Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne gronkowiec złocisty w nosie a ciąża
Odpowiedz

gronkowiec złocisty w nosie a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zakładam nowy watek,bo nic nie znalazłam w tym temacie, a wydaje mi się dosć istotny. Otóż od pażdiernika walczę z popękanym nosem w środku, przeszłam przez wit.E, po maść tranową i rinopanteinię i panterin ale nic nie pomagało, w grudniu bbyłam u laryngologa olał temat, że nic sie nie dzieje. Zrobiłam sobie wymaz, okazało się, że gronkowiec;/ jestem w 6 tyg.ciąży, mówiłam już ginekologowi o tym, ale stwierdzł, ze z nosa mi się nie leje to narazie bez paniaki, a właśnie się leje i tak bolą te rany w środku;/ czy któraś przeszła coś podobnego ???

• Asia_08 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co się orientuję, gronkowca w nosie ma duża czesc populacji. Jesli masz ranki to popros laryngologa o recepte na masc i patyczkiem smaruj to miejsce. Pozdrawiam

uwo93e3kacedpezy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie przeszłam już przez 4 maści i zero efektów;/ byłam wczoraj u innego gina, dał listę badań d zrobienia i zobaczymy :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ