Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja94 wrote:A brałaś dodatkowo rota i pneumo i meningo?
Jak coreczka sie czuła po szczepienie?
Bralam Rotarix i pneumokoki z sanepidu. Menigo jeszcze nie, dopięto jak do żłobka pójdzie. Nic nie było po żadnej szczepionce. Ani gorączki, ani stanu podgorączkowego. W miejscu gdzie były podawane też nic się nie działo. Pfpfpf i żeby tak już zostało ☺️O ❤️
Z ❤️ -
Olla, gratulacje 😍 piękne imię ma Iza. Dużo zdrówka dla Was!
Martdobrze ze monitorują stan Ali, mam nadzieję że szybko poczuje się lepiej.
U mojego męża w pracy robią pracownikom profilaktycznie testy na covid. Mąż wczoraj negatywny, ale okazało się że dzisiaj pracował z kolegą który, jak się później okazało, dzisiaj pozytywny (tylko dzisiaj mieli kontakt). Kolega czeka jeszcze na potwierdzenie w sanepidzie, ale postanowiliśmy że przeczekamy do momentu aż się wyjasni czy mąż mógł się zarazić 😔 spakowałam siebie i chłopaków i jestem teraz u rodziców.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2021, 16:53
Olla95 lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Olla- gratulacje! Zdrówka dla Ciebie i małej 🎉🎉👶
U mnie lekarze powiedzieli,że już nic więcej dla nas nie mogą zrobić. Tzn. sterydy podane. Lek,który wzięłam na zatrzymanie skurczy można wziąć tylko dwa razy więc już to wykorzystałam. Także zostaje czekanie i nic więcej.
Olla95 lubi tę wiadomość
-
Olla, ogromne gratulacje 😍😍😍 Izabele to świetne dziewczyny, prawda Kic? 😁
Olla95, Zulugula, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Olla, gratulacje!! Jak sie czujesz? Czekamy na foto malutkiej
Martt, jejku, bardzo wspolczuje choroby dziecka, tylko sobie moge wyobrazic, jak sie stresujecie. Oby wkrotce corka poczula sie lepiej!Olla95 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Suszarka wrote:Na razie tylko mleko i produkty mleczne. Już od dwóch tygodni nie jem też pomidorów i czekolady bo najpierw podejrzenie było że to jest alergenem.
Mhm, a u nas lekarka kazała mleko tylko ograniczyć 🤔 odstawić całkiem musiałam jajka, miód, kakao, seler, pietruszkę, paprykę, pomidora. Wlaśnie zastanawiam się czy mimo wsztstko z mleka też nie zrezygnować całkiem na jakiś czas.
Za to dzisiaj inna pediatra, która badała Adama pod kątem szczepienia, powiedziała że "chyba będę musiała zrezygnować z karmienia piersią bo po co się będę męczyć". Powstrzymałam się od komentarza, ale chyba będę w przyszłości unikać wizyt u tej pani doktor.
Aaa w ogóle Adam mierzy 70 cm i wazy 7600gWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2021, 20:17
Lalia, dmg111, Ounai, Nowastaraczka, Suszarka lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Lalia wrote:Olla, ogromne gratulacje 😍😍😍 Izabele to świetne dziewczyny, prawda Kic? 😁
Prawda 😘 jak pamiętasz!
Dziś też jak córcia Oli obchodzę imieniny, mąż wraca z córką właśnie i tortem 🎂KarolinaMaria, Fragaria, Lalia, Wik89, Zulugula, dmg111, Ania81, Olla95, kar_oliv, emdar, Ounai, Enigvaa, Nowastaraczka, Suszarka, Inaa89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kic, wszystkiego co najlepsze i miłego wieczoru z rodziną 🌹🌹🌹
Fra, piękną wagę ma Adaś 🥰Fragaria, kic83 lubią tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Olla- gratulacje! Zdrówka dla Ciebie i małej 🎉🎉👶
U mnie lekarze powiedzieli,że już nic więcej dla nas nie mogą zrobić. Tzn. sterydy podane. Lek,który wzięłam na zatrzymanie skurczy można wziąć tylko dwa razy więc już to wykorzystałam. Także zostaje czekanie i nic więcej.
Herbatko proszę nie martw się na zapas, 33 tc to nie jest idelany czas,na,poród ale maleństwo jest już silne, a może jeszcze zdecyduje się jednak trochę zostać w brzuszkuDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlla gratulacje coreczki. Iza ladne imie😍.
Kick wszystkiego naj🌷🌷🌹🌹🌹🎂🎂🎂.
Herbatko oby dzidzia zechciala pomieszkac jeszcze troche w brzuszku. Tak jak dziewczyny pisza jestes juz w bezpiecznych tygodniach,mimo ze nadal jest wczesniej.
Tajka dobrze ze atak przeszedl.
Angie super ze jest juz lepiej.
My dzis taki sobie dzien, noc byla w miare. Synek potrafi czasami byc laskawy.
Ja dzis mialam zakladany pod skore implant. Maz chodzi juz podjarany, ale nie ma co liczyc przez dlugi jeszcze czas🤣🤣🤣🤣🤣Olla95, Lalia, kic83, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ola, serdecznie Ci gratuluję!
Motylku, czuję się... po porstu tragicznie. Mdłości całą dobę, zawroty głowy na poziomie hard... naprawdę ciężko przy tym wszystkim zajmować się Wiki. Męczę się sto razy szybciej niż zwykle, dziś byłam z nią na rehabilitacji i wróciłam styrana jak mops. A na wizytę idę w ten czwartek, stres na full...Olla95, Suszarka, SzalonaOna, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Olla gratulacje! Czekamy na zdjecie Izuni 😍
Kicku wszystkiego dobrego!
Ounai rewelacja! Az chce sie nad soba pracowac jak widac super efekty!
Malwi robi sie co raz bardziej absorbujaca, wiec podczytuje ale malo sie odzywam. Jutro w koncu mam kontrole u gina po porodzie, wezme tabsy, juz sie nie moge doczekac jak je bede brala 😈Lalia, kic83, Zulugula, emdar, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Kic, wszystkiego naj z okazji imienin! Moi rodzice są z Mazowsza, dlatego też obchodzimy imieniny i co roku jakieś czekoladki wpadną 😏kic83, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm