Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisałam do konsultanta i te zamówienia że statusem złożone są obarczone błędem i nie wiadomo czy dojdą... 😃
Robią promocje, a potem do połowy osób nie wysyłają pączek."Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
kic83 wrote:Sylwia
pamiętaj że jesteś naszą bohaterką, jak widzisz żadna inna nie odważyła się na posiadanie bliźniaków od tak długiego czasu jak się tu znamy 😘
Ze wszystkim dasz radę, ogarnęłaś małżeństwo, chorobę męża, plemniki 0%, schudłaś tyle kg, nie udusiłaś poduszką ani teściowej ani męża, przebiegałaś niejeden maraton, tyle razy dałaś się skopać dziewczynkom 😂 (kolejność rzeczy przypadkowa).
Więc ja się pytam, kto jak nie Ty ogarnie taką małą słodką kochaną szarańczę ❤️❤️
Ale pięknie napisane! 😍❤️🥺
kic83, Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Wiesz Anniu, ale jak małe będą i będą te bezsenne noce może przynajmniej nie będzie tak bolało, bo teraz każdy ruch jest po prostu bolesny.
Co do mm, jestem nastawiona na takie karmienie. Chyba nawet bardziej niz kp. Będę oczywiście próbować kp, ale przy 2 szt. nie bedzie łatwo. Położna też już mi tłumaczyła, że inaczej nie wyrobię. Właśnie dokupuje butelki, żeby przynajmniej oszczędzić nocnego mycia 😉Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Edyciak wrote:Boże 🙈🙈🙈🙈
Czyli bez sensu jest czytać te wszystkie poradniki, bo teoria niekoniecznie pokrywa się z praktyką? 😂Obiad ofkors będzie na dowóz
Edyta, zobacz wstecz. Moja mama ma 4 dzieci i tak sobie radziła, że dom był ogarnięty, praca też, w polu zrobione tylko dla nas nigdy nie miała czasu. No niestety, doby nie rozciągniesz. W życiu zawsze coś jest kosztem czegoś.
Szwy się zagoiły. 3 zagoiły się po 2 tyg a czwarty po ok 4 (ten co puścił).
Odchody u mnie już na wielkość wkładki, taka końcówka śluzowych.
Kic, ja piję kawę. Podobno można takie same ilości kofeiny jak w ciąży. Marta jak widzisz przesypia noce pięknie a budzi się jak ma kolki.
Ania, a jak waga? Bo moja stanęła. Nie wiem czy za dużo cukru wrzucam w siebie czy po prostu jem za mało
Edyciak, kic83 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Wiesz Anniu, ale jak małe będą i będą te bezsenne noce może przynajmniej nie będzie tak bolało, bo teraz każdy ruch jest po prostu bolesny.
Co do mm, jestem nastawiona na takie karmienie. Chyba nawet bardziej niz kp. Będę oczywiście próbować kp, ale przy 2 szt. nie bedzie łatwo. Położna też już mi tłumaczyła, że inaczej nie wyrobię. Właśnie dokupuje butelki, żeby przynajmniej oszczędzić nocnego mycia 😉polecam bardzo
Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:O nieee!!😤
Na ich fb czytam, że sporo osób tak ma...
Ehhh wkurza mnie to... robią promocje i takie cośZulugula lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2020, 12:19
doomi03, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Enigvaa, calanthe, Nikaa92, Julik, Mowe, kic83, kar_oliv, Lalia, Kitka_87, luthienn, Sylwucha, Anet.kaa, Ladyo, Ewa88 , Evelle28, Susanne, SzalonaOna, Lulu83, Marti29 lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Edyta, musisz faktycznie czasem przemyśleć zanim napiszesz, bo naprawdę wydajesz się całkiem w porządku, ale czasem jak coś powiesz to może sprawiać przykrość. Przecież Bozenki, to my, te same dziewczyny z wątków miesięcznych, tylko nadal walczące o dzieci, a nie raz widziałam jak podcinasz niepotrzebnie im skrzydla. Jak Kitka walczyła o dzidzię, to Ty zamiast wspierać i motywowywać, to mowilas, by sie nie nakręcała 😥 Gdzie myśmy trzymały kciuki, a jak wyszło jak wyszło, to płakałyśmy razem i nadal wspieramy i obserwujemy walkę o maleństwo ❤️ Te motywowywanie naprawdę daje dużo, nieraz to mówilysmy, Sylwia mogła się poddać po wynikach męża, a tego nie zrobiła i mamy kobry na forum ❤️ Kic, gdyby nie Nona, nie bzykalaby się po owulacji i może Aleks/Maksiu by nie istniał, ja gdyby nie wsparcie Was, to bym nawet raz nie uprawiała seksu, bo przecież cykl bezowulacyjny, a mam Julcie już prawie na wylocie, Domi i jej progesteron, Motylek i jej odpuszczenie i Matylda w brzuchu ❤️ Tych przykładów cudów jest znacznie więcej niż zwykłych starań 😉 Wspierajmy sie na każdym etapie, nie negujemy, nie sprawiajmy przykrosci, walczmy o dzieci wspolnie, przecież my też pewnie za niedługo na nowo będziemy starającymi się o kolejne, a dziewczyny starające będą mamuskami 😍
W punkt ❤️Julik, dmg111, kar_oliv, Lalia, Susanne lubią tę wiadomość
-
Natisz wrote:Pisałam do konsultanta i te zamówienia że statusem złożone są obarczone błędem i nie wiadomo czy dojdą... 😃
Robią promocje, a potem do połowy osób nie wysyłają pączek.Natisz lubi tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Burdel jak zawsze :p ale przy tych ich bledach online czasem mozna przynajmniej wychaczyc jakies znizki ktore nie powinny sie laczyc a dzialaja wiec no cóz :d
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Dziewczyny a czy jak bym sie umowiła na konsultacje tego bólu do gin czy takie usg dziś potem w środę połówkowe i potem 11 u swojego lekarza może zaszkodzić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2020, 15:05
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
doomi03 wrote:Najlepiej ten w formie leku. Najczęściej sie przewijają tutaj Asmag i Magne B6 Lek
Ja teraz kupilam jakis magvit b6 no i jest w formie leku ale nie jest napisane zeby skonsultowac przyjmowanie go. I nie wiem czy na poprzednim tez tak bylo bo nie czytalam ulotki 😁🔸28 lat
Biorę 2,3 tab dziennie"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
kic83 wrote:Sylwia
pamiętaj że jesteś naszą bohaterką, jak widzisz żadna inna nie odważyła się na posiadanie bliźniaków od tak długiego czasu jak się tu znamy 😘
Ze wszystkim dasz radę, ogarnęłaś małżeństwo, chorobę męża, plemniki 0%, schudłaś tyle kg, nie udusiłaś poduszką ani teściowej ani męża, przebiegałaś niejeden maraton, tyle razy dałaś się skopać dziewczynkom 😂 (kolejność rzeczy przypadkowa).
Więc ja się pytam, kto jak nie Ty ogarnie taką małą słodką kochaną szarańczę ❤️❤️
Chyba zaczynam panikować, nie mogę zapanować nad emocjami 😳
dmg111, kic83, Lalia, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:Kic, poryczałam się przez Ciebie 😘 Kochana jesteś ❤ Dziękuję 😙
Chyba zaczynam panikować, nie mogę zapanować nad emocjami 😳
Sylwia powiedz mi proszę ile waza Twoje bejbiki teraz ? Moja siostra ma termin na początek listopada ze swoimi dwiema królewnami i one teraz ważą 1700 i 1800 i martwi się czy aby nie za mało...pamiętasz może jak byłou Ciebie na tym etapie ?