Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Sylwia, co więcej ostatnio byłam w medi w ten poniedziałek (13+1) i powiedział że zrobimy jeszcze usg dopochwowe, bo jest słabszy sprzęt. Tego samego dnia miałam prenatalne w innej klinice i było przez brzuch.
Więc serio idiota, że jej robił przez brzuch..
Dokładnie.
Ja 12t2d miałam przez brzuch i dowcipkowo żeby lepiej synka zobaczyć.
Jak w 6 t można nie zrobić USG właśnie w ten sposób 🙈dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Edyciak wrote:Miałam przejść do was w poniedziałek, ale beta nie pozostawia wątpliwości. 😉
506 mIU/ml 😉 28 dc - 14 dpo
Nie jest za dużo?
Ha ha też sie martwiłam że u mnie za dużo, spójrz na moją stopkę
Na spokojnie.
Gratulacje, spokojnej ciąży!!!🤰🍼Edyciak, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualny
-
dmg111 wrote:Sylwia, co więcej ostatnio byłam w medi w ten poniedziałek (13+1) i powiedział że zrobimy jeszcze usg dopochwowe, bo jest słabszy sprzęt. Tego samego dnia miałam prenatalne w innej klinice i było przez brzuch.
Więc serio idiota, że jej robił przez brzuch.. -
Annia wrote:Sylwia - zgadzam się z tym co pisała Kic i Lalia. Nie spotkałam się z USG wczesnej ciąży przez brzuch... Trochę to dziwne. 🙄 Kiedy robisz połówkowe?
Julik - trzymam kciuki za szybki powrót taty do zdrowia.
Ounai - czekam na wieści z zakupów. Mój mąż jest ze Śląska też planowaliśmy katowickie oglądanie wózków, ale teraz to już nie wiem.
Kic - ale ten czas leci. ❤️ Mikołaj mi się całkiem też podoba.
A z tym USG mojej koleżanki, to jakaś porażka. Była z pakietu medicover, może dlatego taka kicha.Lalia lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Aniu, mam umówioną wizytę na 21 mają (18 tydzień). Podobno musi być wcześniej, bo bliźniaki mogą się zasłaniać. Jak będzie za wcześnie, to ustalą nowy termin.
A z tym USG mojej koleżanki, to jakaś porażka. Była z pakietu medicover, może dlatego taka kicha.
W Opolu jest medicover? Nawet nie wiedziałam.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anet.kaa wrote:Julik - trzymam kciuki aby z Tatą było wszystko wporzadku, dużo zdrowia dla niego.
Edyta gratuluję, beta piękna, A jak progesteron?
Annia ja też pamiętam jak dopiero co wysikałaś dwie kreski, a to już tak wysoka ciąża, ale ekstra!
Laila mówiłaś że zamawiałaś koszule nocne, pokażesz jakie? Też coś muszę kupić, jakbym do ewentualnego szpitala wyskoczyła w piżamie w owce to byłby lekki przyps.
Ja dzjś po jednym dniu przerwy znowu czuje jak na turbokacu. Jest mi niedobrze i marzę o drożdżowce z serem. Chciałabym się położyć spać A muszę pracować dobrze, że już jutro weekend.
Też chc zobaczyć te koszule, czy one są takie już do karmienia?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Annia wrote:A robisz u tego co ostatnio? A Twoje maluchy mają dwa łożyska czy jedno wspólne? Jasne lepiej mieć za wcześnie i w razie czego przesunąć bo jak za późno to już się nic nie wymyśli.
W Opolu jest medicover? Nawet nie wiedziałam.
Robię u tego samego niestety... nie dało się przełożyć.
Co do medicoveru koleżanka akurat jest ze Śląska, ale w Opolu też działają placówki w porozumieniu z medicover. Tak korzystam z usług endo w Optimie na Dambonia. -
Anet.kaa wrote:Ten Medicover to jakaś kpina w kwestii ginekologii mówię Wam.... Dramat.
-
Annia wrote:Evelle ja też zaszłam w miesiącu moich urodzin. Trzymam kciuki. ❤️
doomi03 wrote:Ja tak samo
i ja!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 13:13
Sylwucha, Annia, Evelle28, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Mają dwa łożyska na szczęście, dwa oddzielne domki. Nie będą sobie podkradać jedzonka😊 Są z 2 jajeczek 😊 Taki był szalony cykl 😉
Robię u tego samego niestety... nie dało się przełożyć.
Co do medicoveru koleżanka akurat jest ze Śląska, ale w Opolu też działają placówki w porozumieniu z medicover. Tak korzystam z usług endo w Optimie na Dambonia.Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
dmg111 wrote:Sylwia, ta sytuacja, żeby zrobić dopochwowo, a nie przez brzuch, bo słabszy sprzęt - to też było w medicoverze, więc chyba nie ma zasady. Ja ciąże prowadzę tylko i wyłącznie w medi, w sumie nie tylko ciąże, całą siebie Jak sobie przypomnę ile kasy się wydawało na endokrynologa, bo z nfzetu nie było miejsc, a tu co miesiąc wizyta - swoją drogą z tym samym, do którego chodziłam prywatnie
Nie wiem czy po prostu u nas w Gliwicach działa to dobrze, ale nie znam ani jednej osoby, która skarżyła się na ten oddział - oprócz niezależnych spraw, jak np. brak miejsc parkingowych. -
LaBellePerle wrote:i ja!
Annia, Evelle28 lubią tę wiadomość