Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kolejne serduszko Cleo gratulacje
GRUDNIOWE TESTERKI:
01 - Alis , misiaczk25 (-), ewelina27 (-), Niebieska , Kajoni , Layla
02 - inga , karmelek (-), Karolcia23369 , Misia1980 , MMA , positive
03 - kada24 , Iwka (-), Dukan23, Eve (-), ewelina25(-), kfeva , AnkaH , kaunokainen
04 - Jackie (-), Domi IRL
05 - marderkowa
06 - Paula55 ( - ), mycha28 (-), ewcia2337196 , Borgnesse, Anoolka(-), kasika8303
06 - mala_mi , Celia , Lamia
07 - AnBe (-), AIIII, Liath , Judzia
08 - samira (-), verynice (-), kierzynka (-)
09 - anna maria , basiulka (-), Paulia87 , wisienka
10 - dodinka, JustynaS (-), aniulkab86 (-), weronika86
11 - Mili (-), Anutka, jus1985, lili9000
12 - Sylka
13 - do
15 - agatasssss, cleo ,Martii, Kasia1993
16 - Ania_84, Eweloka84,Skuterek
17 - madzianka, eunika
18 - zoi,
19 - Ewelina23,blue00
20 - mała_mi, MalutkaEve, izabelka04, olka25
22 - Katha81
23 - Klif
24 - Elizkaa, Topola, MOI, Magdzialenka, kaarolaa, Czarnula87
25 - misiaczk25, olka30, le'nutka
26 - Ciapulinka, Saramago, Natasza82,rumburak
28 - Nusia1989,
29 - oliwia1985, misiaa
30 - karmelek,Ania1986
31 - justysia90, stardust87, ewelina27, ChanelaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 08:58
Iwka lubi tę wiadomość
-
Ja dziś zgłupiałam. Wczoraj miałam wyższą temp i już myślałam, że to owulacja (bo test przedwczoraj wyszedł pozytywny). A dziś temp znowu spadła (wczoraj wino wieczorem piłam, ale myślałam, że alk podnosi temp a nie obniża). Wczoraj wieczorem zauważyłam dużo płodnego śluzu, pięknie rozciągliwego i się mega uchachałam (bo już drugi cykl nie mam ŻADNEGO śluzu), ale później mi się przypomniało, że w południe zaaplikowałam sobie żel concecive plus. Moje pytanie: czy wiecie może, czy on z takie konsystencji zupełnie płynnej wodnistej, zmienia się wewnątrz w coś co przypomina do złudzenia rozciągliwy śluz? Zgłupiałam zupełnie, bo dziś rano też go miałam i to jeszcze zabarwiony niteczkami krwi.. Niby jak w owu, a temp. w dół Jakieś pomysły co to się ze mną dzieje?..
-
zrobiłam. dziś + ale tak ledwo ledwo... są tego samego koloru, a zawsze testową miałam duuuużo ciemniejszą.. A wiesz jak to jest z tą temp. po alkoholu? jest zaniżona czy podwyższona? bo nie wiem... Ignorować ją na wykresie?..
-
Klif wrote:Stardust uwazam ze jutro bedzie u Ciebie skok, po dzisiejszym spadku. Czyli uwazam, ze dzis masz owulacje
-
stardust87 wrote:Ja dziś zgłupiałam. Wczoraj miałam wyższą temp i już myślałam, że to owulacja (bo test przedwczoraj wyszedł pozytywny). A dziś temp znowu spadła (wczoraj wino wieczorem piłam, ale myślałam, że alk podnosi temp a nie obniża). Wczoraj wieczorem zauważyłam dużo płodnego śluzu, pięknie rozciągliwego i się mega uchachałam (bo już drugi cykl nie mam ŻADNEGO śluzu), ale później mi się przypomniało, że w południe zaaplikowałam sobie żel concecive plus. Moje pytanie: czy wiecie może, czy on z takie konsystencji zupełnie płynnej wodnistej, zmienia się wewnątrz w coś co przypomina do złudzenia rozciągliwy śluz? Zgłupiałam zupełnie, bo dziś rano też go miałam i to jeszcze zabarwiony niteczkami krwi.. Niby jak w owu, a temp. w dół Jakieś pomysły co to się ze mną dzieje?..
JA MIALAM 18DC TEZ SPADEK TEMPKI I ROZCIAGLIWY SLUZ Z NITECZKAMI KRWI. OVU WYZNACZYLO MI OWULACJE NA 19DC. -
Katha81 wrote:JA MIALAM 18DC TEZ SPADEK TEMPKI I ROZCIAGLIWY SLUZ Z NITECZKAMI KRWI. OVU WYZNACZYLO MI OWULACJE NA 19DC.
A w ogóle to dawać więcej serduch! Żeby Iwka koty mogła wstawićWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 09:25
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Agatasssss dla mnie to bardzo dziwne, że wyszedł Ci negatywny wynik. Chyba, ze owulacja była później niż Ovu zaznaczyło
-
olka30 wrote:Po alkoholu temp. spada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 09:31
-
witajcie Kochane, mi zostało jeszcze 5 dni do testowania. w tym miesiącu jestem po pierwszym monitoringu i doznałam olśnienia- niby wiedziałam ale teraz jest to dla mnie jasne: NIE MYŚLCIE, ŻE OWULACJA JEST ZAWSZE W DNIU NAJWIĘKSZEGO SPADKU ja się trochę załamałam bo jakoś zawsze tak sobie to tłumaczyłam a teraz na usg w dniu największego spadku pęcherzyk nie był gotowy, dopiero 4DNI PÓŹNIEJ miałam owu więc nie patrzcie tak na ta tempkę do końca bo można się nieźle pomylić. poza tym właśnie wszystko się zmienia po alkoholu, stresie, chorobie, itp. Tak więc jak to moja gin powiedziała: nie stresować się temperaturą tylko regularnie współżyć