeczy, ale tym razem z wyprzedaży i do tego 30% i pajacyki mi wyszły niektóre po 5 zł Body po 4 zł A co najlepsze - inne pepco i inne ciuszki, nie wiem gdzie jest logika, tylko parę się powtarzałoLalia, dmg111, Annia lubią tę wiadomość
-
Kic, bliżej końca to na pewno pójdę w same praktyczne wdzianka dla siebie, nawet taki do chodzenia, bo jak patrzę do szafy to raczej nie będzie mi łatwo karmić
Sylwucha, cudeńka te Twoje ciuszki!!!
Dmg, Ania jak już macie coś, to wrzućcie i dajcie nacieszyć oko! chociaż po jednym zdjęciu!
ja na razie mam w domu tylko body, które dostał mój mąż ale jak tylko zobaczę serduszko, to chyba nie wytrzymam dlużej i jakąś chociaż jedną pojedynczą rzecz kupię
Dziewczyny-już mamuśki- czy to prawda, że nie ma się co bawić w ręczny laktator i lepiej od razu zainwestować w elektryczny?? A miałyście może monitor oddechu?? Bo ja słyszałam różne sprzeczne opinie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 16:05
Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Edyciak, i gratuluję ! Masz wyższą betę 14 dpo niż ja 17 dpo
Edyciak lubi tę wiadomość
-
casteam wrote:Ja mialam porod wywolany i nie miałam zadnej sytuacji zeby mnie zalalo. Bo nie mialam pokarmu. Synel nie dawal rady ciagnac cyca, wiec odciagalam. 12x na dobe. Za każdym razem z obu piersi 50-70ml. Sciagalam tak 3mce i sie poddalam. Dlatego teraz jak sie okaze, ze dzidzia nie będzie takze chciała/umiala ssac to przejde na mm. Ja przez 3mce malo co spedzilam czasu z dzieckiem bo tylko laktator i laktator. Co skonczylam sciagac, to musialam zaczynac od nowa. To wszystko piękne jest ale w życiu realnym czesto jest inaczej, nawet pomimo pomocy osob doswiadczonych.
To życzę Ci żeby tym razem Ci się udało kp!
Ja karmiłam 1.5 roku i był to dla nas wspaniały czas.Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, moja mala ma 2 latka. Już 2 raz w ciągu krótkiego dość czasu widzę że leci jej krew z nosa. Nie dużo, bo zdąży jej zaschnac. Ale jednak... Zrobić jakieś badania? Jak to wygląda?
Nie mam dzieci ale z obserwacji chrzesniaka, czy Twoja córa nie dlubie w nosie bo skoro jest tej krwi mało to może uszkadza sobie naczynka w nosku. -
Patrzcie, jakie piękne dla chłopczyka
https://www.smyk.com/p/cool-club-komplet-chlopiecy-body-z-krotkim-rekawem-spodnie-z-szelkami-czapka-bialo-bezowy-iCCNB2008403000/i6547629
https://www.smyk.com/p/cool-club-komplet-chlopiecy-body-z-krotkim-rekawem-polspiochy-szare-iCCNB2009146000/i6542278
Syna też bym mogła mieć chociaż mój mąż dzisiaj rano mówi: "Zobaczysz, będziemy mieć dziewczynkę"dmg111 lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Kic, bliżej końca to na pewno pójdę w same praktyczne wdzianka dla siebie, nawet taki do chodzenia, bo jak patrzę do szafy to raczej nie będzie mi łatwo karmić
Dmg, Ania jak już macie coś, to wrzućcie i dajcie nacieszyć oko! chociaż po jednym zdjęciu!
ja na razie mam w domu tylko body, które dostał mój mąż ale jak tylko zobaczę serduszko, to chyba nie wytrzymam dużej i jakąś chociaż jedną pojedynczą rzecz kupię
Dziewczyny-już mamuśki- czy to prawda, że nie ma się co bawić w ręczny laktator i lepiej od razu zainwestować w elektryczny?? A miałyście może monitor oddechu?? Bo ja słyszałam różne sprzeczne opinie...
Tak, zdecydowanie, lepiej zainwestować w laktator elektryczny.
Co do monitoru oddechu to u nas się sprawdził trzy razy bo rzeczywiście był bezdech córci, no i lekarz rekomendował przy jej wadze 2450gLalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyLalia wrote:Kic, bliżej końca to na pewno pójdę w same praktyczne wdzianka dla siebie, nawet taki do chodzenia, bo jak patrzę do szafy to raczej nie będzie mi łatwo karmić
ja na razie mam w domu tylko body, które dostał mój mąż ale jak tylko zobaczę serduszko, to chyba nie wytrzymam dużej i jakąś chociaż jedną pojedynczą rzecz kupię
Dziewczyny-już mamuśki- czy to prawda, że nie ma się co bawić w ręczny laktator i lepiej od razu zainwestować w elektryczny?? A miałyście może monitor oddechu?? Bo ja słyszałam różne sprzeczne opinie...Lalia lubi tę wiadomość