Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gruba błona śluzowa przed owulacją?
Odpowiedz

Gruba błona śluzowa przed owulacją?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Zastanawia mnie to, o czym przed chwilą napiszę.
    Byłam dziś u ginekologa, ponieważ 13-18 dc krwawiłam (mocniej niż plamienie, mniej niż miesiączka). W dniach, kiedy powinnam mieć owulację nie było dużo śluzu. Obecnie jestem w 28dc i mam teraz duży śluz. Test owulacyjny wyszedł pozytywny.
    U ginekolog mialam usg - widać pęcherzyk jakbym była tuż przed owulacją, ale do tego błona śluzowa macicy jest bardzo gruba i to zaczęło zastanawiać moją lekarkę. Dostałam skierowanie na beta HCG oraz wstrzęmięźliwość od alkoholu.
    Czy któraś tak miała? Boję się, że to są jakieś polipy albo puste jajo:(

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2019, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś 33 dc, miesiączki nadal nie ma. Beta hcg <0.1. Testy owulacyjne pokazują od kilku dni owulację. Może mam złe testy?
    Czy któraś miała podobnie?

oar8yx8d9fawxkqt.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ