Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Grudzień... czas miłości, oczekiwania, nadziei, czas pełen magii i mocy prezentów... Tak, to będzie mój czas O tym marzę i mam nadzieję, że się spełni.
celia, Andzia33, Iwka, Eweloka84, myszkaazi, mycha28, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniqa jestem realistką. Chcę aby udało mi się zajśc w ciążę najszybciej w grudniu. I czy to jest problem??? A na marginesie skakałabym pod sufit gdyby udało mi się to do maja przyszłego roku. I może założę wątek majowy ot co. Nie chcesz to nie musisz tu wchodzic. I po co ten niepotrzebny bulwers? Nie rozumiem.
Iwka, Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam i ja się dopisuję na grudzień, bo teraz trwa przerwa na podreperowanie jelit i źołądka (biore na to tabsy no i eurotyx -tarczyca)
biorę też ponownie castagnus i zobaczę jak będzie (mam juz przepisany bromergon i metaformax ale chce zaczekać ...(niestety chyba badania hormonów sama musze sobie zrobić) a już mi costa... drażni zołodek ehhh...
cykl lipcowy stymulowny CLO i luteinką do tego ,zakończył się 9.08 i tylko mocnym 2,5 dniowym plamieniem i do tej pory @ ani widu ani słychu
witaj Andzia i tutajWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2013, 00:28
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ja też się dopisuję ...jeśli się uda wcześniej to super a jak nie to też nie obrażę się na grudzień
Pozdrawiam wszystkie staraczkiIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Samira może ty wiesz co dzieje sie z Emilka wsk coś dawno sie nie odzywala a z tego co pamietam wy mialyscie kontakt telefoniczny
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Ale ze co sciemniala ? No ja do niej pisałam ba fb i tez cisza nie wiem o co chodzi
to i ja się wtroncę bo poniekąd mnie troche w to wciągnęła...
po poronieniu które miała z zagrozeniem życia podobno pamiętam to dość dokładnie bo ja też miałam poronienie i zaciekawiło mnie ze Ona po zabiegu tak szybko zaczęła serduszkować podobno jej nic nie bolało no cóz widocznie ja taki model że plamiłam ponad 10 dni a przez miesiac to się dotknąć nie dałam tak bolało...
a potem powtsał problem jak wrzuciła fotki brzuch plus żekomego testu pozytywnego, co się okazało jkaś dziewczyna wychaczyła ze to fotki z neta...
potem mi pisała zębym wyjaśniła Dziewczyna zę Ona wrzucić swoich nie dała rady napisałam jej zęby to wyjaśniła a potem po jakimś czasie znikła...
to tyle co ja wiemAndzia33, samira lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:to i ja się wtroncę bo poniekąd mnie troche w to wciągnęła...
po poronieniu które miała z zagrozeniem życia podobno pamiętam to dość dokładnie bo ja też miałam poronienie i zaciekawiło mnie ze Ona po zabiegu tak szybko zaczęła serduszkować podobno jej nic nie bolało no cóz widocznie ja taki model że plamiłam ponad 10 dni a przez miesiac to się dotknąć nie dałam tak bolało...
a potem powtsał problem jak wrzuciła fotki brzuch plus żekomego testu pozytywnego, co się okazało jkaś dziewczyna wychaczyła ze to fotki z neta...
potem mi pisała zębym wyjaśniła Dziewczyna zę Ona wrzucić swoich nie dała rady napisałam jej zęby to wyjaśniła a potem po jakimś czasie znikła...
to tyle co ja wiem
No niestety kochana tak to już jest. W necie możemy być kim chcemy, robic co chcemy i tak naprawde nie mieć wyrzutów sumienia.W momencie kiedy coś się sypie zwijamy manatki , zmieniamy nicki i zaczynamy zabawe od nowa. Nie wyobrażam sobie abym coś takiego zrobiła a już tym bardziej w tak bardzo delikatnej sprawie jaką jest poronienie. Wiele z Nas to przeszła i wie jak bardzo ważne jest dla Nas wsparcie ( Sama jestem po niedawnym przejściu), jak bardzo ludzie się w takich chwilach przywiązują do osób które przeszły to samo. Szlag mnie trafia jak ktoś wykorzystuje nasze dobre Serducha pomimo, że to tylko net. Taką dziunie co tak wyprawia to bym chyba w dzioba łupnęła , żeby się 3 razy zastanowiła nim raz wyprawiała takie teatrzyki.
Iwka mam do Ciebie pytanko odnośnie hsg mogę wysłać gołębia pocztowego na pw?Andzia33, Fedra, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:to i ja się wtroncę bo poniekąd mnie troche w to wciągnęła...
to tyle co ja wiemAndzia33 lubi tę wiadomość