Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gruba błona śluzowa przed owulacją?
Odpowiedz

Gruba błona śluzowa przed owulacją?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2019, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Zastanawia mnie to, o czym przed chwilą napiszę.
    Byłam dziś u ginekologa, ponieważ 13-18 dc krwawiłam (mocniej niż plamienie, mniej niż miesiączka). W dniach, kiedy powinnam mieć owulację nie było dużo śluzu. Obecnie jestem w 28dc i mam teraz duży śluz. Test owulacyjny wyszedł pozytywny.
    U ginekolog mialam usg - widać pęcherzyk jakbym była tuż przed owulacją, ale do tego błona śluzowa macicy jest bardzo gruba i to zaczęło zastanawiać moją lekarkę. Dostałam skierowanie na beta HCG oraz wstrzęmięźliwość od alkoholu.
    Czy któraś tak miała? Boję się, że to są jakieś polipy albo puste jajo:(

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2019, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś 33 dc, miesiączki nadal nie ma. Beta hcg <0.1. Testy owulacyjne pokazują od kilku dni owulację. Może mam złe testy?
    Czy któraś miała podobnie?

oar8yx8d9fawxkqt.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ