Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMnie jedynie męczy mój wysoki puls. Jak coś zrobię, to muszę się położyć na pół godziny. Ostatnio też czuję się gorzej, myślę że przez upały, trochę więcej wymiotuję, brzuch mnie pobolewa.
Motylku, myślę że to objawy odwodnienia. Też mi się zdarza.
A Uli mi bardzo szkoda. Przybiła mnie jej sytuacja, bo byłyśmy w tym samym wieku ciąży. Dlatego nie mogę się doczekać poniedziałkowego USG. Mam złe przeczucia... Ale staram się myśleć pozytywnie... -
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Mnie jedynie męczy mój wysoki puls. Jak coś zrobię, to muszę się położyć na pół godziny. Ostatnio też czuję się gorzej, myślę że przez upały, trochę więcej wymiotuję, brzuch mnie pobolewa.
Motylku, myślę że to objawy odwodnienia. Też mi się zdarza.
A Uli mi bardzo szkoda. Przybiła mnie jej sytuacja, bo byłyśmy w tym samym wieku ciąży. Dlatego nie mogę się doczekać poniedziałkowego USG. Mam złe przeczucia... Ale staram się myśleć pozytywnie...
Kurcze, ale codziennie bym była odwodniona?
Prosze odgonić czarne myśli! Wszystko jest w porządku, dzidzia rośnie, a w poniedziałek zobaczysz jak fika w brzuszku ❤️Iryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:Mycha zgłoś ginowi ten wysoki puls. Też tak mam, dlatego będę miała Holtera i usg serca było. Do tego będą pewnie leki. Nie bagatelizuj..
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:A i jeszcze ostatnio byłam w tym centrum łazienki na przeciwko Agaty na pszczynskiej i tam był ogromny sklep bobowozki! Wcześniej nie wiedziałam, że taki jest, myślę że tam też podjedziemy! 😍
dmg111 lubi tę wiadomość
-
W ogóle dzisiejsza rozmowa z synem (jadł ciasteczka kruche)
Syn: Mama, to jest ciasteczko dla Ciebie.
Ja: Dziękuję synku, ale mamusia nie może. [syn smutna mina] Ale jak Martusia się urodzi to chętnie zjem [pojawia się uśmiech]
Syn: Tata, musimy zostawić mamie ciasteczko to zje jak Martusia się urodzi. Mama, a jak będziesz mieć jeszcze jednego dzidziusia w brzuchu to też nie będziesz mogła jeść.
Ja: A chciałbyś żebym miała jeszcze jednego dzidziusia w brzuchu?
Syn: Nie
😂SzalonaOna, dmg111, KarolinaMaria, kar_oliv, kic83, Magddullina2, Lalia, Inaa89, Sylwucha, doomi03, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykar_oliv wrote:Motylku, przepiękna fryzurka i kolor!!
Ja też mam podobnie, tyle że biało przed oczami, dużo pije, mam po prostu niskie ciśnienie, przed ciaza też miewalam takie gwiazdy przed oczami. -
SzalonaOna wrote:A widzisz, ja też niskie ciśnienie. Zazwyczaj 80/60... To by się zgadzało. Zdziwiło mnie tylko to nasilenie, ale w sumie pogoda też kiepska...
Dziś z mężem wieszalam moskitiere na drzwi balkonowe i gdy podnosiłam głowę do góry to biało. Aż musiałam wejść do środka. Ale na wizycie też powiem o tym lekarzowi.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:A widzisz, ja też niskie ciśnienie. Zazwyczaj 80/60... To by się zgadzało. Zdziwiło mnie tylko to nasilenie, ale w sumie pogoda też kiepska...
-
nick nieaktualnyOunai wrote:No to masz powód. Mi właśnie lekarz powiedział żeby sprawdzić sobie ciśnienie jeśli pojawiają się zawroty głowy itp i go koniecznie poinformować (miałam 2 dni takie, że ledwo byłam w stanie pupę synowi wytrzeć jak zrobił kupę, żeby się nie przewrócić. Jedzenie zamawiałam a dziecko jadło jogurty przez cały dzień bo nie byłam w stanie nic mu przygotować)
-
SzalonaOna wrote:Dobrze, że wizyta w poniedziałek, to wspomnę o tym. Chociaż morfo idealna, to nie wiem. Może taki mój urok...
Dziewczyny, jeszcze co do wózków, to jedzcie sobie pooglądać gdzieś w połowie 2 trymestru. Wtedy ma się dużo sił do chodzenia po sklepach. Nie róbcie tego błędu co ja, bo uwierzcie mi, to katorga. Nie dość, że w trakcie się Wam 3 razy sikać chce, bolą nogi, kręgosłup, twardnieje brzuch. Nawet fotelik ciężko samemu zamontować na ramę wózka bo brzuch już wielki i przeszkadza.
Jeśli chodzi o Śląsk to my byliśmy w Megaurwis, a foteliki w Centrum Fotelików i Foteliki Bociek. Byliśmy też w Bobowozki w Rzeszowie. Foteliki Bociek mają Pana z bardzo dachowa wiedzą, ale nie przymierzy Wam fotelika do auta dopóki nie zdecydujecie się na zakup. W Centrum fotelików nie ma takiego problemu.Iryska lubi tę wiadomość
-
Motylku
Najlepszy kolor jak dotąd!
A widziałam Cię w chyba już w każdym odcieniu!SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność