Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:druga sprawa jest taka jeśli wywoła biegunki to nie będę brała bo mam chore jelita a to by mi zaszkodziło a biorę też na nie tabsy i szkoda by mi było zepsuć już troszkę podleczone ehhh
Eweloka84 a Ty to jeszcze powinnaś miejsce na listopadzie sobie wygrzać ;)czary mary niech sie u Ciebie zazieleni
Magda 26 nie jedna tu z PCSO teraz tu z brzucholem chodzi więc też Ci wyczaruje brzuchola
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 08:51
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja sie dziewczyny tez umuwilam sie na monitoring 18listopada to bedzie moj 14dzien cyklu to tak akurat,teraz to juz jestem spokojna:)
iwka a ty kiedy idziesz na monitoring?>Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 15:48
samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
12 dc. czyli 12 listopada. Ja przeważnie mam owulację 18 dnia cyklu i gin stwierdził że jak jaja nie będą rosnąć to będziemy mieli czas żeby jeszcze tabsami to podreperować.
16!!!!!!!Uciekam do domu buziakiEweloka84, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a ja idę jutro na monitoring, ciekawe co mi gin powie, co z tą owulacją, była w końcu czy nie? mój organizm wariuje a ja z nim...
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:a ja idę jutro na monitoring, ciekawe co mi gin powie, co z tą owulacją, była w końcu czy nie? mój organizm wariuje a ja z nim...
To trzymam kciuki czekamy na dobre wieściMalinkowe oczekiwanie, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:a ja idę jutro na monitoring, ciekawe co mi gin powie, co z tą owulacją, była w końcu czy nie? mój organizm wariuje a ja z nim...
Gin potwierdził owulkę?Malinkowe oczekiwanie, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Za dobrych wieści nie mam oprócz tego, że zostaję z Wami na grudniu, bo listopad z góry stracony.
Monitoring nr 2:
* endometrium lekko ponad 10mm
* owulacja wyznaczona przez program nie miała miejsca w 10dc
* pęcherzyk pękł około niedzieli, ale niestety do wewnątrz nie uwalniając jajeczka i powstała torbiel krwotoczna o śr. 24mm, która ma się wchłonąc
* widoczne ciałko żółte
* oraz śladowe ilości płynu w zatoce Douglasa (tak jakby jednak jakiś pęcherzyk pękł )
* czekamy na @
* od nowego cyklu powtórka z clo, monitoring i domięśniowy zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka
Tak to się przedstawiaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja tez sie dopisze na grudzien. Oby byl dla nas wszystkich szczesliwy z wykresu wyńika, ze wredny @ ma przjsc 2grudnia. Nie wpuszczam jej i koniec! Piekny mialybysmy prezent na swieta;)
Monitoring 13.11 tj 10d.cWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 17:20
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny